245/45 R21 104V XL, MFS, 3PMSF, NCS - Τροποποίηση

Pirelli Scorpion Winter 2 245/45 R21 104V XL, MFS, 3PMSF, NCS

Κατηγορία : Χειμερινά 4x4
C A B 72 dB
4.0 /5 (9 σχόλια)
Pirelli Scorpion Winter 2 245/45 R21 104V XL, MFS, 3PMSF, NCS
Pirelli 245/45 R21 104V XL
72
Pirelli Scorpion Winter 2 245/45 R21 104V XL, MFS, 3PMSF, NCS
C A B 72 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 356,59

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pirelli
Μοντέλο Scorpion Winter 2
Διάσταση 245/45 R21 104V
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, MFS, 3PMSF, NCS
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C A B 72 dB
Κατηγορία
Χειμερινά 4x4
σχόλια
4.0 /5 (9 σχόλια)

Περιγραφή

Με την εισαγωγή του Scorpion Winter 2, η Pirelli επαναπροσδιορίζει την προσέγγιση της πρόσφυσης για τα αθλητικά χρηστικά οχήματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτό το ελαστικό διακρίνεται για τις λεπίδες του, οι οποίες είναι διατεταγμένες με ευφυή τρόπο για βέλτιστη πρόσφυση στο χιόνι, θέτοντάς το ως έναν ακλόνητο σύντροφο αντιμέτωπο με την αβεβαιότητα της κρύας εποχής. Με μια προσεκτική σχεδίαση, εξασφαλίζει ανώτερη οδηγική συμπεριφορά, ενώ η σύνθεση του καουτσούκ έχει διαμορφωθεί ειδικά για να διατηρεί την ευελιξία του ακόμη και σε παγετώδεις θερμοκρασίες. Η απόδοση αυτού του ελαστικού, που απεικονίζεται από την ανθεκτικότητά του στο κρύο και την εξαιρετική του πρόσφυση, είναι το αποτέλεσμα της αδιάλειπτης δέσμευσης της Pirelli προς την αριστεία και την καινοτομία, υπόσχοντας μια εμπειρία οδήγησης που προσφέρει ασφάλεια και έλεγχο, αποτίοντας φόρο τιμής στην πολυτέλεια της μάρκας.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)
Το Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) επιτρέπει τη μείωση των θορύβων που παράγονται από τα ελαστικά κατά την επαφή με τον δρόμο. Ο θόρυβος κύλισης περιλαμβάνει όλες τις δονήσεις που εκπέμπονται στη δομή και διαδίδονται στο όχημα. Το σύστημα Pirelli Noise Cancelling System™ επιτρέπει την αύξηση της άνεσης του οδηγού ελαχιστοποιώντας αυτόν τον θόρυβο κύλισης.
Αυτές οι δονήσεις απορροφώνται κυριολεκτικά από τον αφρό που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Pirelli, το οποίο ελαχιστοποιεί τον θόρυβο που φτάνει στο εσωτερικό του οχήματος, για μια βελτιωμένη άνεση σε σύγκριση με τα κλασικά ελαστικά.
Με το Pirelli Noise Cancelling System™, εκπέμπονται δύο έως τρία ντεσιμπέλ λιγότερα, δηλαδή τουλάχιστον δύο φορές λιγότερος θόρυβος στο εσωτερικό του οχήματος.
LiveChat
Whatsapp Messenger