Προσωπικά στοιχεία

Επαγγελματικά στοιχεία


Τοποθετήστε ελαστικά με τη ElastikaLeader.gr

Εγγραφείτε στον ιστότοπό μας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να κανονίσουν αποστολή των ελαστικών τους στο συνεργείο σας.

Μόλις παραλάβετε τα ελαστικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πελάτη για να κλείσετε ραντεβού για να πραγματοποιήσετε την τοποθέτηση των ελαστικών, σύμφωνα με τις τιμές που υποδεικνύετε στη διεπαφή σας.

Ανά πάσα στιγμή και από τον επαγγελματικό λογαριασμό σας μπορείτε να αλλάξετε όλες τις τιμές, τα ωράρια, τις διακοπές και όλες τις άλλες πληροφορίες που συντελούν σε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Ο προμηθευτής ελαστικών σας

Η αγορά ελαστικών στην καλύτερη τιμή είναι απολύτως απαραίτητη αν επιθυμείτε να ασκείτε τη δραστηριότητά σας σε έναν τόσο ανταγωνιστικό κλάδο.

Η ElastikaLeader σας προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές, έτσι ώστε να μπορείτε να ευθυγραμμιστείτε με τις καλύτερες προσφορές, πάντα με άνετο περιθώριο κέρδους.

Εάν υπάρξει πρόβλημα με κάποια παράδοση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας μέσω της επαγγελματικής διεπαφής σας και να επιλύσετε όλα τα προβλήματα.

Η ElastikaLeader δεν είναι απλά ένας προμηθευτής, είναι ο συνεργάτης σας.