Υπεύθυνος ιστοτόπου

Υπεύθυνος για τον παρόντα ιστότοπο είναι η AD TYRES INTERNATIONAL SLU.
Εδρεύει στη διεύθυνση C. Prat de la Creu, 59-65, AD500 Andorra la Vella, Γερμανία.
VAT EL997521800, Capital 1.000.000 EUR · Recording Date : 30/05/2016
Publication director: Hugo LACASSE · Email: cm(a)adtyre.com · Phone: +376 810 888
Ιστοσελίδα φιλοξενούμενη από: AD TYRES INTERNATIONAL SLU, C. Prat de la Creu, 59-65, AD500 Andorra la Vella, Ανδόρρα, Τηλέφωνο: +376 810 888, Email hosting@adtyre.com.
Σε αφιερωμένους διακομιστές που νοικιάζονται από OVH Gmbh +49 681 906730 Christophstraße 19, 50670 Köln Deutschland.

Ευθύνη

Όλες οι πληροφορίες που διατίθενται από τον παρόντα ιστότοπο δημοσιεύονται όπως παραλαμβάνονται. Η AD TYRES INTERNATIONAL SLU δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή υπονοούμενη, και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σχετικά με τη χρήση αυτών των πληροφοριών. Η AD TYRES INTERNATIONAL SLU ουδεμία ευθύνη φέρει για την ακρίβεια, για λάθη ή για παραλείψεις που περιέχονται στον παρόντα ιστότοπο. Ο χρήστης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη χρήση αυτών των πληροφοριών. Η AD TYRES INTERNATIONAL SLU διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ανά πάσα στιγμή τις παρούσες πληροφορίες, επικαιροποιώντας τον ιστότοπο. Η AD TYRES INTERNATIONAL SLU ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε αποζημίωση, άμεση ή έμμεση, η οποία προκύπτει από τις πληροφορίες που περιέχονται στον παρόντα ιστότοπο. Οι εξωτερικοί ιστότοποι με σύνδεσμο που οδηγεί στον παρόντα ιστότοπο δεν τελούν υπό τον έλεγχό μας και, ως εκ τούτου, η AD TYRES INTERNATIONAL SLU ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενό τους. Αποκλειστικός υπεύθυνος για τη χρήση τους είναι ο χρήστης.

Πνευματικά δικαιώματα

Το σύνολο του παρόντος ιστοτόπου διέπεται από Andorrane νομοθεσία σχετικά με τα δικαιώματα των συντακτών και της πνευματικής τους ιδιοκτησίας. Όλα τα δικαιώματα αναπαραγωγής επιφυλάσσονται, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμάτων και φωτογραφιών.

LiveChat
Whatsapp Messenger