Αναζήτηση ανά διάσταση
Προαιρετικό
Όλες
Επιλέξτε όλα Διαγραφή
0 / 24
Επικύρωση

Οικονομικά ελαστικά μοτοσικλέτας : όλες οι διαθέσιμες μάρκες

Η ElastikaLeader, ο ειδικός των ελαστικών, δεσμεύεται να ικανοποιήσει κάθε πελάτη της, προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα κωδικών με σχεδόν τριάντα καταγεγραμμένες μάρκες ελαστικών μοτοσικλέτας συμπεριλαμβανομένων των πιο διάσημων: Michelin, Pirelli, Dunlop και άλλες.

Για να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε ένα οικονομικό ελαστικό που θα είναι το πιο κατάλληλο για τη μοτοσικλέτα σας, παραθέτουμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά κάθε προφίλ, με τη βοήθεια λεπτομερών τεχνικών στοιχείων, τα οποία θα σας επιτρέψουν να αποφύγετε τα λάθη στην online παραγγελία σας.

Σε κάθε τύπο μοτοσικλέτας, είτε πρόκειται για moto cross, street, enduro είτε αγωνιστική, αντιστοιχεί ένα ελαστικό με αναλυτικά στοιχεία στον ιστότοπό μας, το οποίο διατίθεται στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

ΛΙΣΤΑ ΜΑΡΚΩΝ

Βρείτε όλους τους τύπους ελαστικών Μοτο

Ελαστικά για μηχανή on road/sport

Ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις, το ελαστικό αυτό προορίζεται για πολλαπλές χρήσεις. Ανεξάρτητα από τις μετεωρολογικές συνθήκες, χάρη στις πολλές μικρές αυλακώσεις του, θα έχει πάντα καλό κράτημα και καλό χειρισμό. Κατασκευάζεται από ανθεκτική γόμα και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Χάρη στις νέες καινοτομίες, οι γόμες για ελαστικά μοτοσυκλέτας on road/sport είναι αποτελεσματικά σε χαμηλή θερμοκρασία από τα πρώτα χιλιόμετρα.

Τα ελαστικά αγώνων

Πιο μαλακό με απλή δομή, μερικές φορές τελείως λείο, το αγωνιστικό ελαστικό ζεσταίνεται γρήγορα και παρέχει μέγιστη πρόσφυση. Είναι πολύ καλό με στεγνό καιρό αλλά θέλει προσοχή αν οι μετεωρολογικές συνθήκες επιδεινωθούν. Αν σας αρέσουν οι πίστες, υπάρχει και η επιλογή WET για τα λεία ελαστικά σας έτσι ώστε να οδηγείτε σε βρεγμένο δρόμο.

Ελαστικά enduro

Σχεδιασμένο για χρήση 80% off road, το ελαστικό αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό είτε στην άμμο, είτε στη λάσπη ή για την υπερπήδηση μικρών εμποδίων. Μερικά προφίλ ελαστικών enduro διαθέτουν αρκετά φαρδύ πέλμα για μεγαλύτερη άνεση στην άσφαλτο.

Ελαστικά trail

Οι νέες μοτοσυκλέτες trail είναι πλέον δυνατές και βαριές. Δεν υπάρχουν πια ελαστικά με πολλές ακίδες, τα νέα ελαστικά trails μοιάζουν όλο και περισσότερο με ελαστικά δρόμου, αλλά επιτρέπουν, όταν θέλετε, τη χρήση σε μονοπάτια και δρομάκια. Είναι κατασκευασμένα για χρήση 30% off road αλλά μην ξεχνάτε να προσαρμόζετε την πίεση των ελαστικών σας όταν αλλάζετε επιφάνεια, μειώνοντας την πίεση κατά 0,5 bar σε χωμάτινα μονοπάτια.

Ελαστικά Custom

Το ελαστικό για μοτοσυκλέτα custom είναι από μόνο του στολίδι. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψουμε την απόδοσή του. Πολύ συχνά οι μοτοσυκλέτες custom έχουν μεγάλη ροπή και είναι βαριές, οπότε το ελαστικό αυτό είναι πολύ ανθεκτικό. Οι γόμες του είναι κατασκευασμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και άρα είναι άνετο και προσφέρει καλή πρόσφυση. Χρειάζεται όμως προσοχή στις στροφές με αυτό το ελαστικό.

Ελαστικά scooter

Τα τελευταία χρόνια τα σύγχρονα σκούτερ είναι όλο και πιο δυνατά. Οι κατασκευαστές έχουν προσαρμοστεί και προτείνουν ελαστικά υψηλής τεχνολογίας. Μαλακή γόμα, σκληρή γόμα, διπλή γόμα ή ελαστικά M+S, υπάρχουν για όλα τα είδη σκούτερ.

Το ελαστικό scooter με μαλακή γόμα παρέχει μέγιστη πρόσφυση, αλλά έχει την τάση να φθείρεται πιο γρήγορα απ'ότι ένα ελαστικό με σκληρή γόμα. Υπάρχουν πλέον ελαστικά και με τις δύο γόμες, με το κεντρικό μέρος πιο σκληρό και πιο ανθεκτικό και πλαϊνά πιο μαλακά για καλύτερο κράτημα. Κάποια ελαστικά σκούτερ έχουν την ένδειξη M+S που σημαίνει ότι το συγκεκριμένο ελαστικό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη λάσπη και το χιόνι.

Ελαστικά cross/trial

Για να επιλέξετε σωστά ένα ελαστικό motocross πρέπει να γνωρίζετε ότι μία σκληρή γόμα είναι καλύτερη για στεγνό και χαλικώδες έδαφος ενώ σε βρεγμένο η μαλακή γόμα είναι πιο αποτελεσματική.

LiveChat
Whatsapp Messenger