Αναζήτηση ανά διάσταση

Αγορά εγκεκριμένων ελαστικών δρόμου για τετράτροχα

Η ElastikaLeader.gr σας προτείνει πολυάριθμες επιλογές στη συλλογή «εγκεκριμένα ελαστικά δρόμου για τετράτροχα». Παρακολουθούμε τις τιμές των ανταγωνιστών και ακολουθούμε συστηματικά τις πιο χαμηλές ώστε να επωφελείστε από τις καλύτερες τιμές.

Δωρεάν παράδοση με την αγορά 2 ή περισσότερων ελαστικών τετράτροχου από τον ιστότοπό μας.

Ποια είναι τα καλύτερα εγκεκριμένα ελαστικά τετράτροχων για δρόμο;

 • Maxxis M-932 Razr
 • Maxxis MU-01 Zilla
 • Maxxis M-917 Bighorn
 • Maxxis M-933 Razr 2
 • Maxxis MU-10 Bighorn 2
 • Sun f A033
 • Sun f A043
 • Artrax AT-1206 MX Trax Racing
 • Kenda K530 Pathfinder
 • Kenda K587 Bearclaw HTR
 • Kenda K572 Road GO
 • ITP Holeshot XCR

Τα πιο δημοφιλή μεγέθη:

Εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις πραγματικές επιδόσεις του quad σας, πρέπει πρώτα απ' όλα να επιλέξετε καλά ελαστικά. Πράγματι, είναι αναπαυτικό και επικίνδυνο να οδηγείτε στους δρόμους της πόλης με ελαστικά off-road για ατρακάριστα μονοπάτια. Για να χρησιμοποιήσετε το quad σας στο δρόμο, χρειάζεστε ελαστικά που είναι εγκεκριμένα για ανοιχτούς δρόμους. Αυτά διαφέρουν από τα άλλα ελαστικά σε πολλές πτυχές. Ανακαλύψτε σε αυτόν τον οδηγό τις συμβουλές μας για να βρείτε ελαστικά καλής ποιότητας.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των ελαστικών quad που είναι εγκεκριμένα για το δρόμο;

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το ελαστικό quad που είναι εγκεκριμένο για το δρόμο είναι κατάλληλο για κυκλοφορία στη δημόσια οδό. Αυτός ο τύπος ελαστικού είναι παρόμοιος με τα κλασικά ελαστικά των αυτοκινήτων. Παρόλο που δεν είναι πολύ ανάγλυφο (σε αντίθεση με αυτά που βρίσκουμε στα αθλητικά quads), είναι τέλεια προσαρμοσμένο στην άσφαλτο και οι αυλακώσεις του είναι βελτιστοποιημένες για να απομακρύνουν εύκολα το νερό από το δρόμο. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο για ακραία μονοπάτια. Αναγνωρίζουμε ένα ελαστικό εγκεκριμένο για το δρόμο χάρη στην αναφορά E4 που υπάρχει στα πλαϊνά.

Εκτός από τα ελαστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την οδήγηση στο δρόμο, είναι δυνατόν να βρείτε άλλα που είναι « όλα τα εδάφη » και μερικές φορές εγκεκριμένα για το δρόμο. Σε αντίθεση με τα πρώτα, αυτά τα τελευταία είναι λιγότερο αποτελεσματικά. Επειδή είναι κατασκευασμένα τόσο για την οδήγηση στην πόλη όσο και για τα ακραία μονοπάτια, οι επιδόσεις τους παραμένουν μέτριες στο δρόμο. Είναι κατασκευασμένα για να σας επιτρέπουν να φτάσετε σε ένα μονοπάτι νόμιμα.

Γιατί να επιλέξετε ελαστικά quad που είναι εγκεκριμένα για το δρόμο;

Τα μοντέλα ελαστικών quad που έχουν λάβει έγκριση για το δρόμο προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης και οι αποστάσεις φρεναρίσματος είναι βέλτιστες. Αυτό συμβάλλει στην οδική ασφάλεια. Επιπλέον, σας επιτρέπει να κυκλοφορείτε στη δημόσια οδό χωρίς να ρισκάρετε ένα πρόστιμο ή την ακινητοποίηση του οχήματος.

Επιπλέον, η ασφάλεια θα λάβει υπόψη αυτό το κριτήριο για να σας αποζημιώσει σε περίπτωση ατυχήματος. Οι εταιρείες ασφάλισης θεωρούν ότι είστε ο μόνος υπεύθυνος για το ατύχημά σας όταν οδηγείτε σε έναν ανοιχτό δρόμο με μη συμμορφωμένα ελαστικά.

Πότε πρέπει να αντικατασταθεί ένα ελαστικό quad που είναι εγκεκριμένο για το δρόμο;

Τα ελαστικά είναι τα μόνα σημεία επαφής μεταξύ του οχήματος και του εδάφους. Αλλά παρά τη σημασία τους, συχνά αγνοούνται μέχρι να προκύψει κάποια σημαντική βλάβη. Για να οδηγείτε καλά ένα οδικό quad Diesel ή βενζίνης, πρέπει να είστε προσεκτικοί για να ξέρετε αν είναι καιρός να αλλάξετε τα ελαστικά σας ή όχι. Ορισμένες απρόβλεπτες καταστάσεις όπως ένα λάστιχο σας αναγκάζουν να αντικαταστήσετε τα ελαστικά. Αν είναι δυνατόν να επισκευαστούν, δεν είναι πάντα προφανές. Εάν το πλαϊνό των ελαστικών είναι σκισμένο, η αντικατάσταση είναι η μόνη επιλογή που έχετε, καθώς δεν είναι δυνατόν να γίνει επισκευή σε αυτήν την περίπτωση.

Εκτός από τις βλάβες, η φθορά των ελαστικών μπορεί να σας αναγκάσει να τα αλλάξετε. Καθώς τα χιλιόμετρα περνούν, τα προφίλ των ελαστικών σας φθείρονται σιγά-σιγά μέχρι να εξαφανιστούν. Η οδήγηση με ελαστικά σε κατάσταση ακραίας φθοράς σας εκθέτει σε σημαντικούς κινδύνους. Πράγματι, όσο πιο φθαρμένα είναι τα ελαστικά quad, τόσο λιγότερο υπάρχει τέλεια πρόσφυση. Η παραμικρή ολίσθηση μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, το όριο φθοράς που δεν πρέπει να υπερβείτε είναι 1,6 mm. Εάν το λάστιχο φτάσει σε αυτό το επίπεδο, ρισκάρετε ένα πρόστιμο σε περίπτωση οδικού ελέγχου. Επίσης, διατρέχετε κίνδυνο.

Γνωρίζοντας τις διαστάσεις των τροχών για να επιλέξετε τα ελαστικά quad σας

Για να είναι τα ελαστικά σας τέλεια προσαρμοσμένα στην οδήγηση στο δρόμο, πρέπει να σέβονται τις διαστάσεις που συνιστά ο σχεδιαστής του quad. Αρκεί να συμβουλευτείτε τις πληροφορίες που αναφέρονται στο πλαϊνό του αρχικού ελαστικού. Γενικά, οι διαστάσεις (σε ίντσες) αναφέρονται σε αυτήν τη μορφή: Ύψος X Πλάτος - Διάμετρος τροχού. Αυτές τελευταίες διαφέρουν ανάλογα με το αν τα ελαστικά είναι μπροστά ή πίσω.

Ας πάρουμε για παράδειγμα το Honda TRX250R. Τα ελαστικά που συνιστώνται για αυτόν τον τύπο quad μετρούν 20×10-9 για το πίσω και 22×7-10 για το μπροστά.

Δεν είναι μόνο οι διαστάσεις που αναγράφονται στα ελαστικά. Βρίσκουμε επίσης τον αριθμό των στρωμάτων/plys. Αυτός συνήθως κυμαίνεται από 2 έως 8 και δείχνει το επίπεδο της στιβαρότητας του εξοπλισμού ή του πάχους του πλαϊνού τμήματος. Ένας υψηλός αριθμός plys είναι συνώνυμος της ανθεκτικότητας και της αντοχής απέναντι στα κοψίματα. Ωστόσο, τα ελαστικά είναι λιγότερο ευέλικτα σε αυτή την περίπτωση, γεγονός που τα καθιστά λιγότερο άνετα για τον χρήστη.

Όσον αφορά τα ελαστικά για quads που είναι εγκεκριμένα για δρόμο με χαμηλό αριθμό plys, είναι πολύ ευέλικτα και αναπηδούν εύκολα σε δρόμους με ανωμαλίες. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι καθόλου στιβαρά. Αυτοί οι τύποι ελαστικών δεν αντέχουν καλά τα χτυπήματα. Είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε κινδύνους κοψίματος.

Είναι δυνατή η αλλαγή των αρχικών διαστάσεων;

Για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να είστε δελεασμένοι να βελτιώσετε την οδική συμπεριφορά του quad σας προκειμένου να κάνετε την εμπειρία οδήγησης καλύτερη. Σε αυτή την περίπτωση, η αλλαγή των αρχικών διαστάσεων των ελαστικών είναι η καλύτερη λύση. Αυτό παραμένει δυνατό εφόσον δεν προσθέτουμε περισσότερες από 2 μονάδες σε ύψος και 1 μονάδα σε πλάτος. Πέρα από αυτές τις μετρήσεις, τα ελαστικά μπορεί να τρίβονται ενάντια στο πλαίσιο του οχήματος. Έτσι, αν οι συνιστώμενες διαστάσεις είναι 22x7-10, μπορείτε να τοποθετήσετε ελαστικά διαστάσεων 24×8-10 στις ζάντες σας.

Οι κίνδυνοι ανισορροπίας είναι συχνοί όταν αλλάζουμε τις διαστάσεις των ελαστικών. Για να περιορίσουμε αυτό, δεν πρέπει να αλλάζουμε τις διαστάσεις μόνο ενός ελαστικού μπροστά ή μόνο ενός ελαστικού πίσω, ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματος.

Τα πέλματα: ένα σημαντικό κριτήριο για την επιλογή ενός νέου ελαστικού για quad

Τα σχήματα των πέλματων, υπάρχουν εκατοντάδες στην αγορά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χρήστες τα επιλέγουν με βάση την εμφάνισή τους. Ωστόσο, η επιλογή ενός νέου ελαστικού δεν πρέπει να περιορίζεται στην εμφάνιση της επιφάνειας επαφής ή στο αισθητικό σχήμα των πέλματων.

Για να απολαύσετε πλήρως τις επιδόσεις του οχήματός σας, είναι απαραίτητο τα ελαστικά να απομακρύνουν εύκολα το νερό, τα βότσαλα, τη λάσπη ή τα παγωμένα χιόνια που διεισδύουν σε αυτά. Αυτό είναι δυνατό μόνο με καλά αποστασιοποιημένα πέλματα.

Αγορά των καλύτερων ελαστικών από αναγνωρισμένες μάρκες

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των σειρών και μαρκών ελαστικών quad, η επιλογή δεν είναι απλή. Για να έχετε όλες τις πιθανότητες στο πλευρό σας, επιλέξτε μία από τις μεγάλες μάρκες που έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους. Η αγορά προϊόντος από έναν καλά γνωστό κατασκευαστή είναι εγγύηση καλής ποιότητας.

Για να αγοράσετε ελαστικά quad εγκεκριμένα για την οδό που έχουν καλή διάρκεια ζωής, η Maxxis είναι μία από τις καλύτερες μάρκες. Υπάρχουν επίσης και άλλοι σοβαροί κατασκευαστές όπως οι Sun F, Kenda, Artrax και Innova. Η Duro ανήκει επίσης στις μάρκες που προσφέρουν πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

Αγοράστε τα ελαστικά του δρόμου quad σας από το Elastikaleader.gr

Η αγορά online ανταλλακτικών είναι δυνατή για όλες τις μάρκες quad. Το Elastikaleader.gr σας προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, ξεκινώντας από την πρακτικότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Με την πλατφόρμα μας, δεν χρειάζεται πλέον να μετακινηθείτε για να αντικαταστήσετε τα ελαστικά του quad σας που είναι εγκεκριμένα για την οδό. Αν το προϊόν είναι διαθέσιμο, από την παραγγελία έως την παράδοση, η διαδικασία αγοράς είναι ομαλή και γρήγορη.

Επιπλέον, το κόστος των προϊόντων μας είναι χαμηλότερο από αυτό στα φυσικά καταστήματα. Πράγματι, είναι δυνατόν να πραγματοποιήσετε έως και 30% οικονομία αν αγοράσετε από το Elastikaleader.gr αντί για ένα φυσικό σημείο πώλησης.

Με έναν κατάλογο που περιλαμβάνει κοντά σε 200 διαφορετικές μάρκες, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να βρείτε με λίγα κλικ το ελαστικό της επιλογής σας.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με πολλά συνεργεία αυτοκινήτων που βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Γαλλίας. Αν το επιθυμείτε, ένας επαγγελματίας αρμόδιος που έχει εμπειρία στην τοποθέτηση ελαστικών μπορεί να παρέμβει με τη σύστασή μας μετά την παράδοση, είτε βρίσκεστε στο Nîmes, στο Παρίσι, στη Λυών, στην Τουλούζη, στη Ρεν, στη Μασσαλία, στο Caen, στη Νίκαια ή σε άλλες πόλεις της Γαλλίας. Οι συνεργάτες μας μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν επισκευές στο quad σας αν αυτό είναι απαραίτητο.

Πώς να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής των ελαστικών quad σας;

Ένα από τα κόλπα για να το πετύχετε είναι να διατηρείτε μια βέλτιστη πίεση αέρα για τα ελαστικά του τετράτροχου σας. Πράγματι, η πίεση των ελαστικών, είτε είναι καινούργια είτε όχι, έχει σημαντική επίδραση στην οδική συμπεριφορά και την κινητικότητα του οχήματος. Σε περίπτωση υποπίεσης, οι επιδόσεις του οχήματος μειώνονται, ειδικά στις στροφές, και η κατανάλωση καυσίμου αυξάνεται. Αντίθετα, η ασφάλειά σας και αυτή των άλλων χρηστών του δρόμου απειλείται.

Τα υπερπληρωμένα ελαστικά έχουν κακή πρόσφυση στο έδαφος και σας εμποδίζουν να οδηγείτε με ασφάλεια. Ως εκ τούτου, φθείρονται γρήγορα και μπορεί να εκραγούν χωρίς προειδοποίηση. Ως υπενθύμιση, η απαιτούμενη πίεση αέρα για τα εγκεκριμένα μοντέλα κυμαίνεται μεταξύ 0,4 και 0,9 bar.

Αν χρησιμοποιείτε συχνά το όχημά σας, ελέγξτε το επίπεδο πίεσης αέρα κάθε μήνα. Αντίθετα, ο έλεγχος μπορεί να γίνει κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μια βόλτα.

Τα ελαστικά quad εγκεκριμένα για την οδό διαφέρουν από άλλους τύπους ελαστικών λόγω της ευελιξίας τους και της άνεσης που προσφέρουν στους οδηγούς. Αν θέλετε να αλλάξετε αυτά του οχήματος εκτός δρόμου σας και να αγοράσετε ελαστικά που θα το τραβήξουν καλά στην άσφαλτο, μη διστάσετε να δείτε τον κατάλογο του Elastikaleader.gr, ειδικού στην πώληση ελαστικών online. Έτσι, ακόμα και όταν δεν βρίσκεστε εκτός δρόμου, θα μπορείτε να απολαύσετε μια βέλτιστη εμπειρία οδήγησης. Τα έξοδα αποστολής προσφέρονται δωρεάν για αγορές από 2 ίδια ελαστικά.

LiveChat
Whatsapp Messenger