ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ/ΟΧΗΜΑ
Προαιρετικό
Όλες
Επιλέξτε όλα Διαγραφή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΡΚΕΣ
0 / 45
Επικύρωση

Ζάντες αλουμινίου: προσφέρουν μοναδικό λουκ στο αυτοκίνητό σας

Η ElastikaLeader, ο ειδικός των ελαστικών, σας προτείνει μία τεράστια γκάμα από ζάντες για το αυτοκίνητό σας.

Με σχεδόν 100 μάρκες ζαντών στο απόθεμά μας, υποσχόμαστε να ικανοποιήσουμε πλήρως τις προσδοκίες σας, προσφέροντάς σας την εγγύηση ότι κερδίζετε από τις καλύτερες τιμές. Για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε σε όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα, θέτουμε στη διάθεσή σας, μέσω της ιστοσελίδας μας, τον πλήρη τιμοκατάλογο των μαρκών που προσφέρουμε, για να τον συμβουλευτείτε. Κερδίστε από τις γνώσεις μας και ανακαλύψτε τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της κάθε μάρκας χάρη στα αναλυτικά στοιχεία για τα προϊόντα που συνέταξαν οι ειδικοί μας. Θα βρείτε online πολλές φωτογραφίες, έτσι θα μπορέσετε να επιλέξετε τις ζάντες σας υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Είτε έχετε μικρό αυτοκίνητο πόλης είτε σπορ σεντάν ή 4x4, να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε οικονομικές ζάντες που θα δώσουν αξία στο αυτοκίνητό σας. Κερδίστε χρόνο παραγγέλλοντας ταυτόχρονα ζάντες και ελαστικά σε έκπτωση στην ElastikaLeader. Δώστε στο αυτοκίνητό σας μοναδικό λουκ.

Είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, οι ζάντες σας έχουν σπάσει ή έχουν φθαρεί, ήρθε η ώρα να βρείτε καινούργιες ζάντες. Θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για όλα όσα πρέπει να έχετε υπόψη σας για να επιλέξετε τις ζάντες σας.

Η επιλογή της διαμέτρου

Όσο πιο μεγάλη είναι η διάμετρος της ζάντας τόσο πιο κομψό θα δείχνει το αυτοκίνητό σας. Η αύξηση της διαμέτρου της ζάντας συνεπάγεται μείωση του ύψους του πέλματος του ελαστικού. Το ύψος του πέλματος παίζει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση των κραδασμών, αν αυξήσετε πολύ τη διάμετρο της ζάντας μπορεί να μειωθεί η άνεση στην οδήγηση. Η ελάττωση του ύψους του πέλματος επιτρέπει τη μείωση της κύλισης. Για τον λόγο αυτό πρέπει να βρεθεί η σωστή ισορροπία.

Η επιλογή του πλάτους

Το πλάτος μίας ζάντας μπορεί να υποδεχτεί διαφορετικά πλάτη ελαστικών. Μπορείτε να βρείτε τα μεγέθη αυτά στον πίνακα με τις αντιστοιχίες. Προσοχή, όταν αλλάζετε το πλάτος και τη διάμετρο, πρέπει να διατηρείτε την ισοδυναμία των διαστάσεων της αρχικής τοποθέτησης.

Ο τύπος της ακτίνας

Πολύ συχνά δεν το σκεφτόμαστε αλλά η επιλογή του τύπου της ακτίνας της ζάντας είναι σημαντική. Οι λεπτές ακτίνες επιτρέπουν την καλύτερη ψύξη των φρένων. Μία ζάντα με απλό σχέδιο και απόσταση μεταξύ των ακτίνων επιτρέπει τον καλύτερο καθαρισμό της σκόνης των φρένων καθώς πλένετε το αυτοκίνητο.

LiveChat
Whatsapp Messenger