Αναζήτηση ανά διάσταση
Προαιρετικό
Όλες
Επιλέξτε όλα Διαγραφή
0 / 16
Επικύρωση

Οικονομικά ελαστικά quad : τεράστια ποικιλία ελαστικών

Η ElastikaLeader σας προσφέρει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από μάρκες για οικονομικά ελαστικά quad.

Χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να βρείτε τα καλύτερα ελαστικά που ταιριάζουν με το quad σας και επωφεληθείτε από τις συμβουλές και τις γνώσεις της ομάδας μας. Από τα επαγγελματικά ως τα επιβατικά και τα αγωνιστικά quad, η ElastikaLeader σας εγγυάται ότι θα βρείτε τα καλύτερα ελαστικά για το quad σας.

ΛΙΣΤΑ ΜΑΡΚΩΝ

Βρείτε όλους τους τύπους ελαστικών Τετρακινητήριος

Ελαστικά αναψυχής/πίστας

Τα ελαστικά αναψυχής για τετράτροχη μοτοσυκλέτα προορίζονται γενικά για τετράτροχες μοτοσυκλέτες για περιστασιακή χρήση. Η σχέση ποιότητας-τιμής είναι καλή και προσφέρει άνεση στην οδήγηση. Με τις μικρές ακίδες του θα μπορέσετε να διατηρήσετε ένα μέγιστο κράτημα σε κάθε τύπο πίστας.

Εγκεκριμένο ελαστικό δρόμου

Το εγκεκριμένο ελαστικό για τετράτροχες μοτοσυκλέτες δρόμου έχει δομή που μοιάζει πολύ με ελαστικό αυτοκινήτου. Επιτρέπει το κράτημα σε έδαφος στεγνό και βρεγμένο. Ιδανικό για βόλτες σε δρόμους αλλά είναι δυνατή η χρήση του και σε μονοπάτια χωρίς πρόβλημα.

Ελαστικά sport/αγώνων

Το σπορ ελαστικό για τετράτροχες μοτοσυκλέτες τοποθετείται συνήθως σε τετράτροχες μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού. Προσφέρει καλύτερη απόδοση για κάθε τύπο εδάφους ή πίστας. Με αυτόν τον τύπο ελαστικού θα μπορέσετε να οδηγήσετε με μεγάλη ταχύτητα σε όλα τα μονοπάτια.

Επαγγελματικά ελαστικά

Τα ελαστικά αυτά προορίζονται για επαγγελματική χρήση και με τις μεγάλες ακίδες τους προσφέρουν μέγιστη πρόσφυση σε κάθε τύπο εδάφους. Το επαγγελματικό ελαστικό για τετράτροχες μοτοσυκλέτες είναι πολύ ανθεκτικό και σταθερό και σας επιτρέπει να μεταφέρετε ή να τραβήξετε εξοπλισμό σε κάθε τύπο επιφάνειας.

Μία συμβουλή σχετικά με τα ελαστικά για τετράτροχες μοτοσυκλέτες, όσο πιο πολλές πτυχώσεις έχει τόσο πιο ανθεκτικό θα είναι. Αν οδηγείτε συχνά σε δρόμους με πέτρες, προτιμήστε ελαστικό με πολλές πτυχώσεις για να αποφύγετε τις διατρήσεις.

LiveChat
Whatsapp Messenger