235/55 R18 104H XL, 3PMSF, Seal Inside - Τροποποίηση

Pirelli Scorpion Winter 2 235/55 R18 104H XL, 3PMSF, Seal Inside

Κατηγορία : Χειμερινά 4x4
C A B 71 dB
4.0 /5 (9 σχόλια)
Pirelli Scorpion Winter 2 235/55 R18 104H XL, 3PMSF, Seal Inside
Pirelli 235/55 R18 104H XL
71
Pirelli Scorpion Winter 2 235/55 R18 104H XL, 3PMSF, Seal Inside
C A B 71 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 352,29

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pirelli
Μοντέλο Scorpion Winter 2
Διάσταση 235/55 R18 104H
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, 3PMSF, Seal Inside
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C A B 71 dB
Κατηγορία
Χειμερινά 4x4
σχόλια
4.0 /5 (9 σχόλια)

Περιγραφή

Με την εισαγωγή του Scorpion Winter 2, η Pirelli επαναπροσδιορίζει την προσέγγιση της πρόσφυσης για τα αθλητικά χρηστικά οχήματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτό το ελαστικό διακρίνεται για τις λεπίδες του, οι οποίες είναι διατεταγμένες με ευφυή τρόπο για βέλτιστη πρόσφυση στο χιόνι, θέτοντάς το ως έναν ακλόνητο σύντροφο αντιμέτωπο με την αβεβαιότητα της κρύας εποχής. Με μια προσεκτική σχεδίαση, εξασφαλίζει ανώτερη οδηγική συμπεριφορά, ενώ η σύνθεση του καουτσούκ έχει διαμορφωθεί ειδικά για να διατηρεί την ευελιξία του ακόμη και σε παγετώδεις θερμοκρασίες. Η απόδοση αυτού του ελαστικού, που απεικονίζεται από την ανθεκτικότητά του στο κρύο και την εξαιρετική του πρόσφυση, είναι το αποτέλεσμα της αδιάλειπτης δέσμευσης της Pirelli προς την αριστεία και την καινοτομία, υπόσχοντας μια εμπειρία οδήγησης που προσφέρει ασφάλεια και έλεγχο, αποτίοντας φόρο τιμής στην πολυτέλεια της μάρκας.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Seal Inside™

Seal Inside™
Η Pirelli επαναστατίζει την οδήγηση μετά από ένα σκάσιμο, δημιουργώντας μια νέα γενιά αυτο-επισκευάσιμων ελαστικών που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και επιτρέπουν τη συνέχιση της διαδρομής μετά από ένα σκάσιμο, διατηρώντας τον τέλειο έλεγχο του αυτοκινήτου.
Πράγματι, με την τεχνολογία Seal Inside™, ένα όχημα του οποίου το ελαστικό έχει τρυπηθεί από ένα εξωτερικό αντικείμενο, μπορεί στο 85% των περιπτώσεων να συνεχίσει την πορεία του, καθώς η πίεση του αέρα παραμένει αμετάβλητη. Αυτή η εξέλιξη εξαλείφει έτσι την πλειονότητα των ατυχηματικών καταστάσεων που οφείλονται σε απώλεια πίεσης σε ένα σκασμένο ελαστικό.
Με ένα ελαστικό Seal Inside™, ένα σκάσιμο δεν σας αφήνει εγκλωβισμένο στη μέση του πουθενά: μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας για να αλλάξετε το ελαστικό σας ή να πάτε απευθείας σε ένα γκαράζ.
Αυτή η τεχνολογία Seal Inside™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα οχήματα ανάλογα με τις διαστάσεις του ελαστικού.

Φάση 1
Το εξωτερικό αντικείμενο, όπως ένα καρφί, περιβάλλεται από το μαστίχι που βρίσκεται μέσα στο ελαστικό.
Φάση 2
Εάν το αντικείμενο εκτοξευτεί, το μαστίχι καλύπτει την τρύπα που αφήνει σταδιακά το αντικείμενο.
Φάση 3
Όταν το αντικείμενο έχει βγει εντελώς από το ελαστικό, η τρύπα είναι πλήρως καλυμμένη και σφραγισμένη, απαγορεύοντας κάθε απώλεια πίεσης.
LiveChat
Whatsapp Messenger