235/50 R20 100T AO, MFS, Seal Inside, ELT - Τροποποίηση

Pirelli Scorpion Elect 235/50 R20 100T AO, MFS, Seal Inside, ELT

Κατηγορία : Θερινά 4x4
A B B 69 dB
Pirelli Scorpion Elect 235/50 R20 100T AO, MFS, Seal Inside, ELT
Pirelli 235/50 R20 100T
69
Pirelli Scorpion Elect 235/50 R20 100T AO, MFS, Seal Inside, ELT
A B B 69 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 224,09

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pirelli
Μοντέλο Scorpion Elect
Διάσταση 235/50 R20 100T
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ AO, MFS, Seal Inside, ELT
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
A B B 69 dB
Κατηγορία
Θερινά 4x4
σχόλια
0.0 /5 (0 σχόλια)

Περιγραφή

Η Pirelli σημαδεύει τον αυτοκινητικό κλάδο με ένα ηλεκτρικό αποτύπωμα με το Scorpion Elect, σχεδιασμένο αποκλειστικά για να αρμονίζεται με τις αποχρώσεις των ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό το ελαστικό, πρότυπο καινοτομίας, επωφελείται από μια επαναπροσαρμοσμένη αποτύπωση στο έδαφος για μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Υπόσχεται βελτιστοποιημένη ακουστική άνεση και αυξημένη ανταπόκριση, που εμπλουτίζουν την ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης. Η έμφαση στην απόδοση χωρίς να παραμελείται η ενεργειακή αποδοτικότητα αποδεικνύει την επάρκεια της Pirelli στον τομέα των ελαστικών. Αυτό το ελαστικό είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένων ερευνών με στόχο τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιεί την απόλαυση της οδήγησης. Κάθε συστατικό έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που είναι ιδιαίτερες για τα ηλεκτρικά οχήματα, εξασφαλίζοντας έτσι μια βέλτιστη αλληλεπίδραση με τον δρόμο και μια σεβαστή προς το περιβάλλον κληρονομιά.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Seal Inside™

Seal Inside™
Η Pirelli επαναστατίζει την οδήγηση μετά από ένα σκάσιμο, δημιουργώντας μια νέα γενιά αυτο-επισκευάσιμων ελαστικών που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και επιτρέπουν τη συνέχιση της διαδρομής μετά από ένα σκάσιμο, διατηρώντας τον τέλειο έλεγχο του αυτοκινήτου.
Πράγματι, με την τεχνολογία Seal Inside™, ένα όχημα του οποίου το ελαστικό έχει τρυπηθεί από ένα εξωτερικό αντικείμενο, μπορεί στο 85% των περιπτώσεων να συνεχίσει την πορεία του, καθώς η πίεση του αέρα παραμένει αμετάβλητη. Αυτή η εξέλιξη εξαλείφει έτσι την πλειονότητα των ατυχηματικών καταστάσεων που οφείλονται σε απώλεια πίεσης σε ένα σκασμένο ελαστικό.
Με ένα ελαστικό Seal Inside™, ένα σκάσιμο δεν σας αφήνει εγκλωβισμένο στη μέση του πουθενά: μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας για να αλλάξετε το ελαστικό σας ή να πάτε απευθείας σε ένα γκαράζ.
Αυτή η τεχνολογία Seal Inside™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα οχήματα ανάλογα με τις διαστάσεις του ελαστικού.

Φάση 1
Το εξωτερικό αντικείμενο, όπως ένα καρφί, περιβάλλεται από το μαστίχι που βρίσκεται μέσα στο ελαστικό.
Φάση 2
Εάν το αντικείμενο εκτοξευτεί, το μαστίχι καλύπτει την τρύπα που αφήνει σταδιακά το αντικείμενο.
Φάση 3
Όταν το αντικείμενο έχει βγει εντελώς από το ελαστικό, η τρύπα είναι πλήρως καλυμμένη και σφραγισμένη, απαγορεύοντας κάθε απώλεια πίεσης.
LiveChat
Whatsapp Messenger