195/60 R16 93V XL, 3PMSF - Τροποποίηση

Nokian Seasonproof 195/60 R16 93V XL, 3PMSF

Κατηγορία : Επιβατικά 4 εποχών
C B A 69 dB
4.0 /5 (124 σχόλια)
Nokian Seasonproof 195/60 R16 93V XL, 3PMSF
Nokian 195/60 R16 93V XL
69
Nokian Seasonproof 195/60 R16 93V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 140,99

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nokian
Μοντέλο Seasonproof
Διάσταση 195/60 R16 93V
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, 3PMSF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C B A 69 dB
Κατηγορία
Επιβατικά 4 εποχών
σχόλια
4.0 /5 (124 σχόλια)

Περιγραφή

Εμφανίζοντας πολύ καλή αντοχή, βέλτιστη απόδοση και χαμηλή αντίσταση κύλισης για να είναι οικονομικό σε καύσιμα και σεβαστικό προς το περιβάλλον, το ελαστικό Nokian Seasonproof εξασφαλίζει στον οδηγό του την τέλεια ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ιδιαίτερα σε χιονισμένους δρόμους και σε συνθήκες βροχής.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι

Καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι
Εξοπλισμένο με παγοθραύστες που βρίσκονται ανάμεσα στα μπλοκ του πέλματος, αυτό το χειμερινό ελαστικό εξασφαλίζει ισχυρή πρόσφυση και αίσθηση σταθερής οδήγησης.
Προσκολλώντας αποτελεσματικά στις χιονισμένες επιφάνειες κατά την επιτάχυνση και το φρενάρισμα, οι παγοθραύστες ενισχύουν την ασφάλεια στο χιόνι όπως και σε κάθε άλλο τύπο μαλακού εδάφους.

Δείκτης φθοράς ελαστικού

Δείκτης φθοράς ελαστικού
Εξοπλισμένο με τον δείκτη φθοράς (DSI) που επιτρέπει στον οδηγό να γνωρίζει πότε πρέπει να αντικαταστήσει το ελαστικό του, το Nokian Seasonproof εξασφαλίζει ασφαλή χειμερινή οδήγηση. Ο δείκτης φθοράς εμφανίζει το υπόλοιπο βάθος της επιφάνειας επαφής σε χιλιοστά, τα νούμερα εξαφανίζονται καθώς το ελαστικό φθείρεται. Για να εξασφαλίσετε την τέλεια ασφάλεια το χειμώνα, το βάθος της αυλακώσεως πρέπει ιδανικά να είναι 4 έως 5 χιλιοστά και όταν το νιφάδι χιονιού εξαφανίζεται, είναι καιρός να αλλάξετε το ελαστικό για ασφαλή οδήγηση.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Συνδυάζοντας τρεις καινοτόμες τεχνικές χαρακτηριστικές στον σχεδιασμό των λαμελών, της επιφάνειας επαφής και του σύνθετου καουτσούκ, το concept Season Sense επιτρέπει την επίτευξη αποδόσεων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και απόλυτης ασφάλειας στο χιόνι και τη βροχή. Έχουμε παράγει προσαρμοσμένες πολυλειτουργικές λαμέλες και κατευθυντικά σχέδια και η νέα "όλες τις εποχές" αυλάκωση της επιφάνειας επαφής μπορεί να αποστραγγίζει το νερό και τη λάσπη, ενώ το νέο σύνθετο καουτσούκ πλούσιο σε πυριτιούχο προσφέρει εξαιρετική αντοχή, καλή πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος και χαμηλή αντίσταση κύλισης, καθιστώντας το εύκολο στη χρήση σε βρεγμένο και λασπωμένο έδαφος.

Προηγμένη έλξη και έλεγχος

Προηγμένη έλξη και έλεγχος
Εξοπλισμένο με νέο πέλμα και μια κεντρική ζώνη που συνδέεται με τα μπλοκ του πέλματος, εξασφαλίζει βελτιωμένες επιδόσεις το καλοκαίρι καθώς και κατά το φρενάρισμα σε στεγνό ή βρεγμένο δρόμο, μειωμένες αποστάσεις φρεναρίσματος, αυξημένη ασφάλεια στις στροφές χάρη σε βελτιστοποιημένη πρόσφυση και προηγμένο έλεγχο και βέλτιστες επιδόσεις ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
LiveChat
Whatsapp Messenger