235/50 R19 99V 3PMSF - Τροποποίηση

Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF

Κατηγορία : 4x4 4 εποχών
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 σχόλια)
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
Nokian 235/50 R19 99V
69
Nokian Seasonproof SUV 235/50 R19 99V 3PMSF
C B A 69 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 219,89

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nokian
Μοντέλο Seasonproof SUV
Διάσταση 235/50 R19 99V
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ 3PMSF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C B A 69 dB
Κατηγορία
4x4 4 εποχών
σχόλια
4.0 /5 (26 σχόλια)

Περιγραφή

Τέλεια λύση για οδηγούς που δεν θέλουν να αλλάζουν τα ελαστικά τους τακτικά, το Nokian Seasonproof SUV είναι ιδανικό για κάθε μέρα του χρόνου και σας προσφέρει μεγάλη ασφάλεια.
Αξιόπιστο κατά τις χιονισμένες και λασπωμένες ημέρες και προσφέροντας αψεγάδιαστες επιδόσεις καθώς και πολύ χαλαρή οδήγηση το καλοκαίρι, αυτό το ελαστικό όλων των εποχών είναι ανθεκτικό.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Η καινοτομία Season Sense της Nokian ενσωματώνει τρεις τεχνικές προόδους για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των ελαστικών: μια ειδική τεχνική λαμελοποίησης, ένα κατευθυντικό σχέδιο για το πέλμα του ελαστικού και μια προηγμένη σύνθεση καουτσούκ. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα και ασφάλεια στο χιόνι και τις υγρές επιφάνειες. Η Nokian έχει αναπτύξει μια πολυλειτουργική λαμελοποίηση και ένα κατευθυντικό σχέδιο πέλματος για να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες. Ο σχεδιασμός των νέων "ολοκληρωμένων" καναλιών αποστράγγισης ευνοεί την απομάκρυνση του νερού και της λάσπης, ενώ η προσθήκη της πυριτίου στο μείγμα καουτσούκ εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής, βέλτιστη πρόσφυση στις υγρές επιφάνειες και μειωμένη αντίσταση κύλισης.

Σταθερότητα και ευελιξία για πολυδιάστατη χρήση των SUV

Σταθερότητα και ευελιξία για πολυδιάστατη χρήση των SUV
Οι περιοχές ώμου του Nokian Seasonproof SUV έχουν προσαρμοστεί ειδικά για χρήση σε αθλητικά χρησιμοποιούμενα οχήματα (SUV).
Η υποστήριξη των μπλοκ στην επιφάνεια επαφής εξασφαλίζει τη σταθερότητα, ενώ η κεντρική ζώνη με προσαρμοσμένα μπλοκ και λαμελοποίηση προσφέρει βέλτιστες επιδόσεις, ανεξάρτητα από τις κλιματικές συνθήκες.
Για τους οδηγούς, αυτό μεταφράζεται σε αίσθηση σταθερότητας στο δρόμο, καθώς και σε ακριβή χειρισμό σε βρεγμένους από τη βροχή ή χιονισμένους δρόμους τον χειμώνα.

Δείκτης φθοράς ελαστικού

Δείκτης φθοράς ελαστικού
Το ελαστικό Nokian Seasonproof SUV είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα που ειδοποιεί τον οδηγό για την ανάγκη αντικατάστασης των ελαστικών του. Αυτό το σύστημα, που ονομάζεται Ένδειξη Φθοράς, δείχνει το βάθος της εναπομείνασας γόμας σε χιλιοστά και οι αριθμοί ξεθωριάζουν σταδιακά καθώς το ελαστικό φθείρεται. Για να διατηρηθεί η ασφάλεια κατά τη χειμερινή περίοδο, συνιστάται οι αυλακώσεις του ελαστικού να μετρούν μεταξύ 4 και 5 χιλιοστών. Όσο το ελαστικό διατηρεί τουλάχιστον 4 χιλιοστά αυλάκωσης, το εικονίδιο του νιφάδας χιονιού παραμένει ορατό. Όταν αυτό το εικονίδιο δεν είναι πλέον ορατό, αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός να αντικατασταθούν τα ελαστικά για να διατηρηθούν ασφαλείς συνθήκες οδήγησης.

Επίδοση κατά το καλοκαίρι και ασφάλεια κατά τον χειμώνα

Επίδοση κατά το καλοκαίρι και ασφάλεια κατά τον χειμώνα
Η αναθεωρημένη σχεδίαση του πέλματος του ελαστικού βελτιστοποιεί τις επιδόσεις για την καλοκαιρινή σεζόν. Παρατηρούνται σημαντικές βελτιώσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο και ξηρό δρόμο, χάρη σε ειδικά σχεδιασμένες εγκοπές που μειώνουν την απαιτούμενη απόσταση για τη στάση και που αυξάνουν την ασφάλεια στις στροφές παρέχοντας περισσότερη πρόσφυση και έλεγχο. Επιπλέον, τα στοιχεία που έχουν σχεδιαστεί για το χιόνι, τοποθετημένα ανάμεσα στις ενότητες του πέλματος, εξασφαλίζουν καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι, τόσο κατά το φρενάρισμα όσο και κατά την επιτάχυνση, και ενισχύουν την ασφάλεια κατά την οδήγηση σε φρέσκο χιόνι ή σε διάφορους τύπους μαλακών επιφανειών.
LiveChat
Whatsapp Messenger