205/65 R15 94H - Τροποποίηση

Nokian iLine 205/65 R15 94H

Κατηγορία : Θερινά για επιβατικά
C C B 69 dB
4.5 /5 (21 σχόλια)
Nokian iLine 205/65 R15 94H
Nokian 205/65 R15 94H
69
Nokian iLine 205/65 R15 94H
C C B 69 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 119,49

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nokian
Μοντέλο iLine
Διάσταση 205/65 R15 94H
Αλλαγή αυτής της διάστασης
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C C B 69 dB
Κατηγορία
Θερινά για επιβατικά
σχόλια
4.5 /5 (21 σχόλια)

Περιγραφή

Το iLine 205/65 R15 94H της Nokian κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο καλοκαιρινό ελαστικό το 2013 στη Γερμανία σε έναν διαγωνισμό που διοργάνωσαν τα αυτοκινητικά περιοδικά Auto Test και Auto Bild. Τα ισχυρά του σημεία: προσαρμόζεται σε κάθε είδους κλίμα διατηρώντας μια πρόσφυση υψηλής ποιότητας και διατηρώντας μια άνετη οδήγηση για τον οδηγό. Η χαμηλή του κατανάλωση καυσίμου και το γεγονός ότι είναι ήσυχο καθιστούν αυτό το ελαστικό ένα απαραίτητο προϊόν.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΖΩΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΖΩΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Η περιοχή Πληροφοριών που βρίσκεται στο πλάι ενός ελαστικού Nokian ενισχύει την ασφάλεια παρουσιάζοντας δείκτες τοποθέτησης και πίεσης. Έτσι, μπορεί να σημειωθεί η θέση κατά την τοποθέτηση κατά την αλλαγή των ελαστικών καθώς και η σωστή πίεση φουσκώματος. Μια νέα πληροφορία μπορεί ακόμη να καταχωρηθεί σε αυτήν την περιοχή, αυτή είναι η ροπή σφίξης των βιδών στις ζάντες από κράμα. Η πλειονότητα των αθλητικών ελαστικών UHP τοποθετούνται σε αλουμινένιες ζάντες για τις οποίες η σφίξη των βιδών απαιτεί αυξημένη προσοχή. Αυτό αποτελεί ενισχυμένη ασφάλεια για τον χρήστη καθώς πρέπει να σφίξει τις βίδες με τη σωστή ροπή και να τις ξανασφίξει κάθε 100 ή 200 χιλιόμετρα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ
Στην Nokian Tyres, κάθε ελαστικό χρησιμοποιεί αποκλειστικά εξυγιασμένα λάδια και η κατασκευή δεν ενσωματώνει κανένα τοξικό ή καρκινογόνο χημικό προϊόν σε κανένα στάδιο. Ηγέτης σε οικολογικούς όρους των παραγωγών ελαστικών, η Nokian είναι πρωτοπόρος στη χρήση εξυγιασμένου λαδιού με χαμηλή αρωματική περιεκτικότητα. Ωστόσο, οι επιδόσεις της σε όρους ασφάλειας και ειδικά στην πρόσφυση του ελαστικού σε βρεγμένο έδαφος είναι εξαιρετικές ανεξάρτητα από την εποχή.

ΔΕΙΚΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑΡΙΣΜΟΥ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑΡΙΣΜΟΥ
Το ελαστικό περιλαμβάνει έναν δείκτη φθοράς (DSI) που επιτρέπει τη γνώση του εναπομείναντος βάθους των αυλακώσεών του. Αυτός ο δείκτης αποτελείται από μια σειρά αριθμών σε χιλιοστά που είναι γραμμένοι στην επιφάνεια επαφής. Όσο περισσότερο φθείρεται η επιφάνεια επαφής με την πάροδο των χιλιομέτρων, τόσο περισσότερο αυτοί οι αριθμοί σβήνουν. Το ελαστικό περιλαμβάνει έναν δεύτερο δείκτη, που παρέχει πληροφορίες για τους κινδύνους του υδρολίσθησης. Μια σταγόνα τοποθετείται στο κεντρικό πλακάκι 4 χιλιοστά από τον πυθμένα των αυλακώσεων. Όταν αυτή η σταγόνα σβήνεται από τη φθορά του καουτσούκ, τότε είναι καιρός να προχωρήσετε στην αλλαγή των ελαστικών γιατί ο κίνδυνος της υδρολίσθησης είναι μεγάλο.

VENTURI ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ

VENTURI ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ
Η ροή του νερού γίνεται πιο γρήγορη από τις αυλακώσεις που διαχωρίζουν τις πλακέτες του ώμου, ιδιαίτερα στα σημεία όπου στενεύουν, το οποίο βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της αποστράγγισης του νερού που είναι παγιδευμένο μεταξύ του ελαστικού και της οδοστρώσης.

ΚΥΡΙΕΣ ΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΥΛΑΚΩΣΕΙΣ

ΚΥΡΙΕΣ ΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΑΥΛΑΚΩΣΕΙΣ
Οι κύριες αυλακώσεις του ελαστικού είναι ομαλές, πράγμα που του δίνει, εκτός από την κομψότητά του, μεγάλη ικανότητα να απομακρύνει αποτελεσματικά το νερό που υπάρχει στον δρόμο. Οι αυλακώσεις των πλευρικών προεξοχών που καταλήγουν σε αυτές τις κύριες ομαλές αυλακώσεις αυξάνουν τον συνολικό όγκο των αυλακώσεων του ελαστικού και βοηθούν στην αντιμετώπιση της πιθανότητας να πάει σε υδρολίσθηση.
LiveChat
Whatsapp Messenger