185/60 R15 88T XL - Τροποποίηση

Goodyear Efficientgrip Compact 185/60 R15 88T XL

Κατηγορία : Θερινά για επιβατικά
B B 68 dB
4.5 /5 (31 σχόλια)
Goodyear Efficientgrip Compact 185/60 R15 88T XL
68
Goodyear Efficientgrip Compact 185/60 R15 88T XL
B B 68 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 183,99

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Goodyear
Μοντέλο Efficientgrip Compact
Διάσταση 185/60 R15 88T
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
B B 68 dB
Κατηγορία
Θερινά για επιβατικά
σχόλια
4.5 /5 (31 σχόλια)

Περιγραφή

Ασφάλεια και μακροζωία είναι τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του ελαστικού Goodyear Efficientgrip Compact 185/60 R15 88T (XL). Χαρακτηρίζεται από βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και υψηλή διαδρομή. Οι αποστάσεις φρεναρίσματος του είναι μικρότερες σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο. Καλύτερη αντίσταση στο aquaplaning. Αυτό το ελαστικό είναι σεβαστικό προς το περιβάλλον.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο

Η νέα γλυπτική της επιφάνειας επαφής διαλύει την υδάτινη μεμβράνη, χάρη στις δύο ευρείες αυλακώσεις της, τις νέες μεγάλες λεπίδες της και τις πολλαπλές ακροφύσιες ακμές της. Το σύνολο προσφέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο φρενάρισμα σε βρεγμένο έδαφος.

Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και του χιλιομετρικού

Βελτιστοποιώντας τον σχεδιασμό και τα εξαρτήματα του ελαστικού, το βάρος του μειώθηκε κατά περίπου 5 %, προκαλώντας μικρότερη αντίσταση στην κύλιση. Βελτιώνοντας την κατανομή της πίεσης στην επαφή με το έδαφος, η εξασθένηση του ελαστικού γίνεται πιο σταθερή στο χρόνο.

Καλύτερη αντίσταση στο υδρολίσθηση

Το ελαστικό παρουσιάζει πιο στρογγυλεμένο σχήμα για να αποφεύγεται η συσσώρευση νερού μπροστά του, με σκοπό τη μείωση των πιθανοτήτων υδρολίσθησης.

Σεβασμός του περιβάλλοντος

Η αντίδραση κύλισης μειώνεται από ένα ενισχυμένο προφίλ. Ως εκ τούτου, οι εκπομπές CO2 μειώνονται. Ο πιο σταθερός γήρανση επιτρέπει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ελαστικού, επομένως μειώνεται ο αριθμός των χρησιμοποιημένων ελαστικών.
LiveChat
Whatsapp Messenger