215/35 ZR19 85W XL - Τροποποίηση

Antares Ingens A1 215/35 ZR19 85W XL

Κατηγορία : Θερινά για επιβατικά
E C 71 dB
4.5 /5 (1 σχόλια)
Antares Ingens A1 215/35 ZR19 85W XL
71
Antares Ingens A1 215/35 ZR19 85W XL
E C 71 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 82,20

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Antares
Μοντέλο Ingens A1
Διάσταση 215/35 ZR19 85W
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
E C 71 dB
Κατηγορία
Θερινά για επιβατικά
σχόλια
4.5 /5 (1 σχόλια)

Περιγραφή

Το Antares Ingens A1 215/35 ZR19 85W (XL) χαρακτηρίζεται από βέλτιστη πρόσφυση στο οδόστρωμα και καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Εξαιρετική αποστράγγιση

Εξαιρετική αποστράγγιση
Κυρίως μέσω του σχεδιασμού των σχεδίων λαξεύσεων, που εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση των ελαστικών όσον αφορά την αποστράγγιση.
A. Τέσσερις ευρείες κεντρικές αυλακώσεις, δύο αυλακώσεις στην πλευρά της επιφάνειας επαφής και μια συνεχής ομαλή αυλάκωση για τη βελτίωση της οδήγησης σε ευθεία γραμμή, της ικανότητας πρόσφυσης και της ικανότητας αποστράγγισης του ελαστικού.
B. Με ένα ευρύ και ανθεκτικό σχέδιο λαξεύσεων στον ώμο και ενίσχυση στο κάτω μέρος του, για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα του ελαστικού σε υψηλές ταχύτητες και μια αποτελεσματική διατήρηση της κατεύθυνσης.

Υπεροχή πρόσφυση σε βρεγμένο όπως και σε ξηρό έδαφος

Υπεροχή πρόσφυση σε βρεγμένο όπως και σε ξηρό έδαφος
Χάρη σε μια πλήρη σχεδίαση των σχεδίων και της δομής του ελαστικού, η συνολική απόδοση της πρόσφυσης βελτιώνεται.
A. Σε συνδυασμό με τον τύπο, τη δομή και το νέο συστατικό που χρησιμοποιείται, οι ιδιότητες πρόσφυσης των σωματιδίων του μαύρου άνθρακα και του μακρομοριακού πολυμερούς αυξάνονται, και η πρόσφυση μεταξύ της επιφάνειας επαφής και του δρόμου επίσης αυξάνεται.
B. Χρησιμοποιεί το πιο δημοφιλές ασύμμετρο σχέδιο επιφάνειας επαφής, τα εσωτερικά σχέδια, την κάθετη αυλακώση, την οριζόντια αυλακώση, προκειμένου να επικεντρωθεί η προσπάθεια στην πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος, καθώς και το εξωτερικό πλάτος των μπλοκ σχεδίων, αυξάνοντας την επιφάνεια της επιφάνειας επαφής για να βελτιώσει την πρόσφυση τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο έδαφος.
C. Χρησιμοποιεί νάιλον ως ενίσχυση της επιφάνειας επαφής, εξαλείφει τις υπερβολικές κινήσεις του ελαστικού, αυξάνει την επαφή μεταξύ της επιφάνειας επαφής και της επιφάνειας του δρόμου, και καθιστά όλη την λειτουργία πιο ακριβή.

Σταθερή συμπεριφορά στο δρόμο

Σταθερή συμπεριφορά στο δρόμο
Χάρη στον σχεδιασμό των σκαλίσματων και της δομής του καρκά, που εξασφαλίζουν τη σταθερότητα καθώς και εξαιρετικές επιδόσεις ελέγχου.
A. Ο σχεδιασμός της ευρείας ευθείας αυλακώσεως εξασφαλίζει ακριβείς επιδόσεις κατεύθυνσης.
B. Ενισχυμένη σχεδίαση της δομής του καρκά, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικά τις απαιτήσεις αντοχής των ελαστικών σε υψηλές ταχύτητες και εξαιρετικές επιδόσεις στην οδήγηση με ασφάλεια, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.
LiveChat
Whatsapp Messenger