Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Alliance αυτοκινήτου

Ελαστικό Alliance

Η ATG K.K. είναι θυγατρική εταιρεία της The Yokohama Rubber Co. Ltd., Ιαπωνία. Η ATG K.K εδρεύει στην Ιαπωνία, με θυγατρικές σε στρατηγικά σημαντικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Η ATG K.K και οι θυγατρικές της αποκαλούνται από κοινού Alliance Tire Group (ATG).

Η ATG είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα των εκτός δρόμου ελαστικών. Διαθέτει τρία παγκοσμίως γνωστά εμπορικά σήματα: Alliance, Galaxy και Primex. Αυτές οι μάρκες είναι γνωστές στον τομέα των εκτός δρόμου ελαστικών (OHT) σε πολλά μέρη του κόσμου και έχουν σταδιακά ενωθεί υπό τη σημαία της ATG.

Είναι γνωστές για την ικανότητά τους να παρέχουν στους πελάτες, στην αγορά ανταλλακτικών και στην πρώτη τοποθέτηση, ελαστικά σχεδιασμένα για ειδικές εφαρμογές. Από τα χωράφια έως τα ορυχεία, τις εργοστάσια και τα δάση, η ATG προσφέρει λύσεις για τις πιο διάφορες ανάγκες.

Η ATG είναι παρούσα σε περισσότερες από 120 χώρες σε 6 ηπείρους και πέτυχε παγκόσμιο τζίρο πάνω από 630 εκατομμύρια δολάρια το 2018.

Η ATG διαθέτει 3 εργοστάσια, ένα στην Hadera του Ισραήλ ("ATI") και δύο στην Ινδία ("ATC"): ένα στο Tirunelveli, στην πολιτεία του Tamil Nadu και το άλλο στο Dahej, στο Gujarat. Αυτά τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας που ισχύουν για όλα τα προϊόντα ATG.

Η ATG διαθέτει κέντρα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) παγκόσμιας κλάσης στο Ισραήλ, στη Βόρεια Αμερική και στην Ινδία. Χάρη στη στρατηγική τοποθέτηση αυτών των κέντρων, η ATG είναι σε θέση να κατανοήσει τις ανάγκες των αγροτών, των εργολάβων και των άλλων χρηστών των προϊόντων της σε κάθε περιοχή του κόσμου, ενισχύοντας τον στόχο της να παρέχει πάντα εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες σε κάθε ειδική ανάγκη. Αυτό έχει οδηγήσει τα εμπορικά σήματα της ATG να γίνουν τα αγαπημένα των κατασκευαστών εξοπλισμού σε όλο τον κόσμο.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

Καλοκαίρι
LiveChat
Messenger