Συχνές ερωτήσεις

Τα ελαστικά που πωλούνται στο Διαδίκτυο είναι τα ίδια με εκείνα του συνεργείου μου;

Ναι, τα ελαστικά που πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας μας είναι καινούργια και ακριβώς τα ίδια με εκείνα που πωλούνται από το συνεργείο σας. Επιπλέον, η elastikaleader.gr προμηθεύει ελαστικά σε πολλά συνεργεία και αντιπροσωπείες στην Ελλάδα.


Πού μπορώ να τοποθετήσω τα ελαστικά που αγόρασα από το Διαδίκτυο;

Κανένα πρόβλημα για την τοποθέτηση, μπορείτε να επιλέξετε ένα συνεργείο για την παραλαβή και τοποθέτηση των ελαστικών σας απευθείας από την ιστοσελίδα μας κατά την παραγγελία σας. Επίσης, μπορείτε να τα παραλάβετε στο σπίτι και να τα πάτε σε ένα από τα συνεργεία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας για την τοποθέτηση.


Σε πόσο καιρό αποστέλλονται τα ελαστικά ;

Επισημαίνουμε την περίοδο αποστολής για κάθε ελαστικό άμεσα στο καλάθι. Η αποστολή μας είναι γρήγορη και αξιόπιστη.


Αν απουσιάζω από το σπίτι μου την ώρα της αποστολής τι θα γίνει;

Κανένα πρόβλημα. Ο μεταφορέας θα σας αφήσει μια ειδοποίηση διέλευσης με όλα τα στοιχεία, έτσι ώστε να μπορέσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του και να κανονίσετε μία δεύτερη παράδοση. Αν δεν απαντήσετε στην ειδοποίηση διέλευσης, ο μεταφορέας θα σας φέρει για ακόμα μία φορά τα ελαστικά. Αν και πάλι απουσιάζετε, τα ελαστικά θα παραμείνουν διαθέσιμα για 15 ημέρες σε μια αποθήκη κοντά στον τόπο παράδοσης.


Είναι ασφαλής η πληρωμή;

Η πληρωμή εξασφαλίζεται μέσω της εταιρείας HIPAY, η οποία ειδικεύεται στις λύσεις πληρωμής. Η HIPAY ασχολείται με τις online πληρωμές και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα κίνδυνο με την πληρωμή σας μέσω του ιστοτόπου μας. Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί το 3D secure να σας εξασφαλίσει μία εντελώς ασφαλή συναλλαγή.


Τα ελαστικά που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα βρίσκονται σε απόθεμα;

Ναι. Αυτή τη στιγμή που σας προτείνουμε τα ελαστικά στον ιστότοπό μας, αυτό σημαίνει ότι τα έχουμε σε απόθεμα και μπορούμε να σας τα στείλουμε γρήγορα.


Υπάρχει κάποιος τρόπος για να παρακολουθώ την παραγγελία μου;

Ναι. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε κωδικούς παρακολούθησης για κάθε δέμα σας.


Σε περίπτωση αποστολής σε συνεργείο, θα με ειδοποιήσει το συνεργείο αυτό μόλις παραλάβει τα ελαστικά;

Ναι. Μόλις το συνεργείο παραλάβει τα ελαστικά σας, θα σας καλέσει για να κλείσετε ραντεβού. Επίσης, θα ειδοποιηθείτε για την παραλαβή μέσω του κωδικού παρακολούθησης.