130/80 B17 65R M+S, Rear - Τροποποίηση

Anlas Capra X 130/80 B17 65R M+S, Rear

Κατηγορία : Enduro
3.0 /5 (5 σχόλια)
Anlas Capra X 130/80 B17 65R M+S, Rear
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 148,69

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Anlas
Μοντέλο Capra X
Διάσταση 130/80 B17 65R
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ M+S, Rear
Κατηγορία
Enduro
σχόλια
3.0 /5 (5 σχόλια)

Περιγραφή

Το Capra X είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση εκτός δρόμου, αλλά προσαρμόζεται τέλεια σε χρήση επί του δρόμου, εάν χρειαστεί. Κανένα άλλο εκτός δρόμου ελαστικό με παρόμοιο σχέδιο πέλματος Knobby δεν υπερβαίνει την αντοχή στον ήχο του ελαστικού Capra X, ή τις ιδιότητες χειρισμού του.
Το Capra X είναι το μόνο ελαστικό στην αγορά που πλησιάζει τόσο πολύ την απόδοση των 'Street Tires', ενώ είναι ένα από τα καλύτερα εκτός δρόμου ελαστικά.
Η ανάπτυξη του Capra X έγινε μόνο με τις καλύτερες και πιο σύγχρονες τεχνολογίες που υπάρχουν. Η καρκάση του είναι ενισχυμένη με αραμίδιο, προσφέροντάς του εξαιρετική αντοχή, ακόμη και στις χειρότερες εκτός δρόμου συνθήκες. Το μοντέλο του πέλματος είναι βελτιστοποιημένο για την καλύτερη δυνατή άνεση οδήγησης, το χαμηλότερο δυνατό επίπεδο θορύβου και απόλυτη πρόσφυση. Τα μπλοκ των σχεδίων είναι διαμορφωμένα για να προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους επιφανειών, είτε πρόκειται για ασφαλτό, χαλίκι, άμμο ή ακόμη και βράχους.
Το μείγμα καουτσούκ των ελαστικών Capra X είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βελτιώνει την αντοχή στις διαρροές σε ακραίες συνθήκες.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

5 σχόλια πελάτη

3.0 στα 5 αστέρια

Μακροζωία 3.5 /5
Βρεγμένο έδαφος 2.0 /5
Στεγνό έδαφος 4.0 /5
Άνεση 4.0 /5
Ποιότητα/τιμή 5.0 /5
Σταθερότητα 3.5 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 4.0 /5
Χρόνος θέρμανσης 3.5 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Off-road - Κανονική - 1000 km

Περισσότερο από ό, τι περίμενα


- Off-road - Κανονική

Τα ελαστικά είναι ακόμα καινούργια. Πρώτη εντύπωση μετά από περίπου 40 χιλιόμετρα (75% εκτός δρόμου). Μόνο στεγνά. Πίεση μπροστά: 1,9 Πίσω: 2,1 (ψάχνα για έναν συμβιβασμό μεταξύ δρόμου και εκτός δρόμου) Εκτός δρόμου: χαλίκι, λάσπη, πάγος: Τέλεια! (έρχομαι από τα εργοστασιακά ελαστικά ...) Η πίεση θα μπορούσε ακόμα να μειωθεί για την οδήγηση εκτός δρόμου. Δρόμος: Με αυτή την πίεση ελαστικών, προσωπικά νομίζω ότι λειτουργούν τέλεια. Πάντα στεγνά. Συνολικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά τα ελαστικά! Η παράδοση ήταν όπως ήταν προγραμματισμένο, μέσα σε 72 ώρες.


- Βουνό - Κανονική - 1000 km

Οι 3 Β, καλό, ωραίο και φθηνό


- Off-road - Αγωνιστική - 300 km

Μέχρι στιγμής πηγαίνουν καλά, σχέση ποιότητας-τιμής 10. Όπως όλα τα ελαστικά αυτού του τύπου, πρέπει να επιβραδύνετε στο δρόμο, ειδικά όταν είναι βρεγμένο. Στο εξωτερικό, τα πηγαίνουν αρκετά καλά σε όλα τα είδη εδάφους, μόνο πρέπει να τα δοκιμάσω στην άμμο, κολλάνε καλά στη λάσπη.


- Off-road - Οικονομική - 600 km

Πολύ καλό ελαστικό. Έχει μερικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους απευθείας ανταγωνιστές του αλλά καμία ανικανότητα στη σύγκριση.

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Anlas Capra X, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger