Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά μοτοσικλέτας Anlas

Ελαστικό μοτοσικλέτας Anlas

Ιστορία Εταιρείας

Η τουρκική εταιρεία ANLAS ιδρύθηκε το 1960 και από το 1970 ξεκίνησε την παραγωγή ελαστικών σε τοπική κλίμακα. Επίσημα, η παραγωγή ξεκινάει το 1976.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η εταιρεία ANLAS προσλαμβάνει ειδικευμένες τεχνικές ομάδες και ομάδες παραγωγής. Η εργασιακή πείρα μετά από πολλά χρόνια στον χώρο της βιομηχανίας ελαστικών, καθιστά όλους τους συνεργάτες της εταιρείας καταρτισμένους στο καουτσούκ και τα ελαστικά. Τα σαράντα χρόνια παρουσίας επιτρέπουν στη φιλοσοφία της επιχείρησης να ενδυναμώσει τις ομάδες της.

Με ομάδες πώλησης αφοσιωμένες και αναπτυγμένες σε όλες τις αγορές, η ANLAS δημιουργεί δεσμούς απευθείας με τους αντιπροσώπους και τους πελάτες επιτόπου. Οι πωλητές μπορούν να ενημερώσουν σε πραγματικό χρόνο για τα σχόλια που λαμβάνουν σχετικά με την ποιότητα και την απόδοση των προτεινόμενων προϊόντων.

Με έναν σημαντικό αριθμό αντιπροσώπων στην τουρκική επικράτεια, με μερίδιο 60% της αγοράς, η ANLAS εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια για το μέλλον της εταιρείας.

Παραγωγή

Οι εγκαταστάσεις της ANLAS βρίσκονται στη βιομηχανική πόλη Düzsce, ανάμεσα στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα, στη διασταύρωση του Διευρωπαϊκού αυτοκινητόδρομου και του εθνικού δικτύου.

Η εταιρεία καταλαμβάνει συνολική επιφάνεια 100.000 τετραγωνικών μέτρων επίπεδης έκτασης, διαθέσιμης για ενδεχόμενη επέκταση. Το υφιστάμενο εργοστάσιο και τα βοηθητικά του κτίρια καταλαμβάνουν μία κλειστή και καλυμμένη ζώνη 13.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ο χώρος στεγάζει, επίσης, εργαστήρια για χημικές και φυσικές δοκιμές των υλικών και των συστατικών μερών, καθώς και ένα κέντρο δοκιμών, όπου δοκιμάζονται τα ελαστικά κατά τις φάσεις ανάπτυξης και όπου ελέγχεται η ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

Street / σπορ

Καλοκαίρι

ΣΚΟΥΤΕΡ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Enduro

Καλοκαίρι
ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Trail

Καλοκαίρι

Cross / Trial

Καλοκαίρι
LiveChat
Messenger