Το X Privilo M/T της Tracmax είναι ένα ελαστικό με παχύ πέλμα για χρήση εκτός δρόμου ("Mud Terrain"). Ροπυστή κατασκευή και εξαιρετική πρόσφυση ανεξάρτητα από το σασί. Η δομημένη πλευρά δίνει χαρακτήρα στο όχημα.
Σε συνθήκες χρήσης εκτός δρόμου, το πολλαπλών διαστάσεων μπλοκ πέλματος προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και μειώνει τις ζημιές.
Οι τρεις κύριες αυλακώσεις σε ζιγκ-ζαγκ και το αιχμηρό σχέδιο των μοτίβων εξασφαλίζουν εξαιρετική πρόσφυση.
Η αρθρωτή νάιλον ταινία και η στιβαρή κατασκευή της δομής βελτιώνουν την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα. Το ειδικό μείγμα της επιφάνειας επαφής και το ευρύ αποτύπωμά της στο έδαφος εξασφαλίζουν εξαιρετικό φρενάρισμα σε στεγνούς και υγρούς δρόμους.
Κάντε κλικ σε μια γραμμή για να φιλτράρετε τις κριτικές.
Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτό το προϊόν, πρέπει προηγουμένως να έχετε πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Σας ενημερώνουμε ότι οι αξιολογήσεις που αφήνονται στον ιστότοπο υπόκεινται σε μια διαδικασία ελέγχου. Οι αξιολογήσεις ταξινομούνται μόνο χρονολογικά.
Καλή συμπεριφορά αυτού του ελαστικού σε στεγνό οδόστρωμα (άσφαλτος στα 2,8 kg και πίστα + βράχος στα 1,5 kg). Όχι πολύ θορυβώδες κατά την οδήγηση. Μένει να δοκιμαστεί στη λάσπη.
Εξαιρετικό ελαστικό σε λογική τιμή
Πολύ ικανοποιημένος
καλή συμπεριφορά σε υγρές, ξηρές και βραχώδεις επιφάνειες και αποδεκτό επίπεδο θορύβου στο δρόμο. Ένα προτεινόμενο ελαστικό.
Πολύ ικανοποιημένος, γρήγορη παραγγελία
Υπέροχα ελαστικά... τα χρησιμοποιώ αποκλειστικά εκτός δρόμου
Καλά μαλακά ελαστικά αλλά καλά
Οι ελαστικοί είναι καλοί, αλλά δεν έχουν πολύ πάχος καουτσούκ
Εξαιρετικά ελαστικά, και ιδιαίτερα πολύ ήσυχα σε σύγκριση με άλλα που έχω δοκιμάσει
Πολύ καλό ελαστικό. Συμπεριφέρεται περίεργα στη λάσπη και στον αυτοκινητόδρομο. Πολύ καλή αξία για τα χρήματα. Θα αγοράσω τα ίδια ελαστικά την επόμενη φορά! Δεν κάνει θόρυβο κατά την οδήγηση, ούτε καν στην ασφάλτο, και δεν κουνάει το αυτοκίνητο. Η κατανάλωση αυξήθηκε περίπου ένα λίτρο με αυτά, οπότε δεν επηρεάστηκε πολύ.