Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Continental αυτοκινήτου

Ελαστικό Continental

Η Continental είναι ένας από τους μεγαλύτερους γερμανούς κατασκευαστές ελαστικών για πολυμορφικά αυτοκίνητα, μέσης και ανώτερης ποιότητας. Κατέχει την τέταρτη θέση παγκοσμίως. Η Continental θεωρεί καθήκον της την ανάπτυξη ελαστικών που συνδυάζουν ασφάλεια, καινοτομία και αντοχή.

Σήμερα, περισσότερο από το ένα τρίτο των αυτοκινήτων διαθέτουν ελαστικά Continental. Με 140 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, η Continental έχει χτίσει μία στιβαρή φήμη σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει πολλές καινοτομίες, προκαλώντας ριζικές αλλαγές στον κλάδο των ελαστικών. Προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της στην κορυφή της αγοράς, η Continental επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

4x4 / SUV

4 εποχών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

Η τεχνολογία της μάρκας Continental

ContiSilent ™

ContiSilent ™
Η Continental έχει αναπτύξει την τεχνολογία ContiSilent™ για τη μείωση των ηχητικών εκπομπών των ελαστικών. Οι εσωτερικοί θόρυβοι μειώνονται σημαντικά ανεξάρτητα από την επιφάνεια του δρόμου, μέσω της δράσης ενός αφρού πολυουρεθάνης που ενεργεί ως απορροφητής, παρόντος στο εσωτερικό της επιφάνειας επαφής μέσω ενός κολλητικού. Σημειώστε ότι οι θερμοκρασίες δεν έχουν επιρροή στη δομή αυτού του αφρού.

ContiSeal

ContiSeal
Η Continental έχει αναπτύξει την τεχνολογία ContiSeal™ που λειτουργεί με προσωρινό σφράγισμα εάν η επιφάνεια επαφής του ελαστικού διατρηθεί. Κάθε διάτρηση που προκαλείται από εξωτερικό παράγοντα, όπως ένα καρφί, δεν απαιτεί πλέον την στάση του οχήματος ή την άμεση αντικατάσταση του ελαστικού. Σημειώστε ότι το σφράγισμα παραμένει αποτελεσματικό ακόμη και σε περίπτωση απώθησης του ξένου σώματος.
Πώς λειτουργεί αυτό; Ένα ελαστικό που επωφελείται από την τεχνολογία ContiSeal™ έχει την επιφάνεια επαφής του επικαλυμμένη με μια σφραγιστική ουσία με παχύ και κολλώδη υφή που είναι αποτελεσματική σε 80% των διατρήσεων. Συμβατά με οποιαδήποτε ρίμσα, ένα ελαστικό που ενσωματώνει αυτήν την καινοτόμο τεχνολογία είναι σημειωμένο στο πλάι με το σύμβολο ContiSeal™.

Force Vectoring

Force Vectoring
Το νέο ελαστικό Sport Contact 6 ενσωματώνει την τεχνολογία Force Vectoring που ορίζεται από ένα νέο σχέδιο της επιφάνειας επαφής που προκαλεί σημαντικά βελτιωμένη σταθερότητα του ελαστικού, καθώς και αυξημένη αποστράγγιση του υπερβολικού νερού μέσω της διεύρυνσης των αυλακώσεων και των αυλάκων, μειώνοντας σημαντικά τους κινδύνους του aquaplaning.

ContiSupportRing (CSR)

ContiSupportRing (CSR)
Χάρη στο CSR ή ContiSupportRing, ένα όχημα μπορεί πλέον να συνεχίσει την πορεία του αν υποστεί επισκευή ελαστικού.
Η αρχή είναι απλή: ένα κλασικό ελαστικό και ζάντα φέρουν έναν δακτύλιο από ανοξείδωτο και ελαφρύ ατσάλι σε ένα ευέλικτο στήριγμα.
Το ContiSupportRing έχει σχεδιαστεί εξ ολοκλήρου για κλασικές ζάντες και ελαστικά με μεγάλα πλαϊνά και προφίλ.

ZeroDegree

ZeroDegree
Η τέλεια σταθερότητα σε υψηλή ταχύτητα εξασφαλίζεται από την ζώνη από ατσάλι στους μηδενικούς βαθμούς.

MileagePlus

MileagePlus
Η τεχνολογία MileagePlus ενσωματώνει ένα σύνθετο που αυξάνει εξαιρετικά αισθητά το χιλιομετρικό διατηρώντας ταυτόχρονα μια ασυνήθιστη χειριστικότητα.

EasyHandling

EasyHandling
Η τεχνολογία EasyHandling διατηρεί την όμορφη χειριστικότητα του ελαστικού ακόμα και αν η μοτοσικλέτα αντιμετωπίζει πολύ υψηλές γυροσκοπικές δυνάμεις, όπως σε απότομες στροφές. Σε όλες τις καταστάσεις που αντιμετωπίζονται, η ακρίβεια της οδήγησης και η αίσθηση του δρόμου πραγματικά μεγιστοποιούνται.

Multigrip

Multigrip
Το MultiGrip προσφέρει στο ελαστικό προοδευτική πρόσφυση με ένα μοναδικό μείγμα που πραγματοποιείται κατά τη φάση παραγωγής μέσω μιας ελεγχόμενης διαδικασίας ψησίματος του ελαστικού.

GripLimitFeedback

GripLimitFeedback
Η επικοινωνία μεταξύ του οδηγού και του ελαστικού αυξάνεται ακόμη περισσότερο με την καινοτόμο τεχνολογία GripLimitFeedback, η οποία επιτρέπει μια πιο έγκαιρη ανατροφοδότηση σε καταστάσεις μέγιστης κλίσης, προκειμένου να εξασφαλίζονται καλύτερα επίπεδα ελέγχου και ασφάλειας.

Χειροποίητο στη Γερμανία

Χειροποίητο στη Γερμανία
Η μεγάλη πλειοψηφία των ραδιαλικών ελαστικών μας γεννήθηκε στο Korbach δίπλα στη λίμνη Eder στη Γερμανία, και αυτό, εδώ και πολλές δεκαετίες, και είναι το αποτέλεσμα ενός εργασίας που διεξάγεται με πάθος από ειδικούς με πολλαπλές δεξιότητες. Μην το ξεχάσετε!

RainGrip

RainGrip
Το μίγμα Wet Grip ενσωματώνει ακόμη περισσότερη πυριτιούχο άμμο ώστε να επιτύχει μέγιστη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα καθώς και αυξημένη διαδρομή.

TractionSkin

TractionSkin
Η καινοτόμα επιφάνεια ελαστικού TractionSkin διακρίνεται από ένα πέλμα του οποίου η μικρο-ανωμαλία βελτιώνει την πρόσφυση στο δρόμο. Η εκτροχίαση είναι σχεδόν καταργημένη από την επίδραση ενός καινοτόμου επικάλυψης του καλουπιού που καταργεί την ανάγκη χρήσης παραγόντων απομόνωσης.

Οι έξυπνοι αισθητήρες ελαστικών της Continental

Οι έξυπνοι αισθητήρες ελαστικών της Continental
Οι αισθητήρες ελαστικών της Continental βρίσκονται στην καρδιά των δύο ψηφιακών συστημάτων παρακολούθησης ελαστικών της Continental, του ContiPressureCheck™ και του ContiConnect™. Οι έξυπνοι αισθητήρες μετρούν συνεχώς τη θερμοκρασία και την πίεση του αέρα εντός του ελαστικού, και παρέχουν δεδομένα που μπορούν να εμφανιστούν στον πίνακα οργάνων σας, είτε μέσα στην καμπίνα του οδηγού είτε σε ένα διαδικτυακό portal που επιτρέπει την παρακολούθηση του συνόλου του στόλου. Τα ελαστικά Conti CrossTrac είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η επιχείρησή σας διαθέτει μια ολοκληρωμένη λύση, καθώς προσαρμόζονται τέλεια στις ψηφιακές λύσεις παρακολούθησης ελαστικών της Continental.
LiveChat
Whatsapp Messenger