Το ελαστικό Tracmax Ice-Plus S220 είναι σχεδιασμένο για 4X4 και SUV για χειμερινή οδήγηση. Το πέλμα του διαθέτει 4 αυλακώσεις και λεπτές λωρίδες που εξασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις και καλή σταθερότητα στο δρόμο σε δύσκολες κλιματικές συνθήκες. Εξασφαλίζουν γρήγορη απομάκρυνση του χιονιού και της βροχής σε όλους τους τύπους εδάφους. Τα καινοτόμα συστατικά της γόμας του εξασφαλίζουν ασφαλή, σταθερή οδήγηση και καλή αντοχή στη φθορά, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες.
Το καουτσούκ της επιφάνειας επαφής είναι ένα ειδικό μείγμα που διατηρεί όλη την ευελιξία του όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν, εξασφαλίζοντας έτσι τη διατήρηση της πρόσφυσης στα χειμερινά εδάφη και την ελαχιστοποίηση της αντίδρασης στην κύλιση.
Το σχέδιο με τη μορφή πριονιού σε συνδυασμό με λεπτές πτερύγες προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση είτε στον πάγο είτε στο χιόνι.
Τέσσερις ευρείες μακροπρόθεσμες αυλακώσεις με λεπτά γλυπτά υπόσχονται εξαιρετική συμπεριφορά στην οδήγηση και ασυναγώνιστο έλεγχο.
Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτό το προϊόν, πρέπει προηγουμένως να έχετε πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Σας ενημερώνουμε ότι οι αξιολογήσεις που αφήνονται στον ιστότοπο υπόκεινται σε μια διαδικασία ελέγχου. Οι αξιολογήσεις ταξινομούνται μόνο χρονολογικά.
Πολύ καλά! Ελαστικά κορυφαίας ποιότητας.
Θα αγόραζα ξανά. Παραδόθηκε γρήγορα. Δυστυχώς, απλώς το άφησαν έξω, εκτεθειμένο. Κατά τα άλλα, κορυφαίο!!
Τα ελαστικά κυλούν αθόρυβα, έχουν καλή πρόσφυση στο χιόνι, είμαι ικανοποιημένος. Θα τα αγόραζα ξανά. Range Rover Sport 3.6 V8
Αγόρασα το όχημα ήδη εξοπλισμένο με αυτά τα ελαστικά και τώρα απλώς τα αντικατέστησα με καινούρια. Κράτησαν περίπου έξι χειμώνες και διένυσαν περίπου 20.000 χλμ με κανονική οδήγηση. Λόγω της καλής εμπειρίας, αγόρασα τα ίδια ελαστικά ξανά.
Καλή οδική συμπεριφορά, καλή ευστάθεια πορείας, χαμηλός θόρυβος κύλισης.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος/η από την ποιότητα των ελαστικών.
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
Πολύ καλά ελαστικά για την τιμή, τοποθετημένα σε RRS TDV8, εξαιρετικά αθόρυβα.
Όλα ήταν άψογα, από την παραγγελία μέχρι την παραλαβή στο συνεργείο τοποθέτησης. Συνιστώ το Grip 500.
εξαιρετικό