285/45 R19 111V XL, 3PMSF - Τροποποίηση

Tourador Winter PRO TSU1 285/45 R19 111V XL, 3PMSF

Κατηγορία : Χειμερινά 4x4
D C B 73 dB
4.5 /5 (2 σχόλια)
Tourador Winter PRO TSU1 285/45 R19 111V XL, 3PMSF
Tourador 285/45 R19 111V XL
73
Tourador Winter PRO TSU1 285/45 R19 111V XL, 3PMSF
D C B 73 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 159,89

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Tourador
Μοντέλο Winter PRO TSU1
Διάσταση 285/45 R19 111V
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, 3PMSF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
D C B 73 dB
Κατηγορία
Χειμερινά 4x4
σχόλια
4.5 /5 (2 σχόλια)

Περιγραφή

Όπως όλα τα χειμερινά ελαστικά της Tourador, το Winter PRO TSU1 είναι ένα χειμερινό ελαστικό με τεχνικό, πρωτότυπο και εξελιγμένο προφίλ. Διαθέτει 5 λωρίδες με διακριτά σχέδια που το καθιστούν ιδιαίτερα ήσυχο. Η άνεση της οδήγησης είναι εξασφαλισμένη, ακόμη και στις πιο ακραίες χειμερινές συνθήκες. Οι στιβαροί ώμοι εξασφαλίζουν εξαιρετική σταθερότητα και υψηλό έλεγχο της πορείας. Τέσσερις ευρείες κυκλικές αυλακώσεις αποστραγγίζουν αποτελεσματικά τον δρόμο για να αποφευχθεί ο κίνδυνος υδρολίσθησης. Το συμμετρικό και κατευθυντικό σχέδιο υπάρχει για να επιτρέψει πολύ υψηλή πρόσφυση ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Τα κεντρικά πλακίδια βελτιώνουν ακόμη περισσότερο αυτήν την πρόσφυση, βελτιώνοντας τις ικανότητες επιτάχυνσης και φρεναρίσματος στο χιόνι. Η πρόσφυση στη βροχή, το χιόνι και τον πάγο βελτιώνεται ακόμη περισσότερο από τις πολλές μικρές πλαϊνές αυλακώσεις σε σχήμα Z.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Κατευθυντικό Μπλοκ

Κατευθυντικό Μπλοκ
Στιβαρή σχεδίαση του ενδιάμεσου κατευθυντικού μπλοκ για καλύτερη σταθερότητα στο δρόμο και καλύτερη απόδοση φρεναρίσματος στο χιόνι. Εξαιρετικό φρενάρισμα, για ασφαλή οδήγηση.

Σχέδιο απότομων ακμών

Σχέδιο απότομων ακμών
Οι αιχμηρές άκρες της πλευρικής αυλάκωσης και το σχέδιο σε σχήμα Z της χαρακτικής μπορούν να διατρυπήσουν αποτελεσματικά την υδάτινη μεμβράνη και να απορροφήσουν το χιόνι, εξασφαλίζοντας ανώτερο φρενάρισμα σε περίπτωση ολίσθησης σε βρεγμένο έδαφος και φρενάρισμα υψηλής ποιότητας στο χιόνι, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την ασφάλεια οδήγησης κατά τη διάρκεια της βροχής ή του χιονιού.

Σχεδιασμός του ώμου

Σχεδιασμός του ώμου
Η ανθεκτική σχεδίαση του ώμου εξασφαλίζει τη σταθερότητα της κατεύθυνσης και βελτιώνει την ασφάλεια οδήγησης.

Σχεδιασμός της γλυπτικής

Σχεδιασμός της γλυπτικής
Συμμετρικό και κατευθυντικό σχέδιο του προφίλ, το οποίο αντανακλά την τρέχουσα τάση και βελτιώνει σημαντικά την οδηγητική συμπεριφορά σε υψηλές ταχύτητες.

Σχέδιο των αυλακώσεων

Σχέδιο των αυλακώσεων
4 κύριες ευρείες αυλακώσεις επιτρέπουν την αποτελεσματική αποστράγγιση του νερού και προσφέρουν καλή αντιολισθητική απόδοση.

Συνδυασμένα

Συνδυασμένα
5 συνδυασμένα βήματα μειώνουν τους θορύβους κύλισης, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία ήσυχης οδήγησης.
LiveChat
Whatsapp Messenger