Το ελαστικό Riken UHP προσφέρει στο ισχυρό σας αυτοκίνητο τουρισμού υψηλής ποιότητας, την ισορροπία ανάμεσα στις επιδόσεις και την ασφάλεια. Η σκληρότητα του σχεδίου της επιφάνειας επαφής καθώς και το μείγμα λάστιχων με βάση την πυριτιούχο άμμο του παρέχουν ασυναγώνιστες επιδόσεις όσον αφορά την πρόσφυση και την αντοχή. Το ασύμμετρο προφίλ του επιτρέπει την απομάκρυνση του νερού χάρη στα εσωτερικά μακροσκελή κανάλια, ενώ τα ευρεία εξωτερικά μπλοκ βελτιστοποιούν την επαφή με το δρόμο και την πρόσφυση σε στεγνές επιφάνειες.
Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτό το προϊόν, πρέπει προηγουμένως να έχετε πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Σας ενημερώνουμε ότι οι αξιολογήσεις που αφήνονται στον ιστότοπο υπόκεινται σε μια διαδικασία ελέγχου. Οι αξιολογήσεις ταξινομούνται μόνο χρονολογικά.
Οικονομικό, καλή οδική συμπεριφορά
Έχω τα ελαστικά εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά δεν έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα για να αξιολογήσω τις επιδόσεις τους.
Καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
Στο παρελθόν είχα καλή εμπειρία με αυτή τη μάρκα, η οποία είναι θυγατρική της Michelin, όπως οι Kleber και Kormoran. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη σχέση ποιότητας-τιμής και από την πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Ήμουν αρκετά ικανοποιημένος και από τη διάρκεια ζωής (περίπου 40.000 χλμ.), αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι τα ελαστικά ήταν τοποθετημένα στον πίσω άξονα μιας σπορ μπερλίνας με πίσω κίνηση και ισχύ άνω των 200 ίππων.
Ξεκινώ λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα τοποθετώ και πάντα ήμουν ικανοποιημένος. Έχουν εξαιρετική πρόσφυση και πολύ αργή φθορά, ακόμη κι όταν τα χρησιμοποιώ συχνά και με ευχαρίστηση σε στροφές κάθε είδους. Με το προηγούμενο σετ έκανα 25-30 χιλιάδες χιλιόμετρα, τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς. Στο βρεγμένο κρατούν καλά. Φυσικά, κατά τη γνώμη μου, τα ελαστικά διαφέρουν ανάλογα με το αυτοκίνητο και τον τρόπο οδήγησης του κάθε οδηγού. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Είναι ένα αρκετά μαλακό ελαστικό με επιβλητικά τακούνια, πολύ ψηλά και παχιά. Πιστεύω ότι θα με ικανοποιήσει σε αντοχή και άνεση.
Το ελαστικό έχει ωραία δομή, φαίνεται ήσυχο και καλής ποιότητας σε λογική τιμή.
Πολύ ικανοποιημένος από την παραγγελία μου και την υπηρεσία της DistriAuto. Οι χρόνοι παράδοσης τηρήθηκαν και τα ελαστικά είναι καλής ποιότητας (κατασκευάζονται από τη Michelin). Είναι η δεύτερη φορά που παραγγέλνω αυτόν τον κωδικό.
Κορυφαία ελαστικά
Αγόρασα ελαστικά Riken· μέχρι τώρα έχω διανύσει περίπου 3.000 χλμ., είμαι πολύ ικανοποιημένος και ελπίζω να κάνουν τόσα χιλιόμετρα όσα και τα Riken που είχα στο προηγούμενο αυτοκίνητό μου...