195/65 R16C 104/102T 8PR, 3PMSF - Τροποποίηση

Nokian Seasonproof C 195/65 R16C 104/102T 8PR, 3PMSF

Κατηγορία : Επαγγελματικά 4 εποχών
D A B 73 dB
4.0 /5 (13 σχόλια)
Nokian Seasonproof C 195/65 R16C 104/102T 8PR, 3PMSF
Nokian 195/65 R16C 104/102T
73
Nokian Seasonproof C 195/65 R16C 104/102T 8PR, 3PMSF
D A B 73 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 145,39

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nokian
Μοντέλο Seasonproof C
Διάσταση 195/65 R16C 104/102T
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ 8PR, 3PMSF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
D A B 73 dB
Κατηγορία
Επαγγελματικά 4 εποχών
σχόλια
4.0 /5 (13 σχόλια)

Περιγραφή

Τα ελαστικά Nokian Seasonproof C αποτελούν μια πρακτική λύση για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να απαλλαγούν από τα ενοχλητικά ζητήματα που σχετίζονται με την εποχιακή αλλαγή ελαστικών, παρέχοντας μια ασφαλή επιλογή για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.
Ειδικά σχεδιασμένο για τη μεταφορά βαρέων φορτίων, το Nokian Seasonproof C προσφέρει ακριβή χειρισμό, σταθερότητα, εξαιρετική διαδρομή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Δείκτης φθοράς του ελαστικού

Δείκτης φθοράς του ελαστικού
Το Nokian Seasonproof C διαθέτει έναν Δείκτη Φθοράς, γνωστός επίσης ως DSI, ο οποίος ενημερώνει τον οδηγό για την κατάλληλη στιγμή για την αντικατάσταση των ελαστικών του. Αυτός ο δείκτης δείχνει σε χιλιοστά το πάχος της εναπομείνασας γόμας στην επιφάνεια επαφής και οι αριθμοί εξαφανίζονται σταδιακά καθώς το ελαστικό φθείρεται. Ένα βάθος αυλακιού μεταξύ 4 και 5 χιλιοστών είναι απαραίτητο για να διατηρηθεί μια ασφαλής οδήγηση κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το σύμβολο του νιφάδας χιονιού παραμένει ορατό μέχρι το αυλάκι να κατεβεί κάτω από τα 4 χιλιοστά. Με την εξαφάνιση αυτής της νιφάδας, είναι απαραίτητο να αντικατασταθούν τα ελαστικά για να συνεχίσετε να οδηγείτε με ασφάλεια.

Βελτιωμένη πρόσφυση κατά το φρενάρισμα και έλξη

Βελτιωμένη πρόσφυση κατά το φρενάρισμα και έλξη
Τα στοιχεία πρόσφυσης που βρίσκονται ανάμεσα στις ενότητες της επιφάνειας επαφής στην επιφάνεια του ελαστικού ενισχύουν την πρόσφυση, ιδιαίτερα κατά τις φάσεις του φρεναρίσματος και της επιτάχυνσης. Αυτά τα στοιχεία, που έχουν επεξεργαστεί ειδικά, διευκολύνουν την οδήγηση στο χιόνι και σε άλλους τύπους μαλακών εδαφών. Αυτά πιάνουν σταθερά αυτά τα μαλακά εδάφη κατά το φρενάρισμα και την επιτάχυνση, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια όχι μόνο στο χιόνι, αλλά και σε διάφορους τύπους λιγότερο σκληρών εδαφών.

Πολυδιάστατη απόδοση σε όλες τις εποχές

Πολυδιάστατη απόδοση σε όλες τις εποχές
Season Sense της Nokian είναι ένα καινοτόμο σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό του πέλματος, τη σύνθεση του καουτσούκ και την κατασκευή του ελαστικού. Η Nokian έχει βελτιστοποιήσει το μείγμα καουτσούκ για να βελτιώσει την πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο και να εξασφαλίσει εξαιρετική διάρκεια ζωής και ενεργειακή απόδοση, ενώ αναθεωρεί τη διάταξη του πέλματος για να εξασφαλίσει ασφαλή και άνετη οδήγηση όλο το χρόνο. Επιπλέον, η στιβαρή κατασκευή του ελαστικού, ενισχυμένη από την ευρεσιτεχνημένη τεχνολογία των πλευρών αραμίδης της Nokian Tyres, εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.
LiveChat
Whatsapp Messenger