205/55 R16 94H XL, 3PMSF, Σκανδιναβικά ελαστικά - Τροποποίηση

Michelin X-ICE Snow 205/55 R16 94H XL, 3PMSF, Σκανδιναβικά ελαστικά

Κατηγορία : Χειμερινά για επιβατικά
C E A 69 dB
4.0 /5 (11 σχόλια)
Michelin X-ICE Snow 205/55 R16 94H XL, 3PMSF, Σκανδιναβικά ελαστικά
Michelin 205/55 R16 94H XL
69
Michelin X-ICE Snow 205/55 R16 94H XL, 3PMSF, Σκανδιναβικά ελαστικά
C E A 69 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 168,69

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Michelin
Μοντέλο X-ICE Snow
Διάσταση 205/55 R16 94H
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, 3PMSF, Σκανδιναβικά ελαστικά
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C E A 69 dB
Κατηγορία
Χειμερινά για επιβατικά
σχόλια
4.0 /5 (11 σχόλια)

Περιγραφή

Το ελαστικό Michelin X Ice Snow προσφέρει μικρότερες αποστάσεις στοπ σε πάγο και χιόνι χάρη στην εξαιρετική πρόσφυση που οφείλεται στα δύο είδη πλήρους βάθους 3D λαμέλες για αυξημένο αποτέλεσμα αρπαγής στον πάγο και το χιόνι και στις διαρκείς αιχμηρές ακμές.
Το νέο επιθετικό σχέδιο του χειμερινού πέλματος, με αυξημένο ποσοστό κενού και σχέδια V, βελτιώνει την αντίσταση στο aquaplaning και επιτρέπει καλύτερη απομάκρυνση του χιονιού, του λιωμένου χιονιού και του νερού.

Το νέο σχέδιο του πέλματος με 3D λαμέλες που εφαρμόζουν μαζί με μια καινοτόμα τεχνολογία Evergrip, προσφέρει διαρκή αντοχή στη φθορά διασφαλίζοντας τη σταθερότητα των μπλοκ του πέλματος και βελτιστοποιώντας την επαφή των ελαστικών με την επιφάνεια του δρόμου κατά την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και στις στροφές.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

11 σχόλια πελάτη

4.0 στα 5 αστέρια

Κατανάλωση 4.0 /5
Βρεγμένο έδαφος 4.5 /5
Στεγνό έδαφος 4.0 /5
Άνεση 4.5 /5
Ποιότητα/τιμή 4.5 /5
Σταθερότητα 4.0 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 4.5 /5
Μακροζωία 4.0 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Βουνό - Κανονική - 1500 km

Πρώτη αγορά σε αυτήν τη σειρά Michelin Nordic, το ελαστικό είναι τέλειο επειδή έχει ραβδώσεις μέχρι το κάτω μέρος του ελαστικού, καλό κράτημα στο χιόνι, τον πάγο, το ξηρό και το βρεγμένο οδόστρωμα. Μόνο λίγο μαλακό ελαστικό, αλλά συνηθίζεται. Διαφορετικά είναι τέλειο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, δοκιμάστηκε στη La Clusaz στα Άλπεις, τέλειο.


- Δρόμος - Κανονική

Πρώτη αγορά, είναι μόλις κάτω από ένα μήνα που τα χρησιμοποιώ. Καλό κράτημα σε υγρό έδαφος μέχρι στιγμής, ακόμα δεν έχει χιόνι ή πάγο, οπότε δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες για αυτές τις επιφάνειες ακόμα. Όσον αφορά τη μακροζωία, δεν έχω ανατροφοδότηση. Θα δούμε.


- Αυτοκινητόδρομος - Κανονική - 1000 km

Σας δίνει αυτοπεποίθηση κατά την οδήγηση σε παγωμένο δρόμο κάτω από την θερμοκρασία του παγώματος - αυτό είναι γιατί υπάρχει αυτό το ελαστικό. Λιγότερο κράτημα σε συμπυκνωμένο χιόνι - προσέξτε


- Βουνό - Οικονομική - 5000 km

για τη διάρκεια ζωής κανένα ιδέα. Αλλά είναι θαυματουργικό όσον αφορά το θόρυβο. Καλύτερο από τα ελαστικά του καλοκαιριού. Και πρόσφυση Michelin.,,. στην κορυφή


- Δρόμος - Κανονική - 1000 km

Υψηλής ποιότητας, ήσυχα και εκπληκτικά αποτελεσματικά ελαστικά για το χιόνι. Οχι τυχαία νικητές στις δοκιμές ελαστικών χειμερινών ελαστικών. Μόνο 1000 χιλιόμετρα οδήγησης, αλλά οδηγήθηκε στη μητροπολιτική περιοχή σε στεγνές, χιονισμένες, παγωμένες και λάσπη. Όλα τα οχήματα συμπεριφέρθηκαν προβλέψιμα. Θα γράψω μια νέα κριτική αν βρω τον εαυτό μου στο φράγμα.


- Δρόμος - Κανονική - 220000 km

Δεν είμαι ικανοποιημένος, το Michelin alpin 4 ή 5 είναι μια καλύτερη επιλογή.


- Δρόμος - Κανονική

Ελαστικά τοποθετημένα σε ζάντες, θα έχω τη δυνατότητα να τα δοκιμάσω τον επόμενο χειμώνα


- Πόλη - Κανονική - 4000 km

Ισορροπημένα και ήσυχα ελαστικά υψηλής ποιότητας.


- Αυτοκινητόδρομος - Οικονομική - 260000 km

Η ποιότητα της Michelin φαίνεται στη ισορροπία, μέγιστο βάρος 25g! Δεν έχω ακόμη πολλή εμπειρία με τα ελαστικά, αλλά φαίνονται άνετα και ήσυχα. Η παράδοση ήταν ΟΚ αλλιώς, αλλά τα ελαστικά δεν φέρθηκαν στο σπίτι ακόμα κι αν ο courier υποστήριζε ότι προσπάθησε. Κάναμε τηλεργασία στο σπίτι. Τα ελαστικά έπρεπε να παραληφθούν στο R-kiosk.

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Michelin X-ICE Snow, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger