225/40 ZR18 92Y XL - Τροποποίηση

Michelin Pilot Sport 5 225/40 ZR18 92Y XL

Κατηγορία : Θερινά για επιβατικά
C A B 72 dB
4.0 /5 (92 σχόλια)
Michelin Pilot Sport 5 225/40 ZR18 92Y XL
Michelin 225/40 ZR18 92Y XL
72
Michelin Pilot Sport 5 225/40 ZR18 92Y XL
C A B 72 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 134,19

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Michelin
Μοντέλο Pilot Sport 5
Διάσταση 225/40 ZR18 92Y
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C A B 72 dB
Κατηγορία
Θερινά για επιβατικά
σχόλια
4.0 /5 (92 σχόλια)

Περιγραφή

Το Pilot Sport 5 της Michelin παρουσιάζεται ως το απόλυτο ελαστικό για τους λάτρεις του αυτοκινήτου που αναζητούν απόδοση χωρίς συμβιβασμούς για την καλοκαιρινή σεζόν. Αυτό το ελαστικό επωφελείται από την κληρονομιά της εταιρείας στον τομέα των αγώνων για να προσφέρει ασυναγώνιστη ακρίβεια οδήγησης σε στεγνούς δρόμους. Κάθε πτυχή του Pilot Sport 5 είναι σχεδιασμένη για να ενισχύει τη σύνδεση μεταξύ του αυτοκινήτου και του δρόμου, δίνοντας στον οδηγό απόλυτη εμπιστοσύνη στις στροφές και τις ισχυρές επιταχύνσεις. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στον σχεδιασμό της σχεδίασης του πέλματος εξασφαλίζει ομοιόμορφη φθορά, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής του ελαστικού και διατηρώντας τις ιδιότητες χειρισμού του με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, η σύνθεση της γόμας είναι το αποτέλεσμα χρόνων έρευνας για να προσφέρει το τέλειο ισορροπία μεταξύ πρόσφυσης και αντίστασης κύλισης, συμβάλλοντας έτσι στην ενεργειακή απόδοση του οχήματος. Το Pilot Sport 5 δεν είναι απλώς ένα ελαστικό, είναι μια υπόσχεση της Michelin προς τους οδηγούς που θέλουν να ζήσουν πλήρως το πάθος τους για την οδήγηση, γνωρίζοντας ότι υποστηρίζονται από μία από τις καλύτερες τεχνολογίες ελαστικών στον κόσμο. Με το Pilot Sport 5, η Michelin απευθύνεται απευθείας σε εκείνους που τοποθετούν την αθλητική οδήγηση στο επίκεντρο της αυτοκινητιστικής τους εμπειρίας.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

92 σχόλια πελάτη

4.0 στα 5 αστέρια

Κατανάλωση 3.5 /5
Βρεγμένο έδαφος 4.5 /5
Στεγνό έδαφος 5.0 /5
Άνεση 4.5 /5
Ποιότητα/τιμή 4.0 /5
Σταθερότητα 4.5 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 4.0 /5
Μακροζωία 4.0 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Δρόμος - Κανονική - 1300 km

Προηγουμένως στο αθλητισμό 4. Τώρα να δείτε με τον αθλητισμό 5 στη διάρκεια. Το ελαστικό είναι άνετο και ήσυχο, το όχημά μου είναι πολύ ευχάριστο να οδηγείτε.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 2000 km

Εξαιρετικά ελαστικά, η απόκριση του τιμονιού θα μπορούσε να είναι λίγο πιο άμεση, αλλά η πρόσφυση είναι φανταστική. Όταν πιέζετε τα ελαστικά στα όριά τους, προσφέρουν μια πολύ ομοιόμορφη πρόσφυση, επιτρέποντάς σας να διορθώνετε με ασφάλεια και ελεγχόμενα.


- Off-road - Αγωνιστική - 70000 km

Παίρνω μόνο τα ελαστικά, εδώ είναι ένα κόσμημα, απλά μην τα αφήνετε λεία, μου κόστισε αρκετά, αλλά το καινούργιο είναι μια πραγματική απόλαυση


- Δρόμος - Αγωνιστική - 3500 km

Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με αυτά τα ελαστικά. Έχουν εξαιρετικό κράτημα σε υγρές συνθήκες και είναι άριστα σε ξηρό δρόμο. Το μόνο μικρό μειονέκτημα είναι ότι είναι πιο θορυβώδη από τα sport 4.


- Αυτοκινητόδρομος - Κανονική

κορυφή


- Δρόμος - Κανονική - 10000 km

Πολύ καλά ελαστικά, ήσυχα και καλό κράτημα


- Δρόμος - Αγωνιστική - 55000 km

Οι ελαστικές είναι εξαιρετικές, μια αξιόλογη αναβάθμιση στα 4s. Ωστόσο, ο πωλητής είναι εντελώς άχρηστος, οπότε αγοράστε τα ελαστικά από αλλού.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 106500 km

Μεγάλη αξία. Εντυπωσιακό κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Σίγουρα το συνιστώ για άλλους ιδιοκτήτες αθλητικών αυτοκινήτων!


- Δρόμος - Αγωνιστική - 500 km

Παλιά είχα το αθλητικό 4. Το αθλητικό 5 είναι ακόμα καλύτερο κατά τη γνώμη μου, πιο άνετο χωρίς να χάνει απόδοση. Εξαιρετική πρόσφυση, πολύ καλή εκκένωση του νερού, εξαιρετική αίσθηση του δρόμου, μαλακή αλλά ακριβή. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο καιρό διαρκεί.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 100 km

Πολύ καλό ελαστικό, εμφανής διαφορά από τα παλιά μου Bridgestone Potenzas. Αποστέλλεται στον καθορισμένο χρόνο (στην Ιρλανδία) και φθάνει έγκαιρα, ενώ οι τιμές είναι εξαιρετικές. Θα αγοράζω ελαστικά από την tyreleader από εδώ και στο εξής.


Προβολή περισσότερων σχολίων

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Michelin Pilot Sport 5, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger