245/35 R18 92W XL, MFS, 3PMSF - Τροποποίηση

Maxxis Premitra All Season AP3 245/35 R18 92W XL, MFS, 3PMSF

Κατηγορία : Επιβατικά 4 εποχών
D B B 71 dB
4.0 /5 (123 σχόλια)
Maxxis Premitra All Season AP3 245/35 R18 92W XL, MFS, 3PMSF
Maxxis 245/35 R18 92W XL
71
Maxxis Premitra All Season AP3 245/35 R18 92W XL, MFS, 3PMSF
D B B 71 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 145,19

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Maxxis
Μοντέλο Premitra All Season AP3
Διάσταση 245/35 R18 92W
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, MFS, 3PMSF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
D B B 71 dB
Κατηγορία
Επιβατικά 4 εποχών
σχόλια
4.0 /5 (123 σχόλια)

Περιγραφή

Το νέο Premitra All Season AP3 της Maxxis ακολουθεί τη συνεπή πορεία των προϊόντων που έχουν καθιερωθεί στην αγορά στον τομέα των ελαστικών όλων των εποχών. Περίπου 15 χρόνια έρευνας σε αυτόν τον τομέα και οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν καθιστούν αυτό το ελαστικό ένα προϊόν που έχει φτάσει στην τεχνική του ωρίμανση. Το καινοτόμο σχέδιο της επιφάνειας επαφής με το έδαφος με το πολύ μοντέρνο στυλ είναι μόνο ένα από τα νέα χαρακτηριστικά αυτού του ελαστικού. Το νέο μείγμα καουτσούκ με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο στην επιφάνεια επαφής προσφέρει εξαιρετική αντίσταση κύλισης και άριστες ιδιότητες φρεναρίσματος και οδήγησης σε βρεγμένο δρόμο. Αυτό το ελαστικό αποτελεί επίσης σημαντική βελτίωση σε ό,τι αφορά τον εξωτερικό και εσωτερικό θόρυβο κύλισης, για μια πιο άνετη και φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, αυτό το ελαστικό προσφέρει πολύ πιο ήσυχη κύλιση. Έτσι, το Premitra All Season αποτελεί μια καλή επιλογή για μια ευχάριστη οδήγηση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

123 σχόλια πελάτη

4.0 στα 5 αστέρια

Κατανάλωση 4.0 /5
Βρεγμένο έδαφος 4.0 /5
Στεγνό έδαφος 4.0 /5
Άνεση 3.5 /5
Ποιότητα/τιμή 4.0 /5
Σταθερότητα 4.0 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 3.5 /5
Μακροζωία 3.5 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Δρόμος - Κανονική

Εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής!


- Δρόμος - Αγωνιστική - 5000 km

vrlo dobre gume koje sam već imao na drugim vozilima, vrlo dobro prianjanje na mokroj podlozi, malo bučne, prihvatljiva trajnost, vrlo dobar omjer cijene i kvalitete preporučujem.


- Δρόμος - Κανονική

Μετά από ένα μήνα χρήσης, δεν υπάρχει τίποτα που να παραπονεθείτε για αυτά τα ελαστικά, καλό κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα (χιόνι δεν ξέρω), αλλά ελαφρώς μεγαλύτερη κατανάλωση. Θα δω πόσο κρατάνε, πράγμα που θα καθορίσει αν τα αγοράσω ξανά ή όχι.


- Αυτοκινητόδρομος - Κανονική

Καλά ελαστικά, δοκιμάστηκαν αμέσως σε 1200 χλμ. Λιγότερο θόρυβο από τα προηγούμενα ελαστικά μου. Η παράδοση πήρε περισσότερο χρόνο από ό,τι υποδεικνύεται. Η διάρκεια ζωής εξακολουθεί να είναι άγνωστη, αλλά πρέπει να συμπληρώσετε κάτι


- Δρόμος - Κανονική

Γενικά καλό κράτημα, καλή απόδοση στη βροχή, να δούμε στο χιόνι.


- Δρόμος - Κανονική - 50000 km

Πολύ καλά ελαστικά, ανθεκτικά, καλό κράτημα στον δρόμο ανεξάρτητα από τον δρόμο, αλλά τείνουν να γίνουν μαλακά στη ζέστη του καλοκαιριού, πράγμα που επηρεάζει το κράτημα στον δρόμο.


- Δρόμος - Κανονική - 100 km

Γεια σας, τώρα έχω τέσσερις τροχούς τοποθετημένους με αυτά τα ελαστικά Maxxis Premitra για όλες τις εποχές. Είμαι ευχάριστα έκπληκτος τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Βρέχει εδώ και 2 μήνες όπου μένω. Η συμπεριφορά είναι πολύ καλή, καθώς και η φρενάριση. Ο θόρυβος είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Τίποτα να παραπονεθείτε, τα συνιστώ.


- Δρόμος - Κανονική - 500 km

Είχα προηγουμένως ελαστικά Maxxis. Αυτά είναι επίσης όπως αναμενόταν. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτά τα ελαστικά. Ωστόσο, υπήρχαν κάποια προβλήματα με την παράδοση. Η παράδοση ξεκίνησε γρήγορα, αλλά μετά παρέμεινε 13 ημέρες χωρίς ορατή πρόοδο στο αποθήκη της GLS. Πριν είχα κάνει επιχειρήσεις με την Bandenleader και η παράδοση ήταν ομαλή. Θεωρώ αυτό ως ένα απρόβλεπτο περιστατικό.


- Δρόμος - Αγωνιστική

Εξαιρετική αξία για τα χρήματα Επίσης καλό στο Ibiza παρά τις μακρές καθημερινές 200 χλμ διαδρομές μακρά διάρκεια Καλή κατανάλωση Καλύτερο στο χιόνι από τα χειμερινά ελαστικά Hankook i cept Το επόμενο όχημά μου θα τα έχει επίσης. Οι ελαστικοί Goodyear έχουν απλώς ελαφρώς μικρότερη κατανάλωση. Η κράτηση μπορεί να βελτιωθεί, ο επιλεγμένος μου αντιπρόσωπος είχε διαφορετική τιμή και δεν το ήξερε, αλλά τελικά λειτούργησε γρήγορα.


- Off-road - Κανονική

Απόλυτα ικανοποιημένος


Προβολή περισσότερων σχολίων

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Maxxis Premitra All Season AP3, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger