Κυκλοφορήθηκε την άνοιξη του 2021 από την GT-Radial, το καλοκαιρινό ελαστικό FE2 είναι ο διάδοχος του Champiro FE1. Κατατάσσεται στην κατηγορία Α όσον αφορά την πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος (15% περισσότερη πρόσφυση σε σύγκριση με το FE1). Είναι σχεδιασμένο για να εξοπλίσει μικρά και μεσαία οικογενειακά αυτοκίνητα, SUVs και μικρά cross-overs. Το FE2 είναι φυσικά πιο αποδοτικό όσον αφορά την περιβαλλοντική επίπτωση, είναι πιο ήσυχο και καταναλώνει λιγότερο καύσιμο. Το νέο σύνθετο υλικό της γόμας παρέχει πιο αποτελεσματική και άνετη πρόσφυση σε στεγνές ή βρεγμένες επιφάνειες ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία. Η κατανομή της πίεσης είναι βέλτιστη, το περίγραμμα της επιφάνειας επαφής εξασφαλίζει ομοιόμορφη φθορά και καλύτερη διάρκεια ζωής. Το φρενάρισμα είναι σταθερό και η διεύθυνση ακριβής.
Κάντε κλικ σε μια γραμμή για να φιλτράρετε τις κριτικές.
Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτό το προϊόν, πρέπει προηγουμένως να έχετε πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Σας ενημερώνουμε ότι οι αξιολογήσεις που αφήνονται στον ιστότοπο υπόκεινται σε μια διαδικασία ελέγχου. Οι αξιολογήσεις ταξινομούνται μόνο χρονολογικά.
Είναι πολύ νωρίς για συμπέρασμα. Προς το παρόν, τίποτα προς αναφορά.
Εξαιρετικό προϊόν, οικονομικό, καλή ποιότητα και αθόρυβο. Γρήγορη παράδοση όπως πάντα.
Καλά ελαστικά!
Πολύ ευχαριστημένος με αυτά τα ελαστικά· θα τα ξαναγοράσω.
Γεια σας, φθηνά ελαστικά με αρκετά καλή πρόσφυση, παρότι πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο. Όμως, αλλάξτε υπηρεσία παράδοσης ή αποστολής, γιατί η αναμονή ήταν υπερβολικά μεγάλη: μία εβδομάδα για να παραλάβω τα ελαστικά. Συγγνώμη, αλλά ήταν πολύ. Ευχαριστώ.
Ελαστικά που προσφέρουν ένα επίπεδο άνεσης, πρόσφατα τοποθετημένα. Ασυναγώνιστο προϊόν όσον αφορά τη σχέση ποιότητας/τιμής.
Όλα είναι τέλεια.
Ένα ισορροπημένο ελαστικό με καλή πρόσφυση, τόσο σε στεγνούς όσο και σε βρεγμένους δρόμους, που εξασφαλίζει ομαλή και αξιόπιστη οδήγηση σε όλες τις εποχές. Προφανώς, δεδομένης της τιμής, δεν φτάνει τα premium πρότυπα.
Γεια σας, δεν γνώριζα αυτή τη μάρκα ελαστικών και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σας ευχαριστώ πολύ.
Δεν έχω ακόμη άποψη για το προϊόν, ίσως στην επόμενη παραγγελία