Χάρη στις τρεις ευρείες περιφερειακές αυλακώσεις του που διευκολύνουν την απομάκρυνση του νερού και του χιονιού, το Champiro Winterpro HP της GT-Radial προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα σε χειμερινές συνθήκες και σας εξασφαλίζει βέλτιστη πρόσφυση με το οδόστρωμα. Υψηλή πρόσφυση τόσο σε ευθεία όσο και στις στροφές.
Κάντε κλικ σε μια γραμμή για να φιλτράρετε τις κριτικές.
Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε αυτό το προϊόν, πρέπει προηγουμένως να έχετε πραγματοποιήσει μια παραγγελία. Σας ενημερώνουμε ότι οι αξιολογήσεις που αφήνονται στον ιστότοπο υπόκεινται σε μια διαδικασία ελέγχου. Οι αξιολογήσεις ταξινομούνται μόνο χρονολογικά.
Ένα πολύ καλό ελαστικό. Το έχω τοποθετήσει σε αρκετά αυτοκίνητα που είχα: Audi A6 V6 3.0, Jetta 1.6, Citroën C5 163 hp, και τώρα στο 308 SW. Ζούμε σε περιοχή με χιόνι και έντονες ανηφόρες που φτάνουν συχνά έως και 10% ή και περισσότερο. Πάντα περνούσα χωρίς πρόβλημα, είτε στο χιόνι είτε στη βροχή τον χειμώνα. Ευχαριστώ γι’ αυτό το ελαστικό.
Τέλεια! Συνιστώ αυτά τα ελαστικά. Και η Centralpneus! Γρήγορη και άμεση παράδοση στο γκαράζ μου. Κορυφή!
Χειμερινά ελαστικά αφήθηκαν όλο το χρόνο, καθώς οδηγώ πολύ, έχουν διανύσει 24.000 χλμ. Στο τέλος του χειμώνα, μετέφερα τα πίσω ελαστικά μπροστά. Διήρκεσαν μέχρι αυτό το φθινόπωρο.
Μέτριο ελαστικό για χειμερινά ελαστικά, εξαιρετικά γρήγορο φθορά, δεν συνιστώ για κίνηση
Πολύ καλά ελαστικά, πολύ καλή πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος και στο χιόνι. Όλα τα οχήματά μου είναι εξοπλισμένα. Τα ελαστικά ισοδυναμούν με τα μεγάλα μάρκες.
Τοποθετημένα για περιστροφή όλο το χρόνο, καλή ποιότητα σε ξηρές ή βρεγμένες επιφάνειες, πολύ καλά στο χιόνι (είμαι σε υψόμετρο 1000μ), 70.000 χλμ με το προηγούμενο σετ!
Αποτελεσματικό ελαστικό σε χειμερινές συνθήκες και ανθεκτικό. Εξαιρετική αξία για τα χρήματα και όμορφη εμφάνιση στο αυτοκίνητο.
Εξαιρετική εξυπηρέτηση· τα ελαστικά ήρθαν σε δύο παραδόσεις μέσα σε περίπου 7-10 ημέρες. Ίσως όχι σε 72 ώρες, αλλά αρκετά ικανοποιητικό! Τα τοποθέτησα και μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι ασυνήθιστο· δεν είναι χειρότερα από τα θερινά που αντικαθιστούν. Εφόσον πρόκειται για χειμερινά ελαστικά, μόλις τώρα αρχίζει να κάνει πραγματικά κρύο και ανταποκρίνονται άψογα. Δεν έχει χιονίσει ακόμη, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω. Δεν μπορώ να πω κάτι ουσιαστικό για την κατανάλωση καυσίμου, τη μακροζωία κ.λπ. Όπως είπα όμως, δεν διαφέρουν από αυτό που έχω συνηθίσει. Κάνω περίπου 8.000 μίλια τον χρόνο, οδηγώ ήρεμα και όχι υπερβολικά. Παρ’ όλα αυτά, τα χειμερινά ελαστικά μού έχουν «σώσει» την κατάσταση στο παρελθόν. Ο τεχνικός στο βουλκανιζατέρ ρώτησε πόσο πλήρωσα και έμεινε εντυπωσιασμένος. Μπράβο, Tyre Leader!
Καλή ποιότητα ελαστικών σε καλή τιμή. Λίγο θορυβώδες.
Παρόλο που δεν έχει ακόμη πολλά χιλιόμετρα, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολύ ήσυχο, άνετο και νιώθω ασφαλής οδηγώντας. Πολύ καλό σε βρεγμένο δρόμο. Το ίδιο ισχύει και για το χιόνι. Δεν μπορώ να πω πολλά για την αντοχή, αλλά σε αυτή την τιμή δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Έχω ήδη οδηγήσει με χειμερινά ελαστικά Yokohama και Vredestein, αλλά τα GT Radial σίγουρα δεν είναι χειρότερα, ίσως ακόμη καλύτερα...!