265/50 R20 111V XL - Τροποποίηση

Antares Majoris M5 265/50 R20 111V XL

Κατηγορία : Θερινά για επιβατικά
C C B 73 dB
Antares Majoris M5 265/50 R20 111V XL
Antares 265/50 R20 111V XL
73
Antares Majoris M5 265/50 R20 111V XL
C C B 73 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 146,48

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Antares
Μοντέλο Majoris M5
Διάσταση 265/50 R20 111V
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C C B 73 dB
Κατηγορία
Θερινά για επιβατικά
σχόλια
0.0 /5 (0 σχόλια)

Περιγραφή

Ελαστικό υψηλής απόδοσης σε προσιτή τιμή, το Antares Majoris M5 είναι ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης που προορίζεται για την εξοπλισμό επαγγελματικών οχημάτων, SUV και crossovers. Το σχέδιο της επιφάνειας επαφής είναι αντιολισθητικό, εξασφαλίζει πολύ υψηλή πρόσφυση τόσο σε στεγνές όσο και σε υγρές επιφάνειες. Οι διαγώνιες αυλακώσεις υπάρχουν για να παρέχουν καλύτερη σταθερότητα, καλύτερη οδηγική συμπεριφορά και καλύτερη ανταπόκριση. Η κατασκευή του έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώνει την αισθητική και ακουστική άνεση.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Υπερ-ήσυχη άνεση

Υπερ-ήσυχη άνεση
Ο σχεδιασμός μιας βέλτιστης δομής καρκά και δομής σχεδίων εγγυάται τη μέγιστη ησυχία και άνεση.
A. Βελτιστοποιεί τη δομή της καρκά και ενισχύει την ισορροπία της δύναμης του ελαστικού κατά τη διάρκεια της οδήγησης αναλύοντας τη δύναμη κάθε μέρους του ελαστικού.
B. Ο σχεδιασμός των σχεδίων σε συνδυασμό με την κατασκευή του ολόκληρου ανοιχτού μπλοκ επιτρέπει την αποτελεσματική βελτίωση της ηχομόνωσης του ελαστικού και τη μείωση του θορύβου κύλισης.

Εξαιρετική πρόσφυση και φρενάρισμα σε βρεγμένο έδαφος

Εξαιρετική πρόσφυση και φρενάρισμα σε βρεγμένο έδαφος
Χάρη σε μια φόρμουλα υλικού και μια βελτιστοποιημένη σχεδίαση, μπορούν να εξασφαλιστούν οι επιδόσεις φρεναρίσματος, η πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος και οι επιδόσεις σε ξηρό έδαφος.
A. Εφαρμόζεται μια φόρμουλα με υψηλή περιεκτικότητα σε λευκόν άνθρακα για τη βελτίωση των επιδόσεων φρεναρίσματος σε ειδικά υγρές περιοχές. Η ενισχυμένη δομή του καρκά του ελαστικού, σε συνδυασμό με ένα ευρύ και σταθερό ώμο και ενισχυμένες αυλακώσεις, εξασφαλίζει την ακαμψία του κατά τη διάρκεια της οδήγησης και της κατεύθυνσης.
B. Υπολογιστική προσομοίωση του προφίλ του ελαστικού και της προσπάθειας κύλισης του ελαστικού

Υπερβολική σταθερότητα οδήγησης και κράτησης δρόμου

Υπερβολική σταθερότητα οδήγησης και κράτησης δρόμου
Η βελτιστοποιημένη σχεδίαση της φόρμουλας και της δομής των σχεδίων, εξασφαλίζουν στο ελαστικό ανωτερότητα σταθερότητας και οδήγησης.
A. Η εφαρμογή μιας φόρμουλας με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικό καουτσούκ λευκού άνθρακα επιτρέπει την προσαρμογή της σκληρότητας της επιφάνειας επαφής με το σχέδιο των μικρών αυλακώσεων, προκειμένου να μειωθεί η συνολική σκληρότητα του μπλοκ της επιφάνειας επαφής και να αυξηθεί η επιφάνεια υποστήριξής της.
B. Με τη σχεδίαση της επιφάνειας επαφής που βελτιώνει την επιφάνεια αντίστασης στην ολίσθηση, η συνεχής διαγώνια αυλάκωση εξασφαλίζει σταθερότητα και ακρίβεια.
LiveChat
Whatsapp Messenger