Κάντε κλικ εδώ για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση

Πού μπορώ να τοποθετήσω τα ελαστικά μου;

Η τοποθέτηση του ελαστικού στη ζάντα γίνεται με επαγγελματικά εργαλεία. Πρόκειται για μια λεπτή εργασία που απαιτεί ειδικό εξοπλισμό και κατάρτιση. Επομένως, είναι σημαντικό να αφήσετε αυτή τη δουλειά στους επαγγελματίες. Χρειάζονται περίπου 10 έως 15 λεπτά και από 10 έως 25 ευρώ για την τοποθέτηση των ελαστικών σας.

Μη φοβάστε!

Οι επισκέπτες που αγοράζουν τα ελαστικά τους από το Διαδίκτυο για πρώτη φορά συχνά φοβούνται ότι θα συναντήσουν δυσκολίες στην τοποθέτηση. Φοβούνται ότι τα συνεργεία θα αρνηθούν ή δεν θα τους δεχτούν με ευχαρίστηση, πράγμα που δεν ισχύει!

Η πώληση ελαστικών στο Διαδίκτυο συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη και τα συνεργεία έχουν συνηθίσει να παραλαμβάνουν και να τοποθετούν ελαστικά για τους χρήστες του Διαδικτύου. Είναι κάτι το σύνηθες, μην ντρέπεστε και μην φοβάστε, γιατί τα συνεργεία βγάζουν το ψωμί τους με τις εργασίες τοποθέτησης.

Πού να απευθυνθώ;

  • Κατά προτίμηση, σε ένα συνεργάτη του ιστοτόπου.

Τα online καταστήματα ελαστικών έχουν δίκτυα εταίρων για την τοποθέτηση, τα οποία έχουν συνηθίσει να παραλαμβάνουν και να τοποθετούν ελαστικά για χρήστες του Διαδικτύου. Όταν ο χρήστης δίνει μία παραγγελία, το συνεργείο λαμβάνει ένα e-mail που τον ενημερώνει ότι θα λάβει σύντομα αυτά τα ελαστικά για τον τάδε πελάτη. Με την παραλαβή των εμπορευμάτων, το συνεργείο μπορεί να επικοινωνήσει με τον πελάτη και να κλείσει ραντεβού για την τοποθέτηση. Συνήθως, οι τιμές που χρεώνει το συνεργείο ενημερώνονται και δημοσιεύονται στους ιστοτόπους.

  • Σε ένα συνεργείο που δεν συνεργάζεται με τον ιστότοπο.

Μπορείτε να πάτε σε ένα συνεργείο για να τοποθετήσετε τα ελαστικά που αγοράσατε μέσω του Διαδικτύου, υπό την προϋπόθεση ότι το εν λόγω συνεργείο διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η τιμή της τοποθέτησης εξαρτάται από το συνεργείο. Γενικά, η τιμή κυμαίνεται μεταξύ € 15 και € 25 ανά τροχό, συμπεριλαμβανομένης της εξισορρόπησης.

Κάποια συνεργεία μπορούν να επιβάλουν επιπλέον χρέωση αν δεν έχετε αγοράσει τα ελαστικά από αυτά. Καλό είναι να φύγετε αν δείτε κάτι τέτοιο, γιατί τα συνεργεία που αγαπούν τη δουλειά τους δεν επιβάλλουν επιπλέον χρεώσεις.

  • Στο σπίτι ή στο γραφείο: τοποθέτηση στο σπίτι

Εδώ και αρκετά χρόνια, η τοποθέτηση στο σπίτι έχει κερδίσει έδαφος και αποτελεί μία άριστη και πολύ ευέλικτη υπηρεσία για τους χρήστες του Διαδικτύου.

Με μία απλή τηλεφωνική κλήση μπορείτε να κλείσετε ραντεβού με ένα κινητό συνεργείο στο σπίτι σας, στη δουλειά σας ή σε οποιαδήποτε άλλη διεύθυνση σας εξυπηρετεί, εντός της ακτίνας εργασίας του κινητού συνεργείου.

Έχουμε ένα δίκτυο κινητών συνεργείων σε όλη την επικράτεια, τα οποία είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν. Η τιμή δεν είναι πολύ πιο υψηλή απ' ό,τι στο συνεργείο για αντίστοιχη παροχή υπηρεσίας.


<Μπορείτε να τοποθετήσετε τα ελαστικά που αγοράσατε από τη Elastika Leader όπου επιθυμείτε.


Ελαστικά αυτοκινήτου