90/90-21 54V M+S, Yamaha, Front, A - Τροποποίηση

Pirelli Scorpion Rally STR 90/90-21 54V M+S, Yamaha, Front, A

Κατηγορία : Trail
4.0 /5 (107 σχόλια)
Pirelli Scorpion Rally STR 90/90-21 54V M+S, Yamaha, Front, A
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 156,69

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pirelli
Μοντέλο Scorpion Rally STR
Διάσταση 90/90-21 54V
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ M+S, Yamaha, Front, A
Κατηγορία
Trail
σχόλια
4.0 /5 (107 σχόλια)

Περιγραφή

Το μοτοσικλετιστικό ελαστικό Pirelli Scorpion Rally STR 90/90-21 54V (M+S, Yamaha, Front, A) προσαρμόζεται σε δρόμους, enduros, για βόλτες ON και OFF road. Οι τεχνολογικές καινοτομίες προσφέρουν πρόσφυση, σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες, ευελιξία στο δρόμο και πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Ένα νέο σύνθετο, με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο, προσφέρει αυξημένη πρόσφυση σε στεγνές και υγρές επιφάνειες, ανώτερη σταθερότητα και αντοχή στην τριβή για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η αύξηση του πλάτους και του μήκους του περιγράμματος του ελαστικού δημιουργεί μια ευρύτερη ζώνη επαφής για καλύτερη σταθερότητα. Τα μπλοκ είναι μεγαλύτερα και πιο ευρεία και η μεγάλη απόσταση μεταξύ κάθε γραμμής των πατημάτων έχει μειωθεί για να αυξηθεί η επιφάνεια επαφής, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την εκτός δρόμου πρόσφυση.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

107 σχόλια πελάτη

4.0 στα 5 αστέρια

Μακροζωία 3.5 /5
Βρεγμένο έδαφος 4.0 /5
Στεγνό έδαφος 4.0 /5
Άνεση 4.0 /5
Ποιότητα/τιμή 4.5 /5
Σταθερότητα 4.5 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 3.5 /5
Χρόνος θέρμανσης 4.0 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Δρόμος - Κανονική - 250 km

Κατά την πρώτη επαφή με το ελαστικό ένοιωθα το μπροστινό μέρος λίγο λιγότερο δραστικό, πιθανόν επειδή είχα συνηθίσει το MT 60, στη συνέχεια, ήταν εύκολο να προσαρμοστώ. Μου αρέσει το κράτημα, αλλά για να έχω μια καλύτερη άποψη θα πρέπει να κάνω περισσότερα χιλιόμετρα.


- Off-road - Κανονική - 10000 km

Το ελαστικό αποδείχτηκε εξαιρετικό στην TET Αλβανία. Επίσης, το ελαστικό αντιμετωπίζει εξαιρετικά τον γύρο ταξίδι σε ασφαλτωμένους δρόμους!!!


- Off-road - Κανονική - 1000 km

Μεγαλοπρεπή, είχα αμφιβολίες με τα ελαστικά Michelin, αλλά δεν το μετανιώνω... πραγματικά πιάνουν καλά. Ας δούμε πόσο κρατάνε, γιατί η ελαστική φαίνεται μαλακή.


- Δρόμος - Κανονική - 9000 km

Ένα εξαιρετικό ελαστικό. Καλό μείγμα για ελαφριά οδήγηση εκτός δρόμου και οδική χρήση. Όπως αναμενόταν με αυτό το προφίλ, αρκετά δυνατός θόρυβος κύλισης.


- Off-road - Αγωνιστική

Τέλειο ελαστικό. Χωρίς προβλήματα στο δρόμο, εξαιρετικό στη βροχή (είμαι πάντα πολύ παρανοϊκός γι' αυτό) και γενικά καλό εκτός από τις ασφαλτοστρωμένες οδούς. Δεν είμαι αγωνιστικός οδηγός, δεν γνωρίζω 100% off-road, αλλά για όποιον του αρέσει να οδηγεί παντού με την enduro του, είναι ένα τέλειο ελαστικό. Απόσταση πίσω ελαστικού 11 χλμ.


- Off-road - Αγωνιστική - 7200 km

Αυτό το ελαστικό ήταν καλό στον δρόμο - πρόσφερε καλή πρόσφυση και διήρκεσε καλά. Το Bridgestone AT41 ήταν καλύτερο στο βρεγμένο, αλλά δεν κράτησε τόσο πολύ (5000). Αυτό το STR ήταν μια μεγάλη απογοήτευση στο εκτός δρόμου - η πρόσφυση για την κίνηση προς τα εμπρός ήταν καλή, αλλά η πλευρική πρόσφυση ήταν φοβερή (πράγμα που έχει νόημα όταν κοιτάζετε το σχεδιασμό). Για αυτό το λόγο, δεν θα το αγοράσω ξανά. Θα δοκιμάσω το Michelin Anakee την επόμενη φορά.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 8000 km

Είμαι αρκετά απογοητευμένος. Δεν έχει να κάνει με το ελαστικό αλλά με την εξυπηρέτηση πελατών της Reifen Leader. Δεν περίμενα να μου στείλουν ένα ελαστικό που είναι ήδη 2 ετών !!!!! Ως τακτικός πελάτης, αυτό είναι εξαιρετικά απογοητευτικό.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 12000 km

Εξαιρετική χιλιομετρική διάρκεια, μόλις έφτασα τα 12000 χλμ σε δύο χρόνια. Εξαιρετικό κράτημα τόσο σε ξηρό όσο και σε βρεγμένο δρόμο και σας επιτρέπει να πηγαίνετε εκτός δρόμου αρκετά εύκολα.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 10000 km

Το ελαστικό είναι απόλυτα εκπληκτικό. Το προσάρτησα από τη μια μέρα στην άλλη. Το προσάρτησα για το ταξίδι μας στην Αλβανία. Η σταθερότητα είναι πραγματικά εξαιρετική. Με πλήρη φορτίο και επιβάτη (συνολικά 410 kg) κανένα πρόβλημα. Απλά πηγαίνει. Αλλά δυστυχώς, η αντοχή του πίσω ελαστικού δεν είναι τόσο συναρπαστική. Μετά από 4900 χιλιόμετρα, είχα ήδη ελαφρά πονοκέφαλο. Είμαι τώρα στα 6000 χιλιόμετρα. Ακόμα άριστο στο στεγνό. Πώς αποδίδει σε υγρές συνθήκες (τώρα) θα το δω ακόμα. Μπορώ μόνο να το προτείνω. Θα το ξανααγοράσω, το Pirelli STR.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 6500 km

Το ελαστικό έχει καλό κράτημα σε βρεγμένα ασφαλτοταινία. Ωστόσο, σε στεγνές συνθήκες, όταν επιταχύνετε στις στροφές, φτάνει γρήγορα τα όρια της προσκόλλησης, έτσι ώστε ο έλεγχος πρόσφυσης πρέπει να επέμβει σε όλα τα καταστάσεις οδήγησης.


Προβολή περισσότερων σχολίων

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Pirelli Scorpion Rally STR, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger