180/55 ZR17 73W Rear - Τροποποίηση

Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Rear

Κατηγορία : ΑΓΩΝΕΣ/CIRCUIT
C B B 72 dB
4.5 /5 (24 σχόλια)
Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Rear
Michelin 180/55 ZR17 73W
72
Michelin Power Cup 2 180/55 ZR17 73W Rear
C B B 72 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 263,79

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Michelin
Μοντέλο Power Cup 2
Διάσταση 180/55 ZR17 73W
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ Rear
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C B B 72 dB
Κατηγορία
ΑΓΩΝΕΣ/CIRCUIT
σχόλια
4.5 /5 (24 σχόλια)

Περιγραφή

Το νέο Michelin Power Cup 2 είναι ακόμη πιο κατάλληλο για οδήγηση σε πίστα από το Power 5 και το Power GP. Οι ομάδες σχεδιασμού του Michelin Power Cup 2 είχαν κυρίως στο μυαλό τους τη χρήση σε πίστα, αλλά ο σχεδιασμός και η σύνθεσή του του επέτρεψαν να λάβει έγκριση για το δρόμο. Παραμένει, ωστόσο, ένα ελαστικό σχεδιασμένο για την πίστα, με ποσοστό αυλάκωσης (4% ΕΜ / 5% ΠΙ) το οποίο επιτρέπει μεγαλύτερη πρόσφυση σε στεγνή επιφάνεια, αλλά δυσκολεύει την απομάκρυνση του νερού. Οι ώμοι είναι επίσης τύπου «slick» πολύ εμφανείς και το πίσω ελαστικό επωφελείται από ένα ειδικό σύνθετο καουτσούκ για την πίστα. Πρόκειται λοιπόν για ένα ελαστικό που επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε το μέγιστο της μοτοσικλέτας σας στην πίστα, ενώ παράλληλα επωφελείται από την έγκριση δρόμου. Το Power Cup 2 είναι λοιπόν λιγότερο προσαρμόσιμο από το Power GP, αλλά οι επιδόσεις του στην πίστα είναι πολύ καλύτερες.

Ένα καουτσούκ κυρίως για την πίστα, χάρη στο σύνθετο Michelin 2CT στο μπροστά και Michelin 2CT+ στο πίσω.
Έγκριση για οδήγηση στο δρόμο χάρη στο ποσοστό αυλάκωσης 4% στο μπροστά και 5% στο πίσω. Τεχνολογία «Premium Touch Technogy» στα πλάγια.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

24 σχόλια πελάτη

4.5 στα 5 αστέρια

Μακροζωία 3.0 /5
Βρεγμένο έδαφος 2.5 /5
Στεγνό έδαφος 5.0 /5
Άνεση 4.5 /5
Ποιότητα/τιμή 4.0 /5
Σταθερότητα 5.0 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 5.0 /5
Χρόνος θέρμανσης 4.5 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 13000 km

Λειτουργεί τέλεια !!


- Πίστα - Αγωνιστική - 600 km

Τέλειο για trackdays - κρατάει καλά στους 55 βαθμούς θερμοκρασίας πίστας στο Brünn. Επίσης ωραίο και κολλώδες στο δρόμο - επίπεδο ίσο με τη Supercorsa, αλλά διαρκεί περισσότερο.


- Πίστα - Αγωνιστική

Ο κατασκευαστής υποδεικνύει ότι οι θερμαντήρες ελαστικών δεν είναι απαραίτητοι. Αλλά αυτό είναι απολύτως λανθασμένο. Ίσως μια μέρα με 35 βαθμούς; αλλά σε πιο δροσερές ημέρες πριν τα ελαστικά φτάσουν στη θερμοκρασία, υπάρχει κίνδυνος για κρύο σχίσιμο! Αν έχετε θερμαντήρες ελαστικών, δεν υπάρχει πρόβλημα, χωρίς θερμαντήρες, λάθος ελαστικά!


- Δρόμος - Αγωνιστική - 900 km

Μου ταιριάζει πολύ καλά, ποτέ δεν με φρικάρει ή κάτι τέτοιο. Το μόνο μειονέκτημα που μπορεί να του το προσάψει κανείς είναι ότι αν είστε γρήγορος, φθείρεται σε 900 χιλιόμετρα, αλλά για εμένα η ασφάλεια έχει το κόστος της. Καλό ελαστικό.


- Πίστα - Αγωνιστική - 2000 km

Χρησιμοποιώ το ελαστικό για Trackdays και στο δρόμο Τέλειο στην πίστα αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε θερμαντήρες ελαστικών αλλά θέλετε να κυλήσετε με ημι-γκριπ. Τέλειο για τον δρόμο ακόμη και σε πολύ αθλητικές συνθήκες Κύλιση σε υγρές επιφάνειες, αλλά σε περίπτωση βροχής και νερού, λείπει η εμπιστοσύνη επειδή δεν έχει πυρίτιο και είναι ημι-γκριπ.


- Πίστα - Αγωνιστική

Καλό ελαστικό μέχρι τώρα το καλύτερο από τη σειρά του κατασκευαστή για οδήγηση εκτός δρόμου σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η τιμή δικαιολογείται επίσης.


- Πίστα - Αγωνιστική

Πολύ καλό για χρήση στην πίστα, χωρίς προβλήματα με τον θερμανμό, το κράτημα, κλπ. Τα σλικ είναι φυσικά καλύτερα ή πιο γρήγορα.


- Βουνό - Αγωνιστική - 4000 km

Γρήγορα και επαγγελματικά


- Αυτοκινητόδρομος - Αγωνιστική - 50 km

Τα καλύτερα ελαστικά που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, αυτά τα ελαστικά έχουν τεράστια πρόσφυση, η διάρκεια ζωής αυτών των ελαστικών δεν θα είναι υψηλή, αλλά γι' αυτό δεν τα αγόρασα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όσους κλίνουν δύσκολα στις στροφές. Έχω επίσης έναν αισθητήρα γωνίας κλίσης και μου έδειξε ένα μέγιστο των 56°.


- Πίστα - Αγωνιστική

Λιδιαιοτέρο λαστίχι για το βουνό, αποτυχήστε για την δρομή. Κατασταστέαζει να οδηγά σε αγώνα ρήγες. Ο γρπ είναι πολύ πλασιέστερο επιτυχή πλήρου. Όχι δε δήνω και άλλα τα λάστικα.


Προβολή περισσότερων σχολίων

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Michelin Power Cup 2, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger