80/90-21 54H (MH90-21) TL/TT, Front - Τροποποίηση

Michelin Commander III Touring 80/90-21 54H (MH90-21) TL/TT, Front

Κατηγορία : Street / σπορ
4.5 /5 (16 σχόλια)
Michelin Commander III Touring 80/90-21 54H (MH90-21) TL/TT, Front
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 179,49

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Michelin
Μοντέλο Commander III Touring
Διάσταση 80/90-21 54H (MH90-21)
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ TL/TT, Front
Κατηγορία
Street / σπορ
σχόλια
4.5 /5 (16 σχόλια)

Περιγραφή

Η Michelin είναι ο προνομιούχος συνεργάτης της Harley-Davidson από το 2008 και τα ελαστικά που φορούν τα μοτοσικλέτες του κατασκευαστή του Milwaukee φέρουν το λογότυπο και των δύο εταιρειών στα πλαϊνά τους! Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η Michelin κατάφερε να αποκτήσει εμπειρία από τις ειδικές χρήσεις αυτού του τύπου μοτοσικλετών, για τις οποίες τα βασικά κριτήρια είναι η αντοχή, η σταδιακή συμπεριφορά και η πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο. Με αυτό το νέο Commander III, που διαφέρει ανάλογα με το αν προορίζεται για Cruiser ή Touring οχήματα, είναι η πρώτη φορά που η Michelin διασπά την προσφορά της.

Τα νέα Michelin Commander επωφελούνται σε κάθε περίπτωση από μια 100% σιλικόνη γόμα που ενισχύει την πρόσφυση, ιδιαίτερα σε βρεγμένους δρόμους. Η αντοχή του είναι μεγαλύτερη από τον Commander II. Το μεγαλύτερο μέρος των διαστάσεων επωφελείται από την "βελούδινη" όψη, προσθέτοντας έτσι την "υψηλή ποιότητα" που ταιριάζει με το στυλ της εξοπλισμένης μηχανής. Μην ξεχνάμε ότι ο Commander III είναι εξοπλισμένος με επιπλέον εγκοπές (3% περισσότερη επιφάνεια εγκοπής από τον Commander II). Τα νέα Michelin Commander III είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών από 16 έως 21 ίντσες για το μπροστινό ελαστικό, και 15 έως 17 ίντσες για το πίσω.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

16 σχόλια πελάτη

4.5 στα 5 αστέρια

Μακροζωία 4.5 /5
Βρεγμένο έδαφος 4.0 /5
Στεγνό έδαφος 5.0 /5
Άνεση 4.5 /5
Ποιότητα/τιμή 4.0 /5
Σταθερότητα 4.0 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 4.5 /5
Χρόνος θέρμανσης 4.5 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 400 km

Μη μεταφράσιμη αξιολόγηση πελάτη.


- Δρόμος - Κανονική - 15000 km

Έχω δοκιμάσει αρκετούς κατασκευαστές, αλλά αυτός ο Michelin είναι ο καλύτερος που μπορούσα να δείξω σε αυτό το μοτοσυκλέτα. Δεν σας απογοητεύει ποτέ, αντίθετα, και όλοι γνωρίζουν ότι στο ασφάλτο είναι καταστροφή, αλλά εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα, κολλάει και νιώθετε ασφαλείς. Προσωπικά το συνιστώ για αρκετά βαριά μοτοσυκλέτες, δοκιμάστε το και θα δείτε. Θα αλλάξει πραγματικά την οδηγική σας απόλαυση, που ήταν το περιστατικό μου από τα πρώτα χιλιόμετρα. Κάντε τη δική σας εμπειρία, αλλά για μένα είναι Michelin, πάντα Michelin.


- Αυτοκινητόδρομος - Κανονική

Εξαιρετικά ελαστικά


- Δρόμος - Κανονική

Μόλις το τοποθέτησα, το δοκίμασα το Σαββατοκύριακο και έκανα 1000 χλμ, λίγο γλιστερό στη βροχή, αλλά εξαιρετικό στο στεγνό.


- Δρόμος - Κανονική - 12000 km

Γεια σας, Ελαστικό αγορασμένο τον Αύγουστο του 2022, ακόμα λίγο χρησιμοποιημένο. Προς το παρόν πηγαίνει καλά. Είχα ένα Dunlop αλλά δεν ήταν διαθέσιμο κατά την αγορά. Κατά τα άλλα, είναι η καλύτερη τιμή που μπόρεσα να πάρω σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες.


- Βουνό - Κανονική

Πολύ ευχάριστο ελαστικό σε κάθε τρόπο


- Δρόμος - Κανονική - 10000 km

Πολύ καλό ελαστικό που είναι εγκεκριμένο για HD. Ήταν σε απόθεμα και η παράδοση ήταν πραγματικά γρήγορη. Καλή διαδικασία, όπως πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ.


- Δρόμος - Κανονική - 21000 km

Δεν αξίζει τίποτα κάτω από τη βροχή. Μεγάλοι τρόμοι! Αλλάζω μάρκα, πολύ επικίνδυνο...


- Δρόμος - Αγωνιστική

Κορυφαία ελαστικά


- Αυτοκινητόδρομος - Αγωνιστική - 600 km

Εξαιρετικό ελαστικό απίστευτο κράτημα θα το αγοράσω ξανά μόλις φθαρεί και η εξυπηρέτηση σχετικά με τα κορυφαία ελαστικά μέγιστη προσοχή στον πελάτη θα συνεχίσω να αγοράζω ευχαριστώ


Προβολή περισσότερων σχολίων

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Michelin Commander III Touring, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger