80/90-21 54H TL/TT, Front, RF - Τροποποίηση

Michelin Commander III Cruiser 80/90-21 54H TL/TT, Front, RF

Κατηγορία : Custom
C A B 73 dB
4.5 /5 (22 σχόλια)
Michelin Commander III Cruiser 80/90-21 54H TL/TT, Front, RF
Michelin 80/90-21 54H
73
Michelin Commander III Cruiser 80/90-21 54H TL/TT, Front, RF
C A B 73 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 163,99

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Michelin
Μοντέλο Commander III Cruiser
Διάσταση 80/90-21 54H
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ TL/TT, Front, RF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C A B 73 dB
Κατηγορία
Custom
σχόλια
4.5 /5 (22 σχόλια)

Περιγραφή

Η Michelin έχει κυκλοφορήσει πολλές νέες προτάσεις το 2020, καθώς μετά την παρουσίαση της εντελώς νέας σειράς ελαστικών Power για αθλητικά αυτοκίνητα και των ελαστικών σκούτερ City Grip 2, ο γαλλικός κατασκευαστής ανανεώνει επίσης την προσφορά του στα ελαστικά customs με την κυκλοφορία των Commander III.

Ο διάδοχος του Commander II, ο Commander III, χωρίστηκε σε δύο εκδόσεις για να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των πελατών, με μια έκδοση Cruiser για τα μοντέλα αυτού του τύπου και μια έκδοση Touring για τα οχήματα που προορίζονται για τουρισμό. Οι δύο εκδόσεις του νέου Commander είναι επίσης εύκολα αναγνωρίσιμες με τον διακριτικό τους σχεδιασμό.

Τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουν τα δύο ελαστικά customs είναι επίσης αρκετά παρόμοια, ξεκινώντας από την μεγάλη ανθεκτικότητα που είχε ήδη κάνει διάσημο τον προκάτοχό τους και που εδώ παρατείνεται ακόμη περισσότερο.

Η χρήση ενός 100% σιλικονούχου σύνθετου υλικού βελτίωσε την πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο, και στο μοντέλο Cruiser, επίσης μια επιφάνεια εγκοπής 3% μεγαλύτερη από αυτήν του Commander II.
Τέλος, καθώς η εμφάνιση του ελαστικού είναι επίσης σημαντικό κριτήριο στα ελαστικά customs, τα Commander III επωφελούνται από την τεχνολογία Premium Touch για τις περισσότερες διαστάσεις: πρόκειται για μια νέα διαδικασία σήμανσης με λέιζερ για να αναδείξει τα σχέδια των πλευρών.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

22 σχόλια πελάτη

4.5 στα 5 αστέρια

Μακροζωία 4.0 /5
Βρεγμένο έδαφος 4.0 /5
Στεγνό έδαφος 5.0 /5
Άνεση 4.5 /5
Ποιότητα/τιμή 4.5 /5
Σταθερότητα 5.0 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 5.0 /5
Χρόνος θέρμανσης 4.5 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Βουνό - Αγωνιστική - 2500 km

Η αλυσίδα είναι πολύ καλή, ακόμα και σε υγρό και κρύο καιρό κρατιέται καλά σε γρήγορες στροφές χωρίς ολίσθηση. Την επόμενη φορά θα αγοράσω κάτι παρόμοιο!


- Δρόμος - Κανονική

πολύ επικίνδυνο σε βρεγμένο έδαφος


- Δρόμος - Αγωνιστική - 12440 km

Το ελαστικό έχει τώρα διανύσει 12.440 χλμ, το 95% με 2 άτομα λειτουργία στις Άλπεις, σε γραφικούς δρόμους και τμήματα αυτοκινητόδρομου. Δεν είναι μια υπερμοτοσικλέτα, αλλά εξακολουθεί να επιταχύνει ενεργά έξω από τις στροφές. Τώρα απομένουν μόνο 3,2 χιλιοστά πέλματος, καινούργιο περίπου 7 χιλιοστά. Απόλυτη ανατροφοδότηση, απόλυτη εμπιστοσύνη σε υγρές συνθήκες. Τα καινούργια είναι στο υπόγειο, αλλά η βροχή διαρκεί σημαντικά περισσότερο από το αναμενόμενο.


- Δρόμος - Κανονική

πολύ ικανοποιημένος


- Δρόμος - Κανονική - 10000 km

Καλή συμπεριφορά στο δρόμο. Επίσης, ουδέτερο σε υγρές συνθήκες. Συνολικά καλή απόδοση σε χιλιόμετρα για ένα ελαστικό cruiser.


- Δρόμος - Κανονική - 1000 km

τέλειο !!


- Δρόμος - Κανονική - 12000 km

Φοβερό ελαστικό, για όλες τις καιρικές συνθήκες !!!


- Δρόμος - Κανονική - 6000 km

Όλα τέλεια


- Δρόμος - Κανονική - 7000 km

Ανεπιφύλακτα συνιστάται. Σταθερό ευχάριστο ελαστικό για μια ασφαλή βόλτα. Καλή σχέση ποιότητας και τιμής.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 2400 km

Μιλάμε για ένα ελαστικό για cruisers, όχι για αγωνιστικά. Αυτά τα μοτοσυκλέτες έχουν μεγάλη ροπή σε χαμηλές στροφές, που θέτει πολλές απαιτήσεις στο ελαστικό στις στροφές. Παρέχει επίσης απόλυτα αξιόπιστες επιδόσεις σε βρεγμένους δρόμους, με πολύ καλή ανταπόκριση. Δεν μπορώ ακόμα να γράψω κάτι για τη διάρκεια ζωής.


Προβολή περισσότερων σχολίων

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Michelin Commander III Cruiser, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger