90/90-21 54R M+S, Front - Τροποποίηση

Heidenau K60 Ranger 90/90-21 54R M+S, Front

Κατηγορία : Trail
3.5 /5 (10 σχόλια)
Heidenau K60 Ranger 90/90-21 54R M+S, Front
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 154,09

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Heidenau
Μοντέλο K60 Ranger
Διάσταση 90/90-21 54R
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ M+S, Front
Κατηγορία
Trail
σχόλια
3.5 /5 (10 σχόλια)

Περιγραφή

Το ελαστικό K60 Ranger της Heidenau είναι ειδικά σχεδιασμένο για μοτοσικλετιστές που αναζητούν ευελιξία και απόδοση εντός και εκτός δρόμου. Με ένα ιδανικό ισορροπία μεταξύ αντοχής και ικανότητας πρόσφυσης, το K60 Ranger υπόσχεται μια αξιόπιστη περιπέτεια σε διάφορα εδάφη. Το μοναδικό του πρότυπο πέλματος προσφέρει εξαιρετική απομάκρυνση του νερού και βελτιωμένη πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες, καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες. Εξασφαλίζει σταθερή οδήγηση και ακριβή έλεγχο, χαρακτηριστικά που εκτιμούν οι μοτοσικλετιστές που αγαπούν να περιπλανώνται εκτός των συνηθισμένων διαδρομών, ενώ επιθυμούν μια άνετη εμπειρία οδήγησης στο δρόμο. Το K60 Ranger διακρίνεται για το μείγμα υψηλής ποιότητας καουτσούκ που αντέχει μεγάλες αποστάσεις χωρίς να συμβιβάζεται η απόδοση, καθιστώντας το μια προτιμώμενη επιλογή για τους εξερευνητές της καθημερινότητας έως τους ταξιδιώτες μεγάλων αποστάσεων.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

10 σχόλια πελάτη

3.5 στα 5 αστέρια

Μακροζωία 3.5 /5
Βρεγμένο έδαφος 4.0 /5
Στεγνό έδαφος 3.5 /5
Άνεση 3.5 /5
Ποιότητα/τιμή 4.5 /5
Σταθερότητα 4.5 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 3.0 /5
Χρόνος θέρμανσης 4.0 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Off-road - Αγωνιστική

Ολοκαίνουργιο για δοκιμή, δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα, οπτικά εντυπωσιακό.


- Off-road - Αγωνιστική - 6000 km

Ένα απόλυτα φοβερό ελαστικό. Δρόμος και εκτός δρόμου. Εξαιρετική συμπεριφορά κύλισης στις στροφές και εξαιρετικό κράτημα. Χειμώνας και καλοκαίρι, στεγνό και υγρό, προσφέρει μια ασφαλή αίσθηση. Μόνο η αντοχή δεν είναι τόσο μεγάλη. Καλά, οδηγώ διαφορετικά, αλλά κάποιος που οδηγεί κανονικά σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Συνολικά, μια εξαιρετική αναβάθμιση σε σύγκριση με το k60 scout!


- Off-road - Κανονική - 7000 km

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τον K60 Ranger


- Off-road - Αγωνιστική

Μετά το K60Scout, τώρα ο K60 Ranger, ένας αξιόλογος διάδοχος, Offroad ένα κλάση καλύτερο, Onroad εξίσου καλός. Για το 701, το ελβετικό πολύεργο τσεκούρι από καουτσούκ. Και, ας μην ξεχάσουμε: Made in Germany!!!


- Βουνό - Κανονική - 3500 km

Πολύ καλό σε χωμάτινους δρόμους για ένα ελαστικό 50:50, αλλά μπορεί επίσης να κινηθεί γρήγορα στο δρόμο με κάποιους περιορισμούς. Συνιστάται ιδιαιτέρως για εκδρομές με υψηλό ποσοστό εκτός δρόμου. Συγκρίσιμο με το Anakee Wild ή το AX41 της Bridgestone.


- Off-road - Αγωνιστική - 500 km

Τα ελαστικά φαίνονται όμορφα στη μοτοσικλέτα, λειτουργούν αρκετά καλά στην άσφαλτο και όχι άσχημα σε ξηρό χαλίκι, η αντοχή παραμένει να αξιολογηθεί, μου φαίνονται πολύ μαλακά.

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Heidenau K60 Ranger, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger