120/70 ZR17 58W Front, GT - Τροποποίηση

Dunlop Sportmax Roadsmart IV 120/70 ZR17 58W Front, GT

Κατηγορία : Street / σπορ
D C B 74 dB
4.0 /5 (24 σχόλια)
Dunlop Sportmax Roadsmart IV 120/70 ZR17 58W Front, GT
Dunlop 120/70 ZR17 58W
74
Dunlop Sportmax Roadsmart IV 120/70 ZR17 58W Front, GT
D C B 74 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 163,59

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Dunlop
Μοντέλο Sportmax Roadsmart IV
Διάσταση 120/70 ZR17 58W
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ Front, GT
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
D C B 74 dB
Κατηγορία
Street / σπορ
σχόλια
4.0 /5 (24 σχόλια)

Περιγραφή

Κυκλοφορήθηκε το 2022, το Dunlop Sportmax Roadsmart IV είναι ένα sport touring ελαστικό με υψηλές επιδόσεις. Το σύνθετο υλικό της γόμας έχει βελτιωθεί, το σχέδιο της επιφάνειας επαφής έχει βελτιστοποιηθεί, για εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο και καλύτερη διάρκεια ζωής. Το Sportmax Roadsmart IV κληρονομεί με επιτυχία τις τεχνολογίες JointLess Tread (JLT, τροχιαία ζώνη χωρίς αρμούς) και Multi-Tread (MT, πολυ-γόμα σύνθετο) που χρησιμοποιεί η Dunlop στους αγώνες, για μειωμένη φθορά και μειωμένους θορύβους δόνησης. Το ελαστικό είναι πιο ανθεκτικό, για περισσότερο χρόνο. Οι τεχνικές κατασκευής του καρκά (DFF και CTCS) εξασφαλίζουν καλύτερη χειριστικότητα και καλύτερη σταθερότητα.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

24 σχόλια πελάτη

4.0 στα 5 αστέρια

Μακροζωία 4.5 /5
Βρεγμένο έδαφος 4.5 /5
Στεγνό έδαφος 5.0 /5
Άνεση 4.5 /5
Ποιότητα/τιμή 4.0 /5
Σταθερότητα 4.0 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 4.0 /5
Χρόνος θέρμανσης 4.5 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 2000 km

Καλή σταθερότητα στο δρόμο, ευέλικτο


- Δρόμος - Κανονική - 1000 km

Μου αρέσει πραγματικά, είναι ένα καλό ελαστικό, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά καλό κράτημα σίγουρα το επόμενο το πίσω, όσον αφορά την παράδοση όλα πολύ γρήγορα Σας ευχαριστώ


- Δρόμος - Οικονομική - 2000 km

Δύσκολο να αξιολογηθεί η μακροζωία, πολύ λίγα χιλιόμετρα οδηγήθηκαν.


- Δρόμος - Κανονική - 16500 km

Καλύτερη τιμή στη στιγμή της παραγγελίας, γρήγορη παράδοση απευθείας στο εργαστήριο χωρίς προβλήματα και απλή διόρθωση της διεύθυνσης τιμολόγησης. Απόδοση κορυφαία από την Reifenleader. Αυτά τα ελαστικά είναι ο τρίτος σετ στη μοτοσικλέτα και στην έκδοση GT είναι επανάληψη του τι ήταν προηγουμένως τοποθετημένο, επειδή τα εργοστασιακά GP300 δεν ήταν κατασκευασμένα για το βάρος του οχήματος. Τα ελαστικά είναι αληθινά ελαστικά sport-touring, ανθεκτικά σε όλα τα καιρικά φαινόμενα και δεν ενοχλούνται ακόμη και με επιθετικό στυλ οδήγησης. Η μακροζωία θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, αλλά γενικά πρώτη επιλογή με λίγο ανταγωνισμό.


- Δρόμος - Κανονική

Αυτό το ελαστικό μου δίνει μια κάπως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από άλλα ελαστικά που έχω δοκιμάσει. Έχουν μια αθλητική / στρογγυλή μορφή, η οποία μου ταιριάζει πολύ καλά.


- Βουνό - Κανονική

Εξαιρετικό πλαίσιο, είμαι πολύ ικανοποιημένος.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 800 km

Πολύ καλά συναισθήματα πάνω στον ασφάλτο σε σύγκριση με τα εργοστασιακά ελαστικά Avon που είχε το μοτοσυκλέτα. Τα ελαστικά Avon είναι πιο ευέλικτα από αυτά.


- Δρόμος - Κανονική - 3000 km

Καλή συμπεριφορά, άψογη.


- Βουνό - Αγωνιστική - 20000 km

Εκπληκτικά καλά ελαστικά, τα χρησιμοποίησα το χειμώνα μέχρι τους -10 βαθμούς (στο δρόμο) και φορέθηκαν πριν ένα μήνα. Κράτησαν καλά στο χιόνι, δεν εμφάνισαν αστάθεια κάτω από βροχή, καμία αστάθεια σε στεγνές συνθήκες ακόμη και στους 15 βαθμούς. Μέχρι στιγμής η καλύτερη αξία για τα χρήματα, δυστυχώς η άκρη φορέθηκε πολύ γρήγορα στα τελευταία 3 χιλιοστά, φόρεσε πιο γρήγορα από το κέντρο. Σίγουρα τα συνιστώ, αγόρασα ακόμη ένα σετ.


- Δρόμος - Κανονική

Εξαιρετικά ελαστικά, οδηγούν ομαλά και άνετα. Παρέχει αίσθηση αυτοπεποίθησης. Κάλυψε πάνω από 20.000 χλμ. με το προηγούμενο σετ.


Προβολή περισσότερων σχολίων

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Dunlop Sportmax Roadsmart IV, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger