Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά μοτοσικλέτας Cheng Shin

Ελαστικό μοτοσικλέτας Cheng Shin

Το όχημά σας έχει τροχούς; Άρα η Cheng Shin έχει το ελαστικό που χρειάζεστε! Η ταϊβανέζικη εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1967, στο παρελθόν κατασκεύαζε μόνο ελαστικά για ποδήλατα. Σήμερα είναι ο ένατος μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο. Η Cheng Shin Rubber (που λειτουργεί σε ορισμένες περιφέρειες με το όνομα Pneus Maxxis ή CST) διαθέτει τα ελαστικά της σχεδόν σε 170 χώρες και έχει λάβει πιστοποίηση από τα κυριότερα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και κατασκευής. Με επιχειρησιακά κέντρα σε περισσότερες από δώδεκα χώρες, τα ελαστικά ποιότητας Cheng Shin δεν βρίσκονται ποτέ μακριά από εσάς.

Κάθε μία από τις εγκαταστάσεις Cheng Shin διέπεται από τις ίδιες αρχές σχεδιασμού, καινοτομίας και ακεραιότητας. Η εταιρεία αποτελεί ένα βιομηχανικό σημείο αναφοράς στον τομέα της παραγωγής και χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες μεθόδους προκειμένου να κατασκευάσει καλά ελαστικά, τα οποία θα σας προσφέρουν μακροπρόθεσμη απόδοση. Τα ελαστικά Cheng Shin χρησιμοποιούν ειδικές ενώσεις καθώς και πέλματα ελαστικών που προσφέρουν ανώτερη πρόσφυση, ανεξάρτητα από το έδαφος ή τις συνθήκες. Σε αντίθεση με τα ελαστικά που προσφέρουν μόνο ένα επίπεδο κλασικής απόδοσης και σύντομη διάρκεια ζωής, εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε τα ελαστικά σας Cheng Shin χρόνο με το χρόνο. Ως Κατασκευαστής αρχικού εξοπλισμού (ΚΑΕ) ελαστικών μοτοσυκλετών για τους βιομηχανικούς γίγαντες, όπως οι Honda, Kawasaki, Yamaha και Suzuki, η Cheng Shin απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των πιο ευυπόληπτων κατασκευαστών μοτοσυκλετών στον κόσμο. Γνωρίζοντάς το, μπορείτε να οδηγήσετε χωρίς καμία ανησυχία.

Η Cheng Shin σημείωσε ταχύτατη ανάπτυξη τα τελευταία 15 χρόνια καθώς το κοινό ανακάλυπτε τα εξαιρετικά προϊόντα της, και η εταιρεία συνεχίζει να ανοίγει νέα εργοστάσια παραγωγής και να αναπτύσσει νέες τεχνολογίες για τα ελαστικά.

ΣΚΟΥΤΕΡ

Καλοκαίρι
LiveChat
Whatsapp Messenger