Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Windforce αυτοκινήτου

Ελαστικό Windforce

Η εταιρεία Windforce βρίσκεται στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη του Κινγκντάο. Η Windforce ξεκίνησε δυνατά και γνώρισε γρήγορη ανάπτυξη. Οι πωλήσεις της Windforce δεν σταμάτησαν να αυξάνονται από το 2013, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τα 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2016. Η Windforce προτείνει μία πλήρη σειρά ελαστικών: PCR, UHP, SUV, H/T, A/T, M/T, επαγγελματικά, A/S, χειμερινά ή TBR. Χάρη σε μία επαγγελματική ομάδα πωλήσεων παρούσα στις διάφορες αντιπροσωπείες, τα ελαστικά Windforce είναι πλέον διαθέσιμα σε πολλά καταστήματα εξυπηρέτησης μετά την πώληση και φημισμένα συνεργεία tuning, σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σε μία διαρκή αναζήτηση καλύτερης ποιότητας, η Windforce επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη για τη δημιουργία νέων σειρών προϊόντων. Η Windforce έχει στόχο να προμηθεύει ελαστικά και υπηρεσίες ποιότητας και να ανταποκρίνεται καλύτερα στην εξέλιξη των απαιτήσεων της αγοράς.

Το πέρασμα του χρόνου βοηθάει στο να βελτιώνεται και να αναπτύσσει περισσότερο τις δραστηριότητές της. Τα ελαστικά Windforce βρίσκονται στο πλάι σας για να σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά και να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ
4 εποχών

4x4 / SUV

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

Καλοκαίρι
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
LiveChat
Messenger