Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Uniroyal αυτοκινήτου

Ελαστικό Uniroyal

Η Uniroyal είναι θυγατρική του ομίλου Continental. Εξειδικεύεται στον κλάδο των ελαστικών βροχής. Από το 1969, η Uniroyal σχεδιάζει ελαστικά που είναι σε θέση να λειτουργούν στη βροχή, όπως και στο στεγνό δρόμο. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1892, συγχωνεύθηκε με την Continental AG στην δεκαετία του 1980. Η εταιρεία διακρίνεται από καλή σχέση ποιότητας/τιμής και χαίρει της φήμης του γερμανικού ομίλου Continental.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

4x4 / SUV

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Η τεχνολογία της μάρκας Uniroyal

Self Supporting Runflat (SSR)

Self Supporting Runflat (SSR)
Το ελαστικό Runflat, γνωστό ως ελαστικό SSR στην Uniroyal (self-supporting-runflat), είναι εξοπλισμένο με ενισχυμένο πλαϊνό τμήμα που εμποδίζει την πίεση του πλαϊνού τμήματος μεταξύ της ζάντας και του δρόμου σε περίπτωση εκτύφλωσης, και επομένως την απώλεια αέρα. Γι' αυτό, ακόμη και σε περίπτωση βλάβης, μπορείτε να διανύσετε έως και 80 χιλιόμετρα με μέγιστη ταχύτητα 80 χλμ./ώρα για να έχετε τον χρόνο να φτάσετε στο πλησιέστερο γκαράζ.

Τεχνολογία Καρχαρίας Δέρματος (SST)

Τεχνολογία Καρχαρίας Δέρματος (SST)
Για μέγιστη ασφάλεια σε καταστάσεις υδρολίσθησης, εμπιστευτείτε την τεχνολογία Shark Skin. Εμπνεόμενοι από την εξαιρετική υφή του δέρματος των καρχαριών, αναπαράγουμε την ευφυΐα της Μητέρας Φύσης στα ελαστικά μας RainSport 3 και RainExpert 3.
Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, οι καρχαρίες φαίνονται να έχουν λείο και γλιστερό δέρμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι καλυμμένο με μικροσκοπικές λεπίδες που μοιάζουν με πλεξούδα μικροσκοπικών δοντιών. Δεν έχουν απλώς τον σκοπό να προστατεύουν το ζώο, αλλά επίσης να ανασηκώνονται για να βοηθήσουν το σώμα του να προωθείται μέσα στο νερό πιο αποτελεσματικά, πιο γρήγορα και με λιγότερη αντίσταση.
Μιμούμενοι τη φύση, εξοπλίσαμε τα ελαστικά μας RainSport 3 και RainExpert 3 με αυτήν την τεχνολογία Shark Skin (SST) που εμπνέεται από αυτές τις πλεξούδες λεπίδων. Η βιονική μας επέτρεψε να εξοπλίσουμε τα σχέδια των σκαλοπατιών μας με μια αναπαραγωγή ενός εφέ δέρματος καρχαρία που βοηθά στην γρήγορη αποστράγγιση του νερού από το κάτω μέρος του ελαστικού.
LiveChat
Whatsapp Messenger