215/60 R16 99V XL, 3PMSF - Τροποποίηση

Uniroyal Allseasonexpert 2 215/60 R16 99V XL, 3PMSF

Κατηγορία : Επιβατικά 4 εποχών
D C B 72 dB
4.0 /5 (92 σχόλια)
Uniroyal Allseasonexpert 2 215/60 R16 99V XL, 3PMSF
Uniroyal 215/60 R16 99V XL
72
Uniroyal Allseasonexpert 2 215/60 R16 99V XL, 3PMSF
D C B 72 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 143,79

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Uniroyal
Μοντέλο Allseasonexpert 2
Διάσταση 215/60 R16 99V
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, 3PMSF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
D C B 72 dB
Κατηγορία
Επιβατικά 4 εποχών
σχόλια
4.0 /5 (92 σχόλια)

Περιγραφή

Με το προφίλ Allseasonexpert 2 215/60 R16 99V (XL, 3PMSF), η Uniroyal βελτιώνει ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις του κορυφαίου προϊόντος της ενσωματώνοντας την ευρεσιτεχνημένη τεχνολογία "Shark Skin" (δέρμα καρχαρία). Η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι εξαιρετική σε βρεγμένο οδόστρωμα. Το ελαστικό είναι επίσης πιο αποδοτικό σε στεγνό έδαφος.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Φθορά και Έξοδα Αποθήκευσης

Φθορά και Έξοδα Αποθήκευσης
Η απόκτηση ελαστικών Όλων των Εποχών αντί για την αποθήκευση και την εναλλαγή μεταξύ δύο σετ κατά τη διάρκεια των εποχών θα σας εξοικονομήσει χρήματα σε ό,τι αφορά το κόστος αγοράς και αποθήκευσης, ακόμη και αν η επιλογή αυτού του τύπου ελαστικών σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Ωστόσο, η επιλογή των ελαστικών 4 εποχών είναι ιδιαίτερα σχετική για τους περιστασιακούς οδηγούς ή τους αστικούς, αν ζείτε σε μια περιοχή με ήπιες θερμοκρασίες ή αν οι δρόμοι σας αποχιονίζονται το χειμώνα.

Χειριστικότητα

Χειριστικότητα
Για τη σταθεροποίηση των περιπτώσεων διατομικών δυνάμεων ενώ βελτιώνεται η σταθερότητα της οδήγησης, το ελαστικό παρουσιάζει μια σταθερή μεσαία ράβδο και ευρείς μπλοκ στους ώμους.

Πρόσφυση

Πρόσφυση
Προσφέροντας την ίδια απόδοση σε όρους σταθερότητας τον χειμώνα όπως και σε ξηρές συνθήκες, το ελαστικό παρουσιάζει μια ισορροπημένη σχεδίαση.
Προκειμένου να παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις φρεναρίσματος σε ξηρούς ή χιονισμένους δρόμους, η ειδική γεωμετρία των μπλοκ και το πολυλειτουργικό concept των αυλακώσεων επιτρέπουν τη συμπίεση του χιονιού.

Υδρολίσθηση

Υδρολίσθηση
Το μυστικό του σχεδίου της γλυπτικής και της τεχνολογίας SharkSkin (Δέρμα Καρχαρία) που πιστοποιείται από την Uniroyal είναι η απόδοση της αποστράγγισης. Το νερό φεύγει από το κέντρο της γλυπτικής για να απομακρυνθεί από τις εξωτερικές αυλακώσεις των ώμων. Αυτό σας εγγυάται μια ασφαλή και ευχάριστη οδήγηση σε υγρές συνθήκες, ενώ παλεύει ενάντια στους κινδύνους της υδρολίσθησης.
LiveChat
Whatsapp Messenger