Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά TRI-ACE αυτοκινήτου

Ελαστικό TRI-ACE

Το εμπορικό σήμα Tri-Ace καταχωρήθηκε το 2002. Η εταιρεία ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη ακτινικών ελαστικών αλλά και στην πώληση και το μάρκετινγκ, σε όλο τον κόσμο. Η Tri-Ace διαθέτει μια ομάδα έμπειρων εξειδικευμένων τεχνικών, που αποτελείται από επαγγελματίες που προέρχονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών του κόσμου, και που είναι εξοικειωμένοι με τις τεχνολογίες αιχμής για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των ελαστικών.

Η εταιρεία συνεργάζεται, επίσης, με το Taiwan Automotive Research & Testing Center (ARTC) για την έρευνα και την ανάπτυξη νέων πελμάτων, αλλά και για τις διαφορετικές δοκιμές στο εργαστήριο και στο έδαφος.

Χάρη στην ευέλικτη και γρήγορη αντίδρασή της στην εξέλιξη της ζήτησης και χάρη στην έμπειρη ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ, που εργάζεται στενά με όλους τους συνεργάτες της, τα χνάρια των ελαστικών της Tri-Ace έχουν καλύψει τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη, την Ωκεανία, τη Μέση Ανατολή, κτλ.

Η εταιρεία δεσμεύεται να παρέχει τις καλύτερες λύσεις και να προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία οδήγησης σε όλους τους πελάτες της.

4x4 / SUV

ΧΕΙΜΩΝΑΣ
LiveChat
Messenger