Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Superia αυτοκινήτου

Ελαστικό Superia

Δείτε τη διαφορά και απολαύστε μία ευχάριστη οδήγηση με τα ελαστικά υψηλής ποιότητας Superia. Σύγχρονα ελαστικά στην αιχμή της τεχνολογίας, σχεδιασμένα από ευρωπαίους και ασιάτες μηχανικούς, σας εγγυώνται βέλτιστα αποτελέσματα σε θέματα ασφάλειας, άνεσης και συνολικής επίδοσης. Τα ελαστικά συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και επίδοσης και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς. Χάρη στα εξελιγμένα προγράμματα σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης, τα ελαστικά Superia είναι σε θέση να ικανοποιήσουν όλες τις σύγχρονες προσδοκίες των οδηγών και των οχημάτων της παγκόσμιας αγοράς ελαστικών.

Τα ελαστικά Superia είναι σχεδιασμένα και παράγονται σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς: E-mark, S-mark, πιστοποίηση REACH, M+S, 3PMSF (σύμβολο της χιονονιφάδας).

Η πιστοποίηση E-mark εγγυάται τη συμμόρφωση με τα ελάχιστα ευρωπαϊκά ή διεθνή πρότυπα (ΟΕΕ/ΗΕ - Οικονομική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη) σε θέματα διαστάσεων, φορτίου και ταχύτητας. Η πιστοποίηση S-mark (σήμανση θορύβου) δείχνει ότι το επίπεδο θορύβου των ελαστικών συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά ή διεθνή πρότυπα (ΟΕΕ/ΗΕ).

Ο κανονισμός REACH (κανονισμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την καταχώριση, την αξιολόγηση, την αδειοδότηση και τους περιορισμούς των χημικών προϊόντων), που θεσπίστηκε το 2007, περιορίζει τη χρήση χημικών προϊόντων που έχουν αρνητική επίδραση στην ανθρώπινη υγεία και στο περιβάλλον. Η σήμανση M+S («λάσπη και χιόνι») είναι μία δήλωση του κατασκευαστή που δείχνει ότι το πέλμα και το υλικό που χρησιμοποιήθηκε προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις οδήγησης στη λάσπη και στο χιόνι από τα απλά ελαστικά. Ο κανονισμός 3PMSF (σύμβολο νιφάδας χιονιού μέσα σε ένα βουνό με τρεις κορυφές) απαιτεί από τα ελαστικά χιονιού μία ελάχιστη επίδοση πέδησης και πρόσφυσης στο χιόνι.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

4 εποχών

4x4 / SUV

Καλοκαίρι
ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

Καλοκαίρι
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
4 εποχών
LiveChat
Whatsapp Messenger