215/60 R16 99H XL, 3PMSF - Τροποποίηση

Nokian WR D4 215/60 R16 99H XL, 3PMSF

Κατηγορία : Χειμερινά για επιβατικά
C B A 69 dB
4.0 /5 (429 σχόλια)
Nokian WR D4 215/60 R16 99H XL, 3PMSF
Nokian 215/60 R16 99H XL
69
Nokian WR D4 215/60 R16 99H XL, 3PMSF
C B A 69 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 148,19

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nokian
Μοντέλο WR D4
Διάσταση 215/60 R16 99H
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, 3PMSF
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C B A 69 dB
Κατηγορία
Χειμερινά για επιβατικά
σχόλια
4.0 /5 (429 σχόλια)

Περιγραφή

Το ελαστικό Nokian WR D4 215/60 R16 99H (XL, 3PMSF) είναι μια αναφορά στην κατηγορία των χειμερινών ελαστικών. Για ορισμένες διαστάσεις, έχει λάβει τη βαθμολογία Α για την πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος. Πρόκειται για μια επίδοση για ένα χειμερινό ελαστικό.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

DSI ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ WSI

DSI ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ WSI
Η οδήγηση σε χειμερινές συνθήκες απαιτεί υψηλής ποιότητας ελαστικά για να διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια. Ο Δείκτης Ασφάλειας Οδήγησης είναι ένας δείκτης φθοράς που βρίσκεται στην επιφάνεια επαφής με το έδαφος. Καρπός των ερευνών της Nokian Tyres, βελτιώνει την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής. Ο Δείκτης Χειμερινής Ασφάλειας, ή WSI, του οποίου το σύμβολο είναι ένα νιφάδι χιονιού, είναι ένας δείκτης χειμερινής ασφάλειας. Οι αριθμοί που κοσμούν το μεσαίο μέρος του ελαστικού δείχνουν το ύψος της κύριας αυλακώσεως που εκφράζεται σε χιλιοστά. Η σταδιακή φθορά του ελαστικού κάνει τους αριθμούς να εξαφανίζονται σιγά σιγά. Ο WSI δεν εξαφανίζεται πριν το βάθος της αυλάκωσης φτάσει τα 4mm, αλλά όταν το νιφάδι δεν είναι πια ορατό, πρέπει απαραιτήτως να αγοράσετε νέα χιονισμένα ελαστικά για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια στο δρόμο.

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΧΙΟΝΙΟΥ

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΧΙΟΝΙΟΥ
Τα ακανόνιστα πριονίσματα στις τοιχώσεις των μπλοκ ώμου συνδέονται με την επιφάνεια του εδάφους επιτρέποντας βελτιωμένη πρόσφυση σε στροφές όπως και σε βαθιά χιόνι.

ΛΕΙΑΝΟΜΕΝΕΣ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ

ΛΕΙΑΝΟΜΕΝΕΣ ΡΑΒΔΩΣΕΙΣ
Οι λείες ραβδώσεις βελτιώνουν την αποστράγγιση του νερού σε μορφή χιονιού ή λάσπης.

Τεχνολογία Αθόρυβου Πλαϊνού Τοιχώματος

Τεχνολογία Αθόρυβου Πλαϊνού Τοιχώματος
Η τεχνολογία Silent Sidewall Technology είναι ένα σύστημα που επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή του πλευρικού τμήματος του ελαστικού και επιτρέπει την καταστροφή των δονήσεων και των ήχων που εκπέμπονται από την επιφάνεια επαφής με το έδαφος. Επομένως, αυτή η τεχνολογία ελαχιστοποιεί τον θόρυβο, για μια πολύ πιο ευχάριστη οδήγηση.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ
Σε κάθε πλευρά της κεντρικής ραβδώσεως, τα μπλοκ της γόμας εμφανίζουν υψηλή πυκνότητα σχεδίων, μία λαμέλα σε δύο διατηρείται εναλλάξ στα αριστερά και στα δεξιά. Ομαδοποιημένα ανά τρία, τα πλακίδια είναι εξοπλισμένα με ενισχύσεις στον πυθμένα των αυλακιών. Αυτές οι «Handling Supports» προσφέρουν ενισχυμένη χειριστικότητα.

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Μια σημαντική και σταθερή κεντρική αυλάκωση ντύνει τη μεσαία περιοχή του ελαστικού. Οι λαμέλες του δεν καλύπτουν ολόκληρο το πλάτος, πράγμα που οδηγεί σε αύξηση της ακρίβειας και ενισχύει τον έλεγχο της χειριστικότητας.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Το Nokian Twin Trac Silica είναι ένα μείγμα λάστιχου που αποτελείται από φυσικό καουτσούκ φυσικά, αλλά και από πυρίτιο και λάδι λιναρόσπορου. Η αρχική κατανομή των σωματιδίων εξασφαλίζει στο ελαστικό βέλτιστη πρόσφυση στο χιόνι και κάτω από τη βροχή. Αυτό το καινοτόμο μείγμα προηγμένης τεχνολογίας βελτιώνει επίσης τη σταθερότητα της οδήγησης καθώς και την αντίδραση στην επιδείνωση του ελαστικού. Η ποιότητα και ο όγκος των υλικών που χρησιμοποιούνται διατηρούν στο ελαστικό τις εξαιρετικές επιδόσεις του στη χειμερινή πρόσφυση, ακόμη και κατά την έντονη αλλαγή της θερμοκρασίας ή μετά από πολλά χιλιόμετρα. Η κατανάλωση του οχήματος, από την άλλη πλευρά, μειώνεται σημαντικά με την δραστική μείωση της αντίστασης κύλισης.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
Η κλίση της πίσω άκρης των λαστιχένιων μπλοκ έχει σχεδιαστεί για τη μέγιστη αποστράγγιση του νερού και της λάσπης εκτός των αυλακώσεων.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ NOKIAN

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ NOKIAN
Οι εκπληκτικές ιδιότητες πρόσφυσης και χειρισμού του ελαστικού επιτρέπονται επειδή κάθε ένα από τα μπλοκ καθώς και κάθε μία από τις λαμέλες των σχεδίων έχουν μια συγκεκριμένη μορφή και μια καλά καθορισμένη λειτουργία.

ΣΤΕΡΕΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ

ΣΤΕΡΕΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
Τα μπλοκ σιλικόνης Stiff Handling Blocks διαθέτουν εντυπωσιακά σχέδια που βελτιστοποιούν την πρόσφυση, και στενεύουν ολοένα και περισσότερο προς τον ώμο. Έτσι αυξάνεται η πρόσφυση σε χιονισμένους δρόμους και η ακρίβεια της οδήγησης. Ένας ισχυρός ενεργοποιητής σχεδίου τοποθετείται στη μέση των μπλοκ του ώμου. Επιτρέπει τη μεγιστοποίηση της δράσης αυτών των πλακιδίων κατά τη διάρκεια των φάσεων επιτάχυνσης και αποβραδυνσης, δηλαδή όταν είναι απαραίτητο να μπορείς να βασίζεσαι σε μια πρόσφυση χωρίς αποτυχία.
LiveChat
Whatsapp Messenger