225/40 ZR18 92Y XL - Τροποποίηση

Nokian Powerproof 225/40 ZR18 92Y XL

Κατηγορία : Θερινά για επιβατικά
C A A 69 dB
4.0 /5 (91 σχόλια)
Nokian Powerproof 225/40 ZR18 92Y XL
Nokian 225/40 ZR18 92Y XL
69
Nokian Powerproof 225/40 ZR18 92Y XL
C A A 69 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 120,39

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nokian
Μοντέλο Powerproof
Διάσταση 225/40 ZR18 92Y
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C A A 69 dB
Κατηγορία
Θερινά για επιβατικά
σχόλια
4.0 /5 (91 σχόλια)

Περιγραφή

Το Nokian Powerproof 225/40 ZR18 92Y (XL) είναι ένα καλοκαιρινό ελαστικό για αυτοκίνητα τουρισμού. Κατανοεί απόλυτα τις αλλαγές λωρίδων σε υψηλές ταχύτητες όπως και τα απότομα φρεναρίσματα. Το μοναδικό concept Dual Zone Safety (Διπλή Ζώνη Ασφαλείας) εγγυάται την πρόσφυση και μια ακριβή χειριστικότητα.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΘΟΡΥΒΩΝ ΑΥΛΑΚΩΣΕΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΘΟΡΥΒΩΝ ΑΥΛΑΚΩΣΕΩΝ
Οι εγκοπές σε μισοσφαιρικό σχήμα, όπως αυτές ενός μπαλακιού γκολφ, που βρίσκονται στις πλευρές των περιφερειακών αυλακώσεων, αυξάνουν σημαντικά την ευχαρίστηση του οδηγού. Με αυτή την καινοτομία, οι ηχητικές εκπομπές είτε μέσα είτε έξω από το αμάξωμα είναι πραγματικά ελαχιστοποιημένες. Αυτό το μοτίβο μειώνει επίσης την αντίσταση στον αέρα και μειώνει τη θερμοκρασία της γόμας, παράγοντας μεγαλύτερη αντίσταση στις φθορές.

Ασφάλεια Διπλής Ζώνης

Ασφάλεια Διπλής Ζώνης
Η αρχική σχεδίαση που ονομάζεται Dual Zone Safety, δηλαδή Διπλή Ζώνη Ασφαλείας στα ελληνικά, εξασφαλίζει στο ελαστικό μια εξαιρετική πρόσφυση και ακρίβεια στον χειρισμό. Η Power Zone επιτρέπει τέλειο χειρισμό σε στεγνές επιφάνειες, ενώ η Wet Safety Zone, ή ζώνη ασφαλείας σε υγρές συνθήκες, περιορίζει σημαντικά τους κινδύνους που σχετίζονται με το υδρολίσθηση και αυξάνει έτσι την αίσθηση ασφάλειας σε υγρό έδαφος. Το νέο ανθεκτικό προφίλ, το λιτό σχεδιασμό και τα ανθεκτικά μπλοκ της επιφάνειας επαφής, το σχέδιο των αυλακώσεων με κλίση στις απότομες άκρες είναι όλα συστατικά που επιτρέπουν μια οδήγηση σε στεγνές συνθήκες τόσο ακριβής όσο και ελεγχόμενη.
Wet Safety Zone: ένα δάγκωμα σε υγρές επιφάνειες. Οι καμπύλες αυλακώσεις είναι πιο ευρείες στον πυθμένα απ' ό,τι στην επιφάνεια, πράγμα που δίνει στο ελαστικό την ικανότητα να αποθηκεύει νερό, και στη συνέχεια να επιταχύνει την ροή του για να μειώσει σημαντικά τους κινδύνους ολίσθησης στο νερό. Οι αυλακώσεις είναι ισόμερα διανεμημένες στο σχέδιο και διαθέτουν εσοχές όπως τα κέρατα για να εκτοξεύσουν το νερό πιο γρήγορα.
LiveChat
Whatsapp Messenger