225/45 ZR18 95Y XL - Τροποποίηση

Nexen N'Fera Sport SU2 225/45 ZR18 95Y XL

Κατηγορία : Θερινά για επιβατικά
E A 71 dB
4.0 /5 (34 σχόλια)
Nexen N'Fera Sport SU2 225/45 ZR18 95Y XL
71
Nexen N'Fera Sport SU2 225/45 ZR18 95Y XL
E A 71 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 111,29

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nexen
Μοντέλο N'Fera Sport SU2
Διάσταση 225/45 ZR18 95Y
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
E A 71 dB
Κατηγορία
Θερινά για επιβατικά
σχόλια
4.0 /5 (34 σχόλια)

Περιγραφή

Το Nexen N'Fera Sport SU2 είναι ένα υπεραποδοτικό καλοκαιρινό ασύμμετρο ελαστικό που έχει σχεδιαστεί για λάτρεις της υψηλής ταχύτητας που οδηγούν ισχυρά αθλητικά αυτοκίνητα.
Χαρακτηρίζονται από γρήγορες και ακριβείς αντιδράσεις στην κατεύθυνση, αξιόπιστες ιδιότητες σύνδεσης σε βρεγμένο δρόμο, καθώς και αποτελεσματικό φρενάρισμα σε όλες τις κλιματικές συνθήκες του καλοκαιριού.

σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

34 σχόλια πελάτη

4.0 στα 5 αστέρια

Κατανάλωση 3.5 /5
Βρεγμένο έδαφος 4.0 /5
Στεγνό έδαφος 4.0 /5
Άνεση 4.0 /5
Ποιότητα/τιμή 5.0 /5
Σταθερότητα 4.0 /5
ΘΟΡΥΒΟΣ 4.0 /5
Μακροζωία 4.0 /5

Σχόλια των επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια που εισάγονται στην ιστοσελίδα μας ελέγχονται. Τα σχόλια ταξινομούνται μόνο με χρονολογική σειρά.


- Δρόμος - Κανονική - 40000 km

Καλό ελαστικό, όλα είναι εντάξει


- Δρόμος - Οικονομική

Τέλειο, πολύ προσιτή τιμή. Αισθητή μείωση θορύβου, καλή πρόσφυση τόσο σε ξηρό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.


- Δρόμος - Κανονική

Πολύ καλή ποιότητα και ήσυχα ελαστικά 😀😀😀😀


- Δρόμος - Κανονική - 40000 km

Χρησιμοποιώ ελαστικά NEXEN εδώ και 4 χρόνια, πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής, καλή τεχνολογία σε σχέση με το κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο, φυσιολογική φθορά, τα συνιστώ.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 2000 km

Πραγματικά μια ωραία έκπληξη σε σύγκριση με την τιμή! Δεν έχω οδηγήσει ακόμα πολλά χιλιόμετρα, οπότε δεν μπορώ να κρίνω τη μακροζωία τους. Ωστόσο, μπορώ να συγκρίνω το υπόλοιπο με τα Michelin Pilot Primacy που είχα πριν. Προς το παρόν, νομίζω ότι θα αγοράσω πάλι τα ίδια.


- Αυτοκινητόδρομος - Οικονομική

Γεια! Το ελαστικό είναι εξαιρετικό, αλλά υπάρχουν μερικές ευχές όσον αφορά την παράδοση και το χρόνο παράδοσης. Πέρασαν πέντε μέρες από την παραγγελία μέχρι ο λάστιχο να βρίσκεται στη Σουηδία και στο Όρεμπρο. Επίσης, δεν έλαβα καμία ειδοποίηση ότι το πακέτο είχε φτάσει στο Χούντικσβαλ. Η PostNord με πήρε τηλέφωνο στις 8 Ιουνίου 2023, και ήταν ακριβώς πριν το λάστιχο να επιστραφεί. Είπα ότι δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, και παρέλαβα το λάστιχο στις 9 Ιουνίου 2023. Χαιρετίσματα, Ματς Στραντελ


- Βουνό - Αγωνιστική - 2000 km

Ο θόρυβος σε αυτά τα καινούργια ελαστικά είναι χαμηλότερος από αυτόν των προηγούμενων PS4. Πολύ καλό γκριπ σε ξηρό και βρεγμένο δρόμο. Δεν είχα ακόμη τη δυνατότητα να οδηγήσω με μεγάλη ποσότητα νερού στο δρόμο για να αξιολογήσω το φαινόμενο του ακουαπλάνινγκ. Η ανταπόκριση των ελαστικών είναι λιγότερο ζωηρή από αυτήν του PS4 και οι προστατευτικοί ακμές είναι ξεκάθαρα λιγότερο προφανείς από αυτές του Pilot Sport 4. Αν τα ελαστικά αντέξουν αρκετά, θα θεωρήσω την αξία για τα χρήματα πολύ καλή, αλλά αυτήν τη στιγμή μου λείπει η εμπειρία.


- Δρόμος - Αγωνιστική - 100 km

Όσον αφορά τα ελαστικά, δεν υπάρχει τίποτα να πω, γνώριζα ήδη το brand. Μόνο από την άποψη της ιστοσελίδας; τα ελαστικά έφτασαν 15 μέρες μετά την παραγγελία, παρόλο που η ιστοσελίδα αναφέρει 48/72 ώρες...!! Απαράδεκτο !!!


- Δρόμος - Οικονομική - 900 km

Με μια πρώτη ματιά, βρίσκω αυτά τα ελαστικά πιο λαμπερά από τα ελαστικά της Continental. Θα δούμε πως θα τα πάνε μετά από 900 χιλιόμετρα οδήγησης. Κατά τα άλλα, τίποτα ιδιαίτερο.


- Δρόμος - Κανονική

Καλό ελαστικό


Προβολή περισσότερων σχολίων

Βαθμολογήστε αυτό το ελαστικό

Για να πείτε τη γνώμη σας για το Nexen N'Fera Sport SU2, πρέπει να συνδεθείτε.

LiveChat
Whatsapp Messenger