Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά MRF αυτοκινήτου

Ελαστικό MRF

Η ιστορία της MRF είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Αυτό που ξεκίνησε ως εργοστάσιο λαστιχένιων μπαλών με κεφάλαιο 14.000 ρουπίες τη δεκαετία του '40, είναι τώρα μια εταιρεία αξίας δισεκατομμυρίων ρουπιών που παράγει ποιοτικά ελαστικά που χρησιμοποιούνται σε όλη την Ινδία και σε όλο τον κόσμο, και διαφοροποιείται σε πολλούς άλλους τομείς, όπως τα χρώματα και τα παλτά, τα παιχνίδια, τα μηχανοκίνητα αθλήματα και τον εξοπλισμό κρίκετ.
Η MRF γεννήθηκε στην ταπεινή σοφίτα της Μαδράς που φιλοξενούσε την πρώτη της πρωτόγονη μονάδα παραγωγής παιχνιδιών μπαλών που δημιούργησε ο KM Mammen Mappillai το 1946. Μόνο το 1952 άλλαξε πορεία και στράφηκε στην παραγωγή λαστιχένιων τροχού.

Έτσι ξεκίνησε η εκπληκτική της άνοδος στην κορυφή της βιομηχανίας των ελαστικών. Στις αρχές της δεκαετίας του '60, η MRF εξήγαγε τα ποιοτικά της ελαστικά σε ξένους διανομείς σε πολλές χώρες και σύντομα η εταιρεία επιβεβαίωσε την παρουσία της σε 65 διαφορετικές χώρες - με παραγωγή ελαστικών σε 8 εγκαταστάσεις που καλύπτουν περισσότερα από 180 στρέμματα, με ένα ισχυρό δίκτυο πάνω από 4000 αντιπροσώπων και 180 διαφορετικά γραφεία.

Η MRF είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και την ικανοποίηση των πελατών. Έχει κερδίσει το βραβείο JD Power όχι μόνο μία φορά, αλλά 12 φορές, μέχρι σήμερα. Έχει επίσης κερδίσει τα βραβεία TNS και CAPEXIL που αναγνωρίζουν τον πιο αξιόπιστο κατασκευαστή ελαστικών στην Ινδία. Το πάθος της MRF για τα μηχανοκίνητα αθλήματα εκφράζεται μέσα από τη συμμετοχή της σε αγώνες, karting, ράλι και διάφορες εκδηλώσεις. Η ομάδα της έχει κερδίσει δύο φορές το πρεστίζιο Πρωτάθλημα Ράλι της Ασίας-Ειρηνικού και στα διεθνή πρωταθλήματα, επίσης, τα ελαστικά karting MRF που είναι εγκεκριμένα από την FIA, είναι η πρώτη επιλογή των ανταγωνιστών.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

Καλοκαίρι

4x4 / SUV

Καλοκαίρι
LiveChat
Whatsapp Messenger