285/35 ZR21 105Y XL, (*), FSL - Τροποποίηση

Michelin Pilot Super Sport 285/35 ZR21 105Y XL, (*), FSL

Κατηγορία : Θερινά για επιβατικά
C B B 73 dB
4.5 /5 (79 σχόλια)
Michelin Pilot Super Sport 285/35 ZR21 105Y XL, (*), FSL
Michelin 285/35 ZR21 105Y XL
73
Michelin Pilot Super Sport 285/35 ZR21 105Y XL, (*), FSL
C B B 73 dB
σε απόθεμα

Δωρεάν αποστολή από 72 ώρες

Τιμή μονάδας 423,48

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Michelin
Μοντέλο Pilot Super Sport
Διάσταση 285/35 ZR21 105Y
Αλλαγή αυτής της διάστασης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ XL, (*), FSL
Ευρωπαϊκή βαθμολογία
C B B 73 dB
Κατηγορία
Θερινά για επιβατικά
σχόλια
4.5 /5 (79 σχόλια)

Περιγραφή

Το ελαστικό Michelin Pilot Super Sport 285/35 ZR21 105Y (XL, (*), FSL) προσφέρει κράτημα στο δρόμο βελτιωμένο κατά έως 12% και μέχρι και διπλάσια μακροζωία. Είναι βελτιστοποιημένο χάρη στην τεχνολογία μεταβλητής επιφάνειας επαφής 2.0 και τη ζώνη TwaronMD, για ομοιόμορφη φθορά μακράς διάρκειας.
Το πέλμα του παρέχει άψογη πέδηση σε στεγνό οδόστρωμα. Σχεδιασμένο για τα πιο σπορ αυτοκίνητα στον κόσμο, καθώς και για τα οχήματα εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων, αυτό το καινούργιο ελαστικό είναι ο άμεσος κληρονόμος της τεχνογνωσίας της Michelin στους σημαντικότερους διεθνείς αγώνες, και ιδίως στον αγώνα 24 heures du Mans.

Περιγραφή
σχόλια
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Μεταβλητή επαφής patch 2.0

Μεταβλητή επαφής patch 2.0
Είτε πρόκειται για επιτάχυνση σε ευθεία γραμμή είτε για στροφή με υψηλή ταχύτητα, η πρόσφυση είναι βέλτιστη. Κατά τη στροφή, η μορφή της ζώνης επαφής θα αλλάξει, αλλά η ποσότητα της γόμας που έρχεται σε επαφή με το έδαφος δεν θα μειωθεί. Το Michelin Pilot Super Sport επωφελήθηκε από τα τελευταία λογισμικά ψηφιακής προσομοίωσης που χρησιμοποιούνται στην αεροπορία και τον αυτοκινητοβιομηχανία. Χάρη σε αυτά τα προηγμένα εργαλεία, η δύναμη και η θερμοκρασία μπορούν να διανεμηθούν πιο ομοιόμορφα στην επιφάνεια επαφής.

Τεχνολογία διπλού συστατικού

Τεχνολογία διπλού συστατικού
Δύο διαφορετικά σύνθετα επαναδιανέμονται μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού της επιφάνειας επαφής.
Εξωτερικό: νέο ελαστομερές, ενισχυμένο με μαύρο άνθρακα απευθείας από τον αγώνα 24 Ώρες του Λε Μαν.
Το αποτέλεσμα: τέλεια αντοχή στη στροφή.
Στο εσωτερικό: η τελευταία γενιά ελαστομερών, με υψηλή πρόσφυση σε βρεγμένες επιφάνειες, επιτρέπει το σπάσιμο του υδάτινου φιλμ κατά μήκος της πιο ανώμαλης επιφάνειας του δρόμου.

Η ζώνη Twaron

Η ζώνη Twaron
Οι ζώνες Twaron από αραμίδιο και νάιλον προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες. Λόγω της μεταβλητής τάσης της, η ζώνη μπορεί να σφίγγει το κέντρο της επιφάνειας επαφής πιο σφιχτά από τον ώμο. Ως εκ τούτου, η κεντροφυγική δύναμη ελέγχεται καλύτερα και η κατανομή της δύναμης είναι πιο ομοιόμορφη.
LiveChat
Whatsapp Messenger