Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Horizon αυτοκινήτου

Ελαστικό Horizon

Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια η Horizon Tire διαθέτει τα προϊόντα της στις ΗΠΑ.

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αρχικού εξοπλισμού (ΚΑΕ), διανομείς και πωλητές θεωρούν την Horizon ως τον προμηθευτή της επιλογής τους όσον αφορά τις υπηρεσίες, την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων.

Η Horizon έχει συνάψει ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης προϊόντων με μία ασφαλιστική εταιρεία με έδρα στις ΗΠΑ, και αυτό για το σύνολο των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση.

Το βασικό επιχειρησιακό μοντέλο είναι η «άμεση αποστολή εμπορευματοκιβωτίων» προς οποιονδήποτε προορισμό στις ΗΠΑ.

Τα κέντρα διανομής που βρίσκονται στις ΗΠΑ (στη Νότια Καλιφόρνια, στο Τέξας, στο Νιου Τζέρσι και στην Τζόρτζια) διαθέτουν πάνω από 4 εκτάρια απόθεμα, είτε για την άμεση συλλογή εμπορευμάτων, είτε για την αποστολή εμπορευματοκιβωτίων όπου επιθυμούν οι αγοραστές.

Η Horizon διαθέτει υποκαταστήματα στην Κίνα, στο Πεκίνο και στο Κινγκντάο, έτσι ώστε να διευκολύνει την κατασκευή και την προμήθεια από πολλούς κατασκευαστές ελαστικών που έχουν την έδρα τους στην περιοχή του Ειρηνικού.

Η Horizon εμπορεύεται προϊόντα που κατασκευάζονται σε εργοστάσια που υφίστανται πολύ αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, σύμφωνα με τα εξής πρότυπα: ISO/TS 16949 (διαχείριση ποιότητας), ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (περιβαλλοντική διαχείριση), ISO 10012 (διαχείριση μετρήσεων), DOT, E-Mark, CCC, E-Sound, INMETRO, GCC, ECE-SW και παλαιότερα RAH.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

Καλοκαίρι
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
LiveChat
Messenger