Αναζήτηση ανά διάσταση
Ελαστικά Headway αυτοκινήτου

Ελαστικό Headway

Η Headway Technology Group είναι μία εταιρεία πολλαπλών δραστηριοτήτων που βρίσκεται στην Dongying, στην επαρχία Shandong της Κίνας. Κατασκευάζει διαφορετικά είδη ελαστικών, κυρίως ελαστικά PCR, ελαστικά TBR, ελαστικά OTR με λοξά λινά και ελαστικά φορτηγών και λεωφορείων επίσης με λοξά λινά. Προσφάτως, η σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που μπορεί να διαθέσει διευρύνθηκε, περιλαμβάνοντας την κατασκευή ζαντών αλουμινίου και μπαταριών λιθίου, ακίνητα και άλλα προϊόντα, παραμένοντας πάντα προσανατολισμένη κυρίως στην κατασκευή ελαστικών για φορτηγά και αυτοκίνητα.

Χάρη στη συνεργασία της με τα σημαντικότερα πανεπιστήμια της χώρας, η εταιρεία είναι σε θέση να προσαρμόζεται στον ρυθμό της δημιουργίας νέων τεχνολογιών, της βελτίωσης των ενώσεων και της ανάπτυξης τάσεων στο σύνολο της κινεζικής βιομηχανίας ελαστικών. Ο όμιλος έχει κερδίσει με επιτυχία πολλές πιστοποιήσεις όπως ISO9001, TS16949, GB/T24001, GB/T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC, και SONCAP.

Χάρη σε μία αυστηρή διαχείριση ποιότητας και παραγωγής, η Headway Group προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με μεγάλους κατασκευαστές φορτηγών όπως η Sinotruck. Σήμερα, η ετήσια ικανότητα παραγωγής της εταιρείας είναι 12 εκατομμύρια τεμάχια ελαστικών PCR και 1,2 εκατομμύρια τεμάχια ελαστικών TBR. -

Η Headway φροντίζει να διαφοροποιεί την ανάπτυξή της και να επικεντρώνεται σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο αμοιβαίου οφέλους για τη στρατηγική σχετικά με τη μελλοντική της ανάπτυξη. Ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς και προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στους χρήστες, ο όμιλος έχει ως στόχο να προσδώσει προστιθέμενη αξία στην παγκόσμια οικονομία και να χτίσει μία διεθνή εταιρική φήμη.

Προφίλ πωλούμενων ελαστικών

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ / ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ

Καλοκαίρι
LiveChat
Whatsapp Messenger